- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
E iste anasinin doldurusu oldugu burdan da belli. Dedigin gibi,erkek ne anlar ceyizden iyisinden kotusunden..Bence yaptiklarindan pisman olma. Sen sonucta her Allah 'ın günü onu bunu esini ya da cocugunu döven tartaklayan birisi değilsin. Birikmis patlamışsın keske daha fazlasini yapsaydin ona. Yapamadiklarin icin pisman ol. Sana neler neler yasatmislar. En can alici ve bana en sacma gelen sey kayinvalidenin sana oglun seni istemiyor ceyizin kotu demesi oldu.
Erkekler ne anlar esyadan?
Ya da ceyizden?
Bir ceyiz neden kötü olsun bi dakika kafam almadi sahiden?.
Herhalde altın kaplamali yorgan henuz uretilmedi.
Ondan mi istiyormuş. Şok a girdim.
Eve donme şartın da ailenle asla görüşemeyeceğim o şartla dönerim olsun bence.
Bana kalirsa dönme zaten ama sen bilirsin ne yapcağını.. ne yaşadığını sen bilirsin. Ve esine ettigin küfür dogru. Evet cidden oyle birisi.
aynen oyle dedi bende beni gönderiyorsun ama ben o evde kendime bisey yaparsam git dedigin aklina gelsin dedim"Çocuğun var geri dön" mü dedi...
merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Kusura bakmazsan şahsi görüşüm ikinizde çizmeyi baya asmissiniz. Aslında en iyisi ayrılmak çünkü emin ol çok çok daha ileri gidecek bu saygisizlik siz daha yeni evliyken boyleyse 5 yıl sonraki düşünemiyorum.Bi taraftan da birbirinizin kırmızı çizgilerini tam öğrenmemiş olusunuz sizi bu noktaya getirmis. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 13 yıllık evliyim sana tecrübe edindiğim en önemli şeyi soyleyim asla ama asla eşine ailesini direk kötüleme yaptıklarını görmesini sagla. Sen iyi gelin ol hatalı onlar olsun. Direk kotulediginde onların yaptığı görünmez olup sen suçlu olursun. Benim eşim ailesine çok duskundur ama şimdi ortamda özlem idare etti sağolsun ben annemin huyunu biliyorum diyor. ( benim için Aslında kötü biri olmamakla beraber yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşattı dogumumdan 1 hafta sonra evime geldi aramızda 2 sokak olmasına rağmen)merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Hanımefendi durumunuza çok üzüldüm. Herkes bişeyler biliyormuş gibi konuşucak size nasihat edicek bla bla bla. Sizin dini nikahınız yok. Adam sizi baya ayıkken boşamış bunun geri dönüşü yok üç kere ayrı ayrı demesi vs falan yok. Eğer dini hassasiyetiniz varsa durumun ciddiyetinin farkında olun ve asla geri dönmeyin. Nikahsız birliktelik olur. Yok öyle durumlarım derseniz de, bir insan başta neyse devamında da odur. Size bir kez şaka yoluyla da olsa eli kalkmışsa allah korusun nerelere gider bu şiddet tahmin edebiliyorsunuz sanırım. Yok ailem, yok çevrem demeyin. Çalın devletin kapısını bak nasıl yardım ediyorlar size, kimse sizi bu durumda ortada bırakmaz. Aileniz de git kocana derse, alın çocuğunuzu gidip boşanma davasını açın, eşim bana şiddet uyguladı uzaklaştırma istiyorum deyin, görsün kadına el kaldırmayı. Siz geri giderseniz o adama gel beni biraz daha döv demek olur bu, sakın. Hayatı kendinize de bebeğinize de zindan etmeyin, bir kadın olarak söylüyorum size bunları, kendinize bunu yapmayın.annem biraz once senin çocuğunvar temali uzun bi konuşma yaptı
Demekki bu hayatta tek başinasin geri dönsen de çok temkinli ol ikinci çocuk olmasın. Şayet bir gün çekip gitmek istediginde iki çocukla çok daha zor olucak. Ayrica adam seni boşamış bilgisine çok güvendigin birilerine danış bu konuda. Kendini gelistir bu evlilik içerisinde gerek psikolojik gerek kendine yetebilme anlaminda günü geldiginde tek başına yetebilesin.aynen oyle dedi bende beni gönderiyorsun ama ben o evde kendime bisey yaparsam git dedigin aklina gelsin dedim
Keşke anlattıklarınız gerçek olmasa.merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
1.5 yil nişanlı kaldik hic kendini belli etmedi . zaten evlenince 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ne olduğumu bile anlayamadim hata yaptim cocugumu seviyorum ama onin geleceği icin endişeliyim
Eşin gerçekten normal değil. Dinen boşanmışsınız anneniz bu konuda ne diyor sonuçta müslümanız o kişiyle evliliği devam ettiremezsiniz. Bir işiniz bir mesleğiniz var mı? Durumunuza çok üzüldüm yaaynen oyle dedi bende beni gönderiyorsun ama ben o evde kendime bisey yaparsam git dedigin aklina gelsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?