Kocama tatlı söz söyleyemiyorum

Fatmanurxxxh

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
26
-1
26
Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor

O size söylüyor mu? Aranızdaki ilişki nasıl? Bunları da bilmek lazım bir de insanın içinden gelir bazı şeyler. Ben sevdiklerime yavru panda 🐼 derim. Annem,babama hayatımın çöp tenekesi diyor😂😂

Sizin de normaliniz bu demek ki :) biz isim söylersek diğeri kızgın diye düşünülüyor. Hele eşime insan içinde bile adıyla seslensem şimdi böyle mi olduk der bizim de normalimiz bu. Bence bu işin şartı yok illa aşkım bitanem denecek diye, nasıl alıştıysanız onu biraz daha samimi hale getirebilirsiniz, tabi o da içinizden geliyorsa.

Adamın adını en son ne zaman yüzüne söyledim hatırlamıyorum ben😂
Aynen biz de adını söyleyince arada sorun var hissi oluşuyor, her ilişkinin dinamiği farklı işte 🌸
Bilge kişi Rafet El Roman ne demişti ;
“adımla seslendi nasıl ağırıma gitti” 😂
Sizin de normaliniz bu demek ki :) biz isim söylersek diğeri kızgın diye düşünülüyor. Hele eşime insan içinde bile adıyla seslensem şimdi böyle mi olduk der bizim de normalimiz bu. Bence bu işin şartı yok illa aşkım bitanem denecek diye, nasıl alıştıysanız onu biraz daha samimi hale getirebilirsiniz, tabi o da içinizden geliyorsa.

Ya yapınız böyledir ya da yetiştirildiğiniz ortama bağlıdır. Eğer içinizden söylemek geliyorsa bikaç defa kendinizi zorlayıp söyleyin sonra diliniz alışınca kendiliğinden geliyor. Içinizden gelmiyorsa ve eşiniz de sorun etmiyorsa ismiyle hitap etmekde de bi sorun yok bence, herkes canımlı cicimli konuşacak değil, herkesin sevgi dili farklıdır.

Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
İlgisiz bir kocaya da canım aşkım denmez tabii

Banada eşime ismiyle hitap etmek çok zor geliyor. Neden bilmiyorum kavgalıyken bile ismiyle seslenemiyorum.

Eşin bunu sıkıntı ediyor mu ..
Aynı sorun bende de var..eşimi seviyorum ama seslenirken canım aşkım diyemiyorum..bu benim elimde değil bazen içimden soyluyoeum tam seslencekten ismi çıkıyor agzimdan..eşim kullanir genelde..çok olmasa da şimdiye kadar tarsitma arasında söyler sen bir kere bile bana aşkım demedin der ..12 yıllık evliyim ..sadece teelfonda.msj da bazen nadir şekilde canım ve yavrum yazarım ona da sevindiğini biliyorum ama elimden gelmiyor

Etrafınızda kimse bu şekilde hitap etmemiştir, garip geliyordur. Gerçi benim etrafımda da kimse eşiyle aşkım bebişimli konuşmazdı. Birkaç ilişkim oldu eşimden önce onlara da demedim ancak canım falan. Eşime de aşkitoperipellam bile diyorum kuru kuru seni seviyorum yetmiyor çünkü 😅 kızgınsam da adıyla seslenirim ya da hiç seslenmem.

Herkesin normali farklıdır, eşimle ismimizi kullanırız güzel söz de söyleriz. İkinizden birisi söylemeye başlarsa tabuları yıkarsınız.

X