kocama canıma teşekkür ediyorum:))

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
canım kocamla bundan tam 6 yıl önce tanıştık hemde çok ilginç bir olayla eşime halam kız arıyordu ve bana söyledi varmı tanıdığın böle böle biri var diye uzun süre kız aradım buldum olmadı ama halam ve eniştem çok met ediyolardı eşimi
ve ben daha 18 yaşımdaydım o kadar çok bahsedilince sevgilisinden yeni ayrılmış biri olarak dedim bu çocuğu ben bir göreyim ya dedim valla almayacam yere göğe koymadınız
dedim hem bu yaşda sevgilisi olmayan birinde (eşim 27 yaşında idi) bişey olmalı dedim
bu devirde görücü usulü evlilikmi olur dedim ....ve eşim annesi ile geldi görüştük ben hala lay lay lom dum ..dedim bi süre takılır sonrada olmadı derim dedim evlilik kim ben kim dedim ama ne oldu bilmiyorum tanıştık 2 hafta çıktık ve sözlendik....16 şubat 2002 de sözlendik 23 haziran 2002 evlendik.......şuan 6 cı senemizi dolduruyoruz....
ona çok teşekkür ediyorum yaşadığım en güsel 6 sene için
bana duyduğu sevgi için bu sevgiyi sonuna kadar bana hissettirdiği için
gözlerinde hala o aşkı gördüğüm için
hep anlayışlı sevgi dolu olduğu için
fedakar olduğu için ......
beni tek yaşam kaynağı yaptığı için
benim mutluluğumu mutluluğu yaptığı için
gözümdeki bir damla yaşın ne kadar kıymetli olduğunu bana hissettirdiği için
ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM AŞKIMM SANA ......:asigim:a.s.
onadan öncem yok
hep eşimden sonram var
doğum tarihim 23 haziran 2002
o benim annem babam kardeşim dostum arkadaşım
yaşama sebebim nefesim güneşim gecemin mehtabı
ben onusuzluğu asla düşünmüyorum tıpkı o da bensizliği düşünmediği gibi
belki büyük bir aşkla evlenmedik ama büyük bir aşkı 6 senedir yaşıyoruz.....
rabbimden tek isteiğim var bu aşkı bu yuvayı bir bebekle taçlandırsın bu yoldaki emeğimizi boşa çıkarmasın....eşimi baba yapabileyim .....:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Allah bozmasın canım ne güsel anlatmışsınn böleee Allah daim etsinn inanın çok mutlu oldummmmm yaa :1hug: Allah herkese böle evlilikler nasip etsinn a.sa.sa.s.

Allah mutluluğunuzu arttırsın.
inş en kısa zamanda bebeğiniz de sürpriz yapar size.a.s.

nıce guzel yıllarınız olsun canım ALLAH bır yastıkta kocatsın ve en kısa zamanda sana ve tum ısteyenlere hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsın........a.s.

Maşaallah Tebarekallah
Allah bir yastıkta ihtiyar ve bahtiyar etsin
Hayırlı evlatlar versin
Nazarlardan korusun
Ne güzel böyle ilişkiler evlilikler duymak
Darısı evli bekar heeeeerkesin başınaa

okadar guzel anlatmıssınkı sevgını hayran kaldım sıtede okadar cok aldatan koca kaynana derdını anlatan var senın bu sekıl kocanı sevmen benı evlılık kurumuna iice yönelttı allah mutlulugunu daım etsın yuvan cocuk seslerıyle senlensın :):1hug:

Allah nazarlardan saklasın canım..sonuna kadar inşallah..
bir ömür evinizden sağlık,huzur ve mutluluk birde bebek eksik olmasın.boy boy olsun inşallah:

rabbim ne guzel mutlu bi yuva vermis sana ne guzel
insallah ne kisa zamanda allahim sana ve esine hayirli saglik bir evlat nasip eder
yuvaniz aileniz daha senlenir o bagirtilarla aglamalarla
allah bi yastikda kocamak nasip etsin bi omur boyu insallah ne guzel

arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok sağolun aksam bu satırları buraya döktüm hatta geceydi belki eşim bilmeyecek görmeyecekti bu yazıları ama gecenin hüznü beni dahada duygusallaştırdı ve ona sabah kalktığında okuması için not yazdım ...BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM BAŞLIKLI .....
her sabah saat 6 da kalkar eğer giysilerinin içinde beğenmediği bişey varsa ütülencek bişey giyecekse asla beni kaldırmaz ütüsünü yapar ve çıkar bu sabahda aynı şeyi yapmış ....çok üzüldüm önceden çalışıyordum dedim neden kaldırmadın dedim bana dediği şuydu seni öperken o kadar güsel uyuyordunki kıyamadım sana dedi(hersabah öper beni asla unutmaz ben uyuyorum genelede hissetmem yani)
arkadaşlar bende burada aldatan döven ezip geçen kocalar nişanlılar okuyorum kaynanalar okuyorum tam 3 yıl annesi ile oturdum harika bir kadın kendi annem onun kadar anlayışlı olmazdı....kızı gibi sevdi beni hep desetek oldu halada oluyor.....BU YÜZDEN BUGÜN RABBİMEDE TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE BİR EŞ VE AİLE VERDİĞİ İÇİN....allah herkesi böle güsel ailelerle karşılaştırsın

birsenim canım bir tanem ne kadar güzel ifade etmişsin kendini vallah i okurken tüylerim diken diken ve gözlerim dolu bitirdim sonunu
buarada sende hemen evlenmişin bende hemen evlenmişim
benimde tanışma söz evlenme falan 4 buçuk ay sürdü:)

allah mutluluğunuzu daim etsin sizi bir ömür boyu ayırmasın canım dostum benim

Son düzenleme:
canım arkadaşım birsencimm herşeyi o kadar güzel anlatmışsınkii ifade etmişsinkii neşecigim gibi inan bende çok duygulandımm. ne güzell allahım eşinle birliktee mutlulugunuzu daim etsinn,allahım ayırmasınn.

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım ne güzel maşşalah size
inşallah en kısa zamanda rabbim size birde bebek verir canım

bu konuyu yazarken 6 senemize girmişiz şuan 8 senemize girdik ve iki dünya güzeli ile o zaman bebek istiyordum bir isterken iki geldi şimdi çok başkan mutluluğun içindeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…