canım kocamla bundan tam 6 yıl önce tanıştık hemde çok ilginç bir olayla eşime halam kız arıyordu ve bana söyledi varmı tanıdığın böle böle biri var diye uzun süre kız aradım buldum olmadı ama halam ve eniştem çok met ediyolardı eşimi
ve ben daha 18 yaşımdaydım o kadar çok bahsedilince sevgilisinden yeni ayrılmış biri olarak dedim bu çocuğu ben bir göreyim ya dedim valla almayacam yere göğe koymadınız
dedim hem bu yaşda sevgilisi olmayan birinde (eşim 27 yaşında idi) bişey olmalı dedim
bu devirde görücü usulü evlilikmi olur dedim ....ve eşim annesi ile geldi görüştük ben hala lay lay lom dum ..dedim bi süre takılır sonrada olmadı derim dedim evlilik kim ben kim dedim ama ne oldu bilmiyorum tanıştık 2 hafta çıktık ve sözlendik....16 şubat 2002 de sözlendik 23 haziran 2002 evlendik.......şuan 6 cı senemizi dolduruyoruz....
ona çok teşekkür ediyorum yaşadığım en güsel 6 sene için
bana duyduğu sevgi için bu sevgiyi sonuna kadar bana hissettirdiği için
gözlerinde hala o aşkı gördüğüm için
hep anlayışlı sevgi dolu olduğu için
fedakar olduğu için ......
beni tek yaşam kaynağı yaptığı için
benim mutluluğumu mutluluğu yaptığı için
gözümdeki bir damla yaşın ne kadar kıymetli olduğunu bana hissettirdiği için
ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM AŞKIMM SANA ......:asigim:a.s.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
onadan öncem yok
hep eşimden sonram var
doğum tarihim 23 haziran 2002
o benim annem babam kardeşim dostum arkadaşım
yaşama sebebim nefesim güneşim gecemin mehtabı
ben onusuzluğu asla düşünmüyorum tıpkı o da bensizliği düşünmediği gibi
belki büyük bir aşkla evlenmedik ama büyük bir aşkı 6 senedir yaşıyoruz.....
rabbimden tek isteiğim var bu aşkı bu yuvayı bir bebekle taçlandırsın bu yoldaki emeğimizi boşa çıkarmasın....eşimi baba yapabileyim .....:çok üzgünüm:![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ve ben daha 18 yaşımdaydım o kadar çok bahsedilince sevgilisinden yeni ayrılmış biri olarak dedim bu çocuğu ben bir göreyim ya dedim valla almayacam yere göğe koymadınız
dedim hem bu yaşda sevgilisi olmayan birinde (eşim 27 yaşında idi) bişey olmalı dedim
bu devirde görücü usulü evlilikmi olur dedim ....ve eşim annesi ile geldi görüştük ben hala lay lay lom dum ..dedim bi süre takılır sonrada olmadı derim dedim evlilik kim ben kim dedim ama ne oldu bilmiyorum tanıştık 2 hafta çıktık ve sözlendik....16 şubat 2002 de sözlendik 23 haziran 2002 evlendik.......şuan 6 cı senemizi dolduruyoruz....
ona çok teşekkür ediyorum yaşadığım en güsel 6 sene için
bana duyduğu sevgi için bu sevgiyi sonuna kadar bana hissettirdiği için
gözlerinde hala o aşkı gördüğüm için
hep anlayışlı sevgi dolu olduğu için
fedakar olduğu için ......
beni tek yaşam kaynağı yaptığı için
benim mutluluğumu mutluluğu yaptığı için
gözümdeki bir damla yaşın ne kadar kıymetli olduğunu bana hissettirdiği için
ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM AŞKIMM SANA ......:asigim:a.s.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
onadan öncem yok
hep eşimden sonram var
doğum tarihim 23 haziran 2002
o benim annem babam kardeşim dostum arkadaşım
yaşama sebebim nefesim güneşim gecemin mehtabı
ben onusuzluğu asla düşünmüyorum tıpkı o da bensizliği düşünmediği gibi
belki büyük bir aşkla evlenmedik ama büyük bir aşkı 6 senedir yaşıyoruz.....
rabbimden tek isteiğim var bu aşkı bu yuvayı bir bebekle taçlandırsın bu yoldaki emeğimizi boşa çıkarmasın....eşimi baba yapabileyim .....:çok üzgünüm:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme: