Kocama Aşık(mış) !!!!

tesekkur ederim iyi dileklerınız ıcın...

valla ben böyle bişey duysam acayip kasılırım,havaya girerim eeee nede olsa tapusu bende,,o anca avucunu yalarrrr

sonuçta diyen kişide evli olduğunu bilmiyormuş ,bilse bile onun terbiyesizliği,sen niye üzülüp daralıyosunki anlamadım...ama bende söylerdim eşimee (bizde eşimle çok şakalaşırız böyle konularda).

derdimki ''aşkım hayran yapmışsın kedine hayırlı olsun,imza gününe benide çağırırsın artık..'' sonra anlatır,gülüşür bitirirdik...

Son düzenleme:
ben kocanıza bunu anlatmanızı dogru bulmadım erkeklere guven olmaz sonucta bız kadınlar cok temız ve safız ama erkekler bızım gıbı degıl bız 1ınsanla bır omur gecırebılecek kapasıtedeyız ama onlar bızım gıbı neyazıkkı degıl aldatılan kadınlar neden soka gırıyo dersınız?eslerının sadakatinin kendılerı gıbı olmadıgını gorduklerı ıcın bız kadınlar gormek ıstedıgımız gıbı goruruz karsımızdakını kocanızın egosu ıyıce tavan yapmıstır sımdı vay be kızlar bana platonık asık olucak kadar yakısıklıyım demek dıye
ya bu kız cok guzelse kocanızı ayartmaya kalkarsa?hangı erkek kendıne yapısan bı kadına hayır der nekadar severse sevsın cok cok zor helekı bu devır aldatma devrı tamam esınıze guvenmenız cok guzel ama 100de 100guvenmeyın erkek mılletıne sonra cok canınız yanabılır ALLAH korusun ALLAH KIMSEYE YASATMASIN ama ınsanlar okadar cok yoldan cıktılarkı evlı bekar hıc farketmıyor aldatmak ıcın evlı erkekler ıcın aldatma daha cazıp halde ustelık ona hayran bırı dahada ballandırır durumu bence

Son düzenleme:
valla ben böyle bişey duysam acayip kasılırım,havaya girerim eeee nede olsa tapusu bende,,o anca avucunu yalarrrr

Aynı şeyi diyecektim

Kıskanırdım, biraz gerilirdim, ama çok da havaya girer, "Sen neymişsin, benden başka bakanın olmaz sanıyordum." diye sinir ederdim.

Üstüne de bir güzel tehdit ederdim.

Bu kadar.. Bırakın ağlamayı, üzerine uzun uzun düşünülecek bir şey değil...

benzer bir durum benimde başıma geldi nişanlılık fotomuz fotorafçının camında büyük bir resim halinde asılıydı vitrine koymuşlardı...bi akşam kardeşim işden geldi abla sana bişey dicem ama kıza bişey yapma dedi kim kızım bu kz niyee bişey yapıyım sanamı bişey yaptı dedim yok dedi ve başladı anlatmaya....işe giderken servise bindiği yerdedir fotocumuz aynı mağazadaki kız arkadaşı bizim fotoğrafı göstererek bu çocuğa aşık oldum bitiyorum yaaa yanındaki kızda güzelmiş ama bulsam tawlamak için uğraşırım valla demiş :))) kız kardeşimde ben o çcuğu sana bulurum canım eniştem olur kendisi demiş :)) kız utanmış sıklmış...neyse o hafta içinde sanş yaaaaaa:)))bizde alışverişe kardeşimin çalıştığı mağazaya gittik kızda ordaydı kaçtı resmen bizi görünc eşime durumu anlattığımda bi havalar bi havalar eee tabi yakışıklı çocuğum falan :)))aklı sıra dalga geçiyo benimle bende hiçç takmam böle şeyleri neyse kızı gördük eşime öndüm lannn pekte çirkinmiş kız seninde sanşın yok be aşkım dedim:))) hiç takma kafana kız ewli olduğunu öğrenmeli ama bi şekilde kim olduğunu ne olduğunu bilmeden aşık olan budalalarada ayrı bir gıcığımdır yani....bizimde ilişkimiz aynı sizinkline benzerdir o yüzden herşeyi rahat rahat konuşuruz paylaşırım eşimle mesela bu olayı duyduğumda çok rahattım aşkım sana aşık oluyomuş kızlar demiştim yok yaaa kim bakar bana diye dalga geçmişti...

arkadaşlara katılıyorum bende takmam böyle şeyleri,hatta içten içe hoşuma gider.çokta yaşadım.bi keresinde yeni evliydik velisi aramış(rehber öğretmendi o zaman) sizden hoşlanıyorum demiş.eşim de ben evliyim diyince olsun bende evliyim ne var demiş.yuhh çivisi çıkmış valla.ama hiç canımı sıkmadım

nasıl bir şey bu ya. sonra ne olmuş

Tövbe est.
Azmış kudurmuş coşmuş herhalde kadın.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

bugunlerde cok hassasım ondan dolayı sıkıntı ettım sanırım ama suan ben bile düşünüyorumda üzülecek birşey yokmus meger :)

tatlımk eşinle arkadaş gibi olmanız güzel ama bu konuyu hiç bildirmesen iyi olurdu.. kuzenin kestirip atmalıydı..sen anlaşılan eşinden sevildiğini duymak istemişsin ama bilmemeliydi. hatta sen bile için acımış olsa da göstermemeliydin..

eğer hamileysen tebrikler. allah analı babalı büyütsün

ALLAH KIMSEYE YASATMASIN ALDATILMAYI kımse yasamak istemez ama yasayanın sınavıdır. yasatanın da ilerde cekecegı cezanın alt yapısıdır... kocamında egosu vardır ister kabarsın ister umursamasın ama ben ondan suan eminim zaman neler getırır götürür asla bılemem belkı zamanı gelınce ALDATILDIMMMM DİYE baslık acıcam bellı olmaz ama suan değil zamanı suan değil bunu hıssedebılıyorum... tek erkekler aldatmıyor kadınlar sutten cıkmıs akkaşık değil cok sukur yasamasım yasatmadım öyle bırseyı ALLAH YASATMASIN ama benım tek endısem huzurumun bozulması bu mutluluga gölge düşmesi...

kuzen için musterı önemlidir... ona ayrı bı kırıldım...onun kocası yada nısanlısı ıcın bana böyle bırsey denılse lafı oturturdum kızın miğdesıne ama işte o bambaska bıryere göturuyor benı... eşim bilsede olurdu bilmesede inanın havalara gırcek bır tip değil onu tanıyorum hee girersede girsin cunku tek bildigi sey eşi işi arabası cocugu olması.. saolun buyuk ihtimal yıne hamıleyım ama ınsallah bu sefer ölmez buyurrr... :/

cok fena sanırım ben kocamı gözümden bile kıskandıgım için bu noktadayım... he diyceksınız kı kendıne guvenmıyormusun aklına gelır belkı ama o tur bı sorunum yok tam tersi aslında kendımden fazla emınım işimle eşimle olan ilişkimle hersey ıyı belkıde huzurum bozulcak dıye böyleyım mutlulugumu korumak ıcın cabalıyorum her kadının yaptıgı seylerden biri. sizide tebrık ederim :=)

ne kadar guvenırsem guveneyım böyle bırsey olsun korkardım sanırım cunku seytan herturlu ceker dıye dusunurum aynı böyle dusunmemı sagladıgı gibi :/

bazen yolda yürürken yada arabamızda giderken kendini bilmez gerizekalılar öle bi bakıyolarki eşime parçalayasım geliyor...mesela bugün dişçiye gittik kanal tedavim vardı ben çökmüşüm psikolojik olarak dişçiden çok korkarımda...neyse bitane doktor asistanı kız hani şu kendini doktor sanan sekreter olanlar varya özel hastanelerde çewremizde dört döndü gözüyle yedi eşimi bende gözümü diktim bu ameleye tip tip bakıyorum bi an gözü eşimden kayabildide göz göze geldik daha dikkatli dawranması gerektiğini öğrendi en sonunda...kızın şansınada benim doktor muayane sırasında bunu çağırdı yanına türkan arkadaşın yemeğe çıkmış sen yardım et bana dedi :))) kıza dönüp biz seninle biyerden tanışıyomuyuz dedim yoooo hayır dedi ozaman insanlara dana gibi bakmaktan vazgeç zira dişimin derdine düştüm ona dua et dedim afalladı salak eşimde o sıra yanıma gelip aşkım ben arabaya gidiyorum dedi git aşkım git burdaki kızlar çok fena git seni rahat bırakmadılar kesin rahatsız oldun dimi dedim bizim safda üstüne soruyo kızlar sana bişeymi yaptı bitanem diyo :))) erkekler biz yanlarındayken böle safda biz olmayıncada böledirler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…