- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
haklısınız telafı etmek en dogrusu.. ben huzurumuz bozulcaka dıye korkumdan belkıde ne yapacagımı sasırdım cunku parmakla gösterılcek derecede uyumluyuz kırılacak dıye o kavga etmeye bıle korkuyorum bazen
ben herşeyi geçtim de; mağazaya giren bir müşteri neden hiç tanımadığı bir mağaza çalışanına bilmemkime aşık oldum der?
işte bunu anlayamadım.
hani devamlı öüşteri olsa, dicem ki arkadaşlık var aralarında,
ancak sizin bu yazdığınızdan böyle bir şey olmadığını da çıkardım.
ilginççç
tabi ki de anladım,ben de öyleyim canımı sıkan bir şey olunca
eşimi ararım sesi konuşması sakinleştirir beni..
ben senin yerinde olsam eşime anlatır mıydım bilemiyorum ama
eşinin verdiği tepkilerden şunu anlıyorum ki eşinin senden başkası
çok da umrunda değil,konuyu uzatma bence arkadaşım
bir daha da evinin içinde açma bu mevzuyu bence
Garip gerçekten çok garip...
Neyse size mutluluğunuzun devamını dilerim.
yorumları okumadan cevap vermek istiyorum..
belliki şu sıralar duygusal bir birikim içerisindesiniz..belkide hamile olma ihtimalinizden kaynaklanıyor olabilir.. bende sizin gibi eşimle çok iyi arkadaşız eşiz sevgiliyiz herşeyiz,benim en büyük sırdaşım.. bu duygusal birikiminizden ötürü biran çıkmaza girmişsiniz..halbuki mutlu olun eşinizi beğenen birileri var ve o beğenilen eşe siz sahipsiniz sizden başkasına bakmayacağınada eminsiniz.. boşeyere kendinizi eğer gerçekten hamileyseniz bebeğinizi ve olaylardan bihaber yaşayan eşinizi daha fazla sıkıntıya düşürmeyin.. burada bir hatalı varsa oda kuzeniniz tamam gelip size söylemiş olabilir,söyeleyebilir ama orada arkaaşını uyarması gerekirdi o benim abim evli eşini çok seviyor aklından çıkar demeliydi.. korkulacak üzülecek birşey bence merak etmeyin..eşiniz ve çocuklarnızla(başka varmı bilmiyorum yada olacak çocuklarınızla) mutlu, huzurlu ,sağlıklı ,bereketli ,hayırlı ,güzel ,uzun yılların sizlerle olması dualarımla...
dert edecek bir şey yok.
o kızın aşk dediği nedir kim bilir. hoşuna gitmiştir aşk deyivermiştir.
tipi güzel birini görünce ağzının suyu akan o kadar çok kız var ki ...
eşinize bu konudan hiç bahsetmeyip kendiniz halletseydiniz keşke;kızı bulup konuşun;ne zamandır böyle bi duygusu warmış öğrenin we eşinizden bahsedin.anlar belki anlamazsa
Bana da eşim gelip "biri sana aşıkmış" dese, tamam bir şey yapacağımdan değil ama denk gelince bakardım, merak ederdim, kimmiş bana aşık kişi diye.İnsanın egosunu falan okşar, hoş şeyler bunlar, birinin seni beğenmesi, aşık olması falan.Bence bu durumda söylemek yerinde olmamamış, ha yapacağından değil ama insanoğlu işte merak eder en azından.
Bence hamilesiniz ya da regl öncesi sendromdan dolayı biraz hassas durumdasınız bu sebeple de yersiz bir biçimde kendinizi üzüyorsunuz.Eşiniz size bağlıymış, seviyormuş, sadakat duygusu varmış, siz de onu seviyor ve ona güveniyorsunuz.Eee? Bence bu konuyu kapatın ve bir daha da açmayın, zaten size bunu anlatan kişi ola ki devamı gelirse size gene anlatacaktır.Siz de rahat olun, üzmeyin kendinizi ve eşinizi ve de yıpratmayın evliliğinizi.
Ben de Brad Pitt'e aşığım.Adam evli.Ne olacak şimdi? Angelina'yı bırakıp bana mı gelecek? Yani her şey tek taraflı olmaz.Eşiniz size aşık, sizi seviyorsa , isterse peşinde Angelina olsun, eşinizin aşkından ölsün sizce eşiniz dönüp bakar mı? Ona güveniyorsanız, gerisi boş.
Umarım en kısa sürede bu sıkıntıyı atlatırsınız.
eşinize bu konudan hiç bahsetmeyip kendiniz halletseydiniz keşke;kızı bulup konuşun;ne zamandır böyle bi duygusu warmış öğrenin we eşinizden bahsedin.anlar belki anlamazsa
Bir söz vardır ya
mutsuz insanlar değil ama mutlu insanlar hep korkarark yaşarlar
mutluluklarını kaybedecekleri için.
Abartacak, üzülecek bir durum yok
kuzeniniz halledebilir
eşinize de yanlışlık olmuş
dersiniz kapatırsınız konuyu
neden bu kadar olayı kendinize sorun yaptınız anlayamadım eşinizi platonik seven biri olabilir,evli olduğunu bilmior olabilir,biliyor olsa bile
eşinizin umrunda olmadıktn sonra neyi değiştirir kendine boş yere sıkıntı yarattın eşini aradın ortada birşey yok senin yazdıklarına
bakan eşin o kadınla seni aldattı zanneder kendi kendine bu kadar dert ediyorsun yazık değil mi canına
sakin bir yapım varmış demişsin ama sakinlik kendini olaylarda gösterir sen hemen içsel feryatlara dökmüşsün olayı
benim eşimede eski apartman komşularının kızı aşıkmış bir mahalle biliyordu bunu eşim asla taraftar olmamış duygularını da incitmemiş
o kızın ve biz evlendik bana anlattı görümcem tepki bile vermedim nden vereyim ortada somut brşey yoktu bile o kızında gönlünün kime
düşüp düşmeyeceğine ben karışamazdım herhalde o kızda birşey yapmamış zaten platonik sevmiş o da mı suçlu oldu şimdi
hayır neden suçlu olsun evlendi yuvasını kurdu gençlik aşkıydı mazisinde kaldı herşey
hayatta karşına daha gerçek meseleler çıkacak onlara yoğunlaş bırak olmayan komple teorilerini düşünmeyi.
bayıldım bu söze çok hoşuma gitti:))
ayrıca bana kalırsa insanın kocasından başka mutlaka bir dostu veya dostları olması lazım. benim başka kimsem yok sadece eşimle konuşurum dertleşirim bana biraz yalnış geliyor. yani eşler arasında da biraz mesafeler olacak ama nasıl mesafeler ne bunaltacak kadar yakın ne soğuyacak kadar uzak olmalı. çünkü hayat uzun Allah izin verirse yıllarımızı geçireceğiz eşlerimizle o yüzden bazı şeyleri tüketmemek gerek. böylece ilişkimiz daha renkli ve heyecanlı olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?