kocama aşığımmm :) fotoğraflı :)

Maşallah ablacııım :) Allah nazarlardan saklasın, Allah kavuşamayanları da sizin gibi kavuştursun inşallah.. Oğlunuz da ne kadar tatlıııymışş maşallaah kırk bir kere.. Çok özendim, Allah mutluluğunuzu daim etsin :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Maşallah size ömür boyu sürsün inşallah sırıttım valla Allah bize de nasip eylesin öyle mutlu günler görmeyi

oğlunuzu ALLAH bağışlasın size ve mutluluğunuzu da bozmasın lakin aması şu hava mı atıyorsunuz! gerçekten kınadım şuan sizi ne bu şimid mutluluğunuzun kocanızın 5 yıl sonra bile hala sizi ilk gün ki gibi sevdiğini yazarark hava mı nispet mi nedir bu yani böyle hatunlara şaşırıyorum hakikaten de
bak güzelim mutlu olabilirsin ki ol da ALLAH daha çok versin ama mutsuz umutsuz hayalleeri yıkılan bir sürü insan var bura da dinen bile öyle bir yaşayacaksın ki müslüman kardeşini özendirmeden neyse söyleyeceklerim bu kadar ....

Canım allah bozmasında gösterişi anlayamadım çoğu insanın mutlu beraberliği evliliği var ama pek görmedim burda böyle yayınlandığını genelde facede yayınlarlar genede allah bozmasın diyorum

Bnede size katılıyorum benim beraberliğim var allaha şükür ama kalkıpta yaşadıklarımızı veya resimlerimizi koyup böyle yazılar yazmıyorum benim olduğu gibibiçok insanında vardır ama onlarında bu kilde koyup böyle yazı yazdığını görmedim banada biraz saçma geldi ne diyelim allah bozmasın :)

yani işte ondan abes geldi zaten ya bu nispettir hava atmaktır bana göre böyle insanları kınıyorum ...

Ne güzel... Maşallah. Imrendim evliliğinize. Kıskançlık değil kesinlikle. Boşanma aşamasında bir kadın olarak, evliliğinde mutlu bir hemcinsimi görmek hala guzel seyler olabilecegine dair umutlandirdi beni.

Bana Allah yeter...

maşallah canım Allah muhabbetinizi arttırsın
kıskandım ama çünkü benimki hiç böyle süprizler yapmaz belkı 5. yılda yapar bilinmez :119:

BENİM KOCAM VAR YAAAAAAA OFFFFF ANLATMAYA KELİMELER YETMİYO KIZLAARRRRR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ NASIL SEVİYORUM ONU BENNNNNNNN

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuçta 'Sevgini Haykır' bölümüne açmış konuyu.. Kalkıpta 'bir derdim var' bölümüne açmamış. Tamda yeri bence.. Allah mutlu mesut etsin. İlk günkü aşkınız hiç bitmesin ♥

Böyle şeyler görünce inanın çok seviniyorum.
inşallah hep böyle mutlu kalırsınız :)
nazar değmesin

Allah mutluluğunuzu bozmasın eşinle çocuğunla herzaman dilediğin gibi bir hayat nasip etsin....

Maasallh allah bozmasn çok anlatma nazar değer ben yaptm o hatayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…