- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi minik fare
-
5 yıldıe birlikteyiz 2 yıldır ewliyiz ve bir yaşında çok tatlı bi oğlumuz var:)eşimi çok sewiyorumm oda bni çok sewiyo çok ii bi insan bana ve oğlumuza çok bağlı her istediğimi yapar beni kırmamak için elinden geleni yapar:) çok ilgi gösterir mesela geçen ewde bunaldığım için beni lunaparka götürdü çok güzel eğlendik:) bu aralar işleri yoğun hep mesaiye kalıyo geçen ailemle wakit geçireyim die işten erken çıkmış bana çok güzel masa hazırlamış sen git uyu dedi gelmeden öncede pilaw yap diye aramıştı ben uyurken mangl yapmış salata falan pilawı bile küçük kaseye koymuş kalıp gibi çıkarmış çok özenmiş yani güzel bi yemek yedik çok sewiyorum onu 5 yıl oldu ama ilk günki gibiyiz allah bozmasın :)Eki Görüntüle 742188 Eki Görüntüle 742191 Eki Görüntüle 742192 buda canımız oğlumuz:)Eki Görüntüle 742193
oğlunuzu ALLAH bağışlasın size ve mutluluğunuzu da bozmasın lakin aması şu hava mı atıyorsunuz! gerçekten kınadım şuan sizi ne bu şimid mutluluğunuzun kocanızın 5 yıl sonra bile hala sizi ilk gün ki gibi sevdiğini yazarark hava mı nispet mi nedir bu yani böyle hatunlara şaşırıyorum hakikaten de
bak güzelim mutlu olabilirsin ki ol da ALLAH daha çok versin ama mutsuz umutsuz hayalleeri yıkılan bir sürü insan var bura da dinen bile öyle bir yaşayacaksın ki müslüman kardeşini özendirmeden neyse söyleyeceklerim bu kadar ....
Bnede size katılıyorum benim beraberliğim var allaha şükür ama kalkıpta yaşadıklarımızı veya resimlerimizi koyup böyle yazılar yazmıyorum benim olduğu gibibiçok insanında vardır ama onlarında bu kilde koyup böyle yazı yazdığını görmedim banada biraz saçma geldi ne diyelim allah bozmasın :)
yani işte ondan abes geldi zaten ya bu nispettir hava atmaktır bana göre böyle insanları kınıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?