Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Aslında hiç d
Hiç Zor değildi biliyor musunuz çocuk olunca hiçbir şey anlamiyorsunuz. Biz üç kardes gayet egleniyorduk yani, karışan eden de yok :) ama yetiskinlikte çıktı sonuçlari. O zaman aramiyordum, ama şimdi çok arıyorum yaslanacak bir anneyi. Kardeşim de hakeza, bu son yıllarında böyle davranmaya başladı.

Adem güneş hoca nin dediği gini çocuk yetiştirmek o kadar geleceğe yatırım ki, sonuçlarıni ancak çocuğunuz evlenince görebilirsiniz.

Bu arada meraktan komayin bizi olur mu? Ne kararlar aldınız, eşiniz yuklukten çıktı mı haberdar edin.

Ay çok saçma ama bir adamın yuklukte oturması siz oraya girmiyorsunuz diye mi orada duruyor ki? Yani evden gitseniz,ya da oturma odasını filan ona verseniz çıkar mı acaba?

Bu sizcede çok garip bir durum değil mi? Evlilik sevgi, saygı, tutku ister. İki yabancı gibi yaşamak niye? Tartıştınız mı yoksa aşamadığınız bir sorun mu bu hale getirdi sizi?

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Yüklükte oturmak nedir yahu allah akıl fikir versin koskoca adam bide. Ergen gibi o ne ya. Soguma sebebi. Ben olsam dalga gecerdim karsisinda kahkaha atardim.

Hic unutmam bi keresinde babam annemle kavga edip balkonda yatmaya gitmişti, ve bunu hep yapardi her kavgada.
En son gittiginde de balkonda türk bayrağı vardı almis onu uzerine örtmüş sarınmış iyice.
Ama ben nasil dalgaya aldim anlatamam.
Aralari düzelince normal zamanlarda bile hep dalga gectim güldüm.
En ufak bi sürtüşmelerinde "aman anne bisey deme küstürme, yine balkona gidip tövbe estafurullah sehit gibi bayraklara sarınıp uyur sonra lütfen" falan der kahkahayı patlatırdım nasil bozulurdu
Ama yillar gecti üstünden bi daha ne kadar kavga da etseler asla o hareketi yapmadı.
Dalga geçmek yaptığı seyin ne kadar komik ve ezikçe oldugunu bu yolla hissettirmek işe yarayabilir.

Eşim, yüklükte bocalama safhasına girdi, ne halt yiyorsa doydu artık, ama yine orda. Çıkmaya çekiniyor. Bende ona, "artık burda oturacaksan etrafı biraz düzenle dedim." Ben öyle deyince, onu gözden çıkardığımı düşünüp iyice bozuldu. Çok sıkışınca bebek tavırları alıyor. Dün birazcık kediyle ilgilendi. Bana gösteriş olsun diye. Yüklüklerin efendisi yüklükten sıkılmış gibi duruyor.

Bende ilk hafta sinirim bozuldu,
Ben artık onu bir koca gibi görememeye başladım. Öylece bir şey işte. Evin istediği yerinde kalabilir. Diğer davranışları gibi bunada alıştım. Bakalım sırada ne var..

Ama dalga geçmek işe yarayabilir ya da kediyi de alıp çekip gitmek. "Biz bu evden gidiyoruz yüzümüzü görmemek için kendini yüklüklere kapatmana gerek kalmadı artık gözünaydın" falan deyip annenize gitseniz.
Ne kadar zamandır böyle yüklükte oturuyor? Bi çözüm bulmalı yoksa çekip gitmeli.
Yüklüğe yanına girip konuşmaya çalıştınız mı hiç?

Başka bir üye daha önce yazdı mı bilmiyorum ama "ayrılırsam bu yaştan sonra duygusal açlığımı doldurabilecek birini bulabilir miyim diye düşünüyorum "demiştiniz. Zaten duygusal açlığınızı gideren bir kocanız yok bu saatten sonra değişmez gibi de duruyor ayrılırsanız en azından o şansı kendinize vermiş olursunuz. Bende sizinle aynı yaşta bir kadın olarak söylüyorum hem kimsesiz bir yalnızlık daha çekilebilir bir şey.

benim merak ettiğim, bu durumdan neden 14 yıl sonra şikayet ediyorsunuz? biraz geç olmamış mı.

Bu sizcede çok garip bir durum değil mi? Evlilik sevgi, saygı, tutku ister. İki yabancı gibi yaşamak niye? Tartıştınız mı yoksa aşamadığınız bir sorun mu bu hale getirdi sizi?
Eşim mücadele edemeyen birisi. Çok pasif ve boş vermiş. Başkaları için sorun bile olmayacak sebepler yüzünden bu hale geldik. Bir üye onun dört yaşındaki bir çocuk gibi davrandığını söyledi ve çok haklıydı. Bir annenin yetiştirenediği, kişilik kazandıramadığı bir çocukla uğraşıyorum.

Evliliğimizin ilk aylarında bana her ay tanıştığımız günü kutlamak için çiçek getirdi. Çok şımarıp mutlu oluyordum, ve sarılıp öpüyordum (yanaktan). Sonra hiç sebep yokken bıraktı çiçek almayı. Merak edip sorduğumda o bana o kadar çiçek getirmiş ben ona niye hiç çiçek almamışım. Bir erkeğin kadından çiçek beklediğini duymamıştım. Sevinip mutlu olmam ona yeterli gelir sanıyordum. Ne bileyim.

Anca şimdi girdiği yüklüğe canım. 14 yıldır en azından yüklükte değildi.
Çok esprili bir insansiniz. Eşinizin değerinizi bilmemesine üzüldüm doğrusu. Kv ve kp nın evlilikleri böyle. O da kendisini tv ve mutfağa kapatmış durumda. Düzeleceğini sanmıyorum. Umarım bir şekilde çözersiniz.

Beni espirili bulduğunuz için teşekkür ederim. Bizde düzelmeyiz sanırım. Sizin kv kp gibi iletişimsiz böyle gidecek. Ya aslında falımda çıkmıştı. 20 yıl kadar önce bir arkadaş ortamında fal baktırmıştık. Eğlencesine, inanmam fala normalde. Bana falcı sen evleneceksin ama evli gibi olmayacaksın, esasında sonra bir arapla evleneceksin demişti. Allahtan umut kesilmez, belki, genç hareminden bıkmış, olgun ve espirili bir eşle kafa dinlemek isteyen bir arap şeyhi çıkar karşıma.

Haklısınız elbette, aynı evi paylaşan sizlersiniz. Biz dışardan yorum yapabiliriz sadece. Erkekler enteresan, biraz düz mantıktalar. Biz aslında onları değiştirmeye çalışmıyoruz onlar ilk başlarda kotayı yükseltiyor oo diyoruz tamam sonra özüne dönüyor, asla öyle bi insan olmamış sonra da beklentiye girince kendilerinin bu hale getirdiğini kabullenemeyip bizi aynı şeyle itham ediyorlar siz ilgi göstermeyi denediniz mi eşinize. Daha yumuşak bir tavırla, hoşsohbet, güzel giyimli olarak fln. Yani sevdiğiniz adamın ilk tanıdığınız gibi kalmaması acı verici, belki de aslında hiç öyle olmadığını öğrenmek .

İnternette kiminle konuşuyor? Bilgisayarına program kur takip et kendine sahte bir profil aç arkadaş ol bence derdini öğrersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…