Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Haklısınız elbette, aynı evi paylaşan sizlersiniz. Biz dışardan yorum yapabiliriz sadece. Erkekler enteresan, biraz düz mantıktalar. Biz aslında onları değiştirmeye çalışmıyoruz onlar ilk başlarda kotayı yükseltiyor oo diyoruz tamam sonra özüne dönüyor, asla öyle bi insan olmamış sonra da beklentiye girince kendilerinin bu hale getirdiğini kabullenemeyip bizi aynı şeyle itham ediyorlar siz ilgi göstermeyi denediniz mi eşinize. Daha yumuşak bir tavırla, hoşsohbet, güzel giyimli olarak fln. Yani sevdiğiniz adamın ilk tanıdığınız gibi kalmaması acı verici, belki de aslında hiç öyle olmadığını öğrenmek . :110:
Denedim canım ama eşşek hoşlaftan ne anlar, boşa gitti çabalarım. Karşılığı olmadı.

İnternette kiminle konuşuyor? Bilgisayarına program kur takip et kendine sahte bir profil aç arkadaş ol bence derdini öğrersin.
İnternet geçmişinden ne yaptığı belli. Sahte hesaplar, şifreler.. takip etmiyorum. Görmem gerekeni gördüm. Ezik ezik takılsın öyle sanal.

Aranizdakii mesele ne ki bunu esinle oturup konusmuyor musunuz kirildiysa neye kırıldığını söyler en azindan soylemiyorsa da ne yapalim simdi demiyor musunuz yani senin icin ne yapmam gerekiyor ne istiyorsun diyebilirsin hic bisi istemiyorsa da sana deger vermeyen bi adamla bir evde iki yabanci gibi durmana da gerek yok eger maddi durumun ve ailen yanindaysa yinede sen bilirsin boşanip bosanmamak sana kalmis ama oturup bi konusun

Aranizdakii mesele ne ki bunu esinle oturup konusmuyor musunuz kirildiysa neye kırıldığını söyler en azindan soylemiyorsa da ne yapalim simdi demiyor musunuz yani senin icin ne yapmam gerekiyor ne istiyorsun diyebilirsin hic bisi istemiyorsa da sana deger vermeyen bi adamla bir evde iki yabanci gibi durmana da gerek yok eger maddi durumun ve ailen yanindaysa yinede sen bilirsin boşanip bosanmamak sana kalmis ama oturup bi konusun
Eşim konuşsa, anlamaya çalışsa bunları yaşamayız ki zaten. Aslında şu sıralar maddi yönden aileme ve eşime destek çıkmak zorundayım. Kardeşim çok borçlandı ve eşim, onun için yüklü miktarda kredi çekti. Böylede bir iyiliği var, yok sayamam. Elim kolum bağlanıyor. Aileme karşı çok iyidir. Bana kötü. Tribünlere oynayan futbolcu gibi.

Anladim Allah yardim etsin kocaniz çok inatçı inadini kirmak zorundasınız size karşı neden böyle biri bisi mi yapti size acaba cok ilginç insan kırıldığını soylemez mi veya neye kızdığını ...

Anladim Allah yardim etsin kocaniz çok inatçı inadini kirmak zorundasınız size karşı neden böyle biri bisi mi yapti size acaba cok ilginç insan kırıldığını soylemez mi veya neye kızdığını ...
Anlatılmaz, yaşanır. Bir sebep yok. kişilik olarak öyle, belki narsist biraz. Psikolojik işkence yapmayı seviyor. Bana kızgın değil. Her akşam eve gelmeden, yumuşacık, şefkatli bir ses tonuyla, ne lazım diye arar. Sesi de süt dökmüş kedi gibi olur. Kapıdan içeri girdiği an iletişim kesilir. Gerçek yüzünü gösterir. Daha beni umursamaz. Sakın demeyin şöyle giyin böyle karşıla diye, hepsini denedim.

Arada düzeliyor, ayar veriyor, biliyorum geçici olduğunu ona güvenmiyorum. Uzattığı iple kuyuya inilmez, ona tam güveniniz tavan yaptığı yerde ipi sebepsiz bırakabilir. Kendinizi kuyunun dibinde bulabilirsiniz. Bana bu hissi verdi. Gerçekten beni devamlı hayal kırıklığına uğrattı. Bende uzaklaştım ondan. Evi paylaşır olduk sadece. Son birkaç yıldır böyle. O da daha fazlası için uğraşmadı.

Şimdi yüklükte oturuyor. bir eve girerken. birde mutfaktan akşam yemeği tepsisini alırken görüyorum. Başka iletişim kalmadı.

Bu cok kötü bi durum be siz gidip yanina oturun desen konuyu acsaniz beni istemiyor musun sevmiyor musun diye yuklukte oturmasinin illaki bi sebebi olmasi gerekiyor inatla bi ilgisi yok bence kocaniz bisiler ceviriyor olmasin odada ?

Bu cok kötü bi durum be siz gidip yanina oturun desen konuyu acsaniz beni istemiyor musun sevmiyor musun diye yuklukte oturmasinin illaki bi sebebi olmasi gerekiyor inatla bi ilgisi yok bence kocaniz bisiler ceviriyor olmasin odada ?
Çeviriyor tabiki de. Sanal eğlenceler...ergenler gibi...salak işte. Yetindiği şeylere bak.

Çeviriyor tabiki de. Sanal eğlenceler...ergenler gibi..

Yanina gidince sizi kovuyor mu bosanmak falan istiyor mu acaba
Hayır canım kovmaz, davetde etmez. Umursamadan oturmaya devam eder. Konuşurum suratıma bile bakmaz. Onunla iletişim kurma çabalarını bıraktım artık. Çok iyiyim böyle.

Bi sekilde ya hallediceksin ya konusucak derdini soylicek baska bi caresi kalmamis odada ne yaptığı belli değil bide kadina triplere girmiş sanki karsisinda disardan normal bi insan duruyor düşmanı gibi davranıyor kadina

Canım yanlış anlama evet kediye üzülmeni anlıyorum da, sen daha üzülünecek haldesin. Kediyle ilgilenen biri var en azından sende oda yok. Herşey bitmiş zaten. Niye bu eziyet? Terapi vb. Yolla çözülebilecek birsey varsa evet deneyin uğraşın kurtarın evliliği ama böyle saldım çayıra... konuşmadan etmeden ayrı odalarda ömür biter mi ya...hayat kaç günlük ki zaten

X