• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yalan konuşuyor olabilir mi ?

Çalışıyorsanız işten çıkın eşiniz bakalım kemi evine yetisecek mi?

Çalışıyorsanız işten çıkın eşiniz bakalım kemi evine yetisecek mi?
Ve demin üstüne gittim biraz itiraf etti 400 tl para göndermiş bende de olmadığımı biliyorlar diyo bide babası kendi istemiş olmadığını biliyorlar maden neden sorunca var diyosun be adam napim ben şimdi ne söylim bu devam mı etcek böyle

Ve demin üstüne gittim biraz itiraf etti 400 tl para göndermiş bende de olmadığımı biliyorlar diyo bide babası kendi istemiş olmadığını biliyorlar maden neden sorunca var diyosun be adam napim ben şimdi ne söylim bu devam mı etcek böyle
Ben olsam bi süre surat asardim eşime çünkü siz de çok haklısınız herkesin evi yeri ayrı yüze verdikçe astarini istiyorlar belki düzelir eşiniz sıkılır o da zamanla

İşin çok zor o 400le kalmaz bence

ya eşim söz konusu ailesi olunca ve para vermek olunca böyle tuaf bi tepki veriyor bana sanki ben ona babanı sil at diyormuşum gibi bi savunmaya geçiyor eşimde demiyorki evet ya babam çalışmıyor yanlış yapıyor demiyor. olsun canı sağolsun babamdır sonuçta napim diyor. ben napim peki
Benim esimde oyle ailesi ile ilgili ufak bir oneride dahi bulunsam savunmaya geciyor. Cok basit birsey bile olsa.. Sanki programlanmiş gibi..

olaya iyi tarafindan baksana. Şükret .. Sanane de diyebilirdi . Yalan söylüyorsa bi şekilde çıkar ztn şimdi değilsede sonra...

O zaman verebiliyorsak, ben de aileme atıyorum 500 tl vereceğim her ay deseniz ne der acaba.

Back