Kocam yalan konuşuyor olabilir mi ?

Bunca yıl eşiniz baktıysa bu düzeni birden değiştirmek çok zor olur
Yavaş yavaş verdiği parayı azaltarak yada belli bir rakamda diğer kardeşlerle de anlaşarak bir orta yol bulunabilir
Yoksa dün evlendim bugün size 5 kuruş yok biraz hayal olur

hayır tabikide öyle ama birtane abisi var bir tanede kız kardeşi tamam kızda el kapısında ondan bi yardım beklemek olmaz ama kaynım bu zamana kadar 1 kuruş bile vermiş insan değil ama yeme içme bir yapıyorlardı hepsini eşim karşılıyordu bu zamana kadar eşim karşılamış herşeyi tek oğlu o değil sonuçta kaynımda biraz destek çıkabilir diye düşünüyorum daha önemlisi insanın kendi parasını kendi kazanması kayınpederim emekli olunca emekli maaşım azalır sigortalı çalışırsam mantığı ile çalışmıyor çok saçma bu sebeple evlatlara el açmak ne kadar doğru bilemedim

eşime kalsa o kadar borcum var nasıl gönderim diyor ama böyle birde panik oldu madem göndermiyor neden soruyor ihtiyacınız var mı diye var dese göndercek yani
Aileside cok garipmiş.insan evladının borcu oldugunu bilip hala nasıl para istiyor anlamıyorum.ama bunun dısında borcu olmasaydı ben durumu iyi olan kişilerin anne babasına yardım etmesini sakıncalı bulmuyorum

Aileside cok garipmiş.insan evladının borcu oldugunu bilip hala nasıl para istiyor anlamıyorum.ama bunun dısında borcu olmasaydı ben durumu iyi olan kişilerin anne babasına yardım etmesini sakıncalı bulmuyorum
zaten bizim borcumuzun %70'i eşimin bekarken ailesi tarafından oluşan borçlar krediler vs. bizim düğün borcu toplasan 7-8 bin civarı anca çıkar

eğer kocan 1000 tl babasına para gönderebiliyorsa sizin paranız var demek ki canım , sen öyle bakacaksın olaya
ve borçtan kafasını kaldırmayacaksın

Benim kp de kendi babasına aynı şekılde. Kv ile hep tartışıyorlar bu yüzden. Ne yazık ki başta nasıl başladıysa öyle gidiyor. Bu durum cok sinir bozucu. Biz çalışalım belki çocuğumuzun rızkını neden baba da olsa alsın ki devamlı?? Hakkınızı arayın

Alıştırısanız bir kere göndermezseniz siz kötü olursunuz alıştıurmayın yapmıssınız bir hata ama zararın neresinden dönerseniz kardır.Aldıgınız parayı siz birikim yapmaya bakın eşinizin maasıyla geçinmeye calışın derim.

yaptıkları çok bencillik destek olmadılar köstekte olamayın bari dmi
İnsanlar bencil canım sadece kendilerini düşünüyorlar istediklerini alamadıkları bir zamanda da yaptığın iyiliğin i'sini hatırlamaz nankör paragöz ilan ederler. Güzellikle eşine yol göster. Ailesi bu zamana kadar balık yediler bundan sonra balık tutmayı öğrenmeleri lazım. Zaten önemli olan balık tutmayı öğrenmek.

Sizi anliyorum sonuna kadar haklisiniz bende olsam tepki verirdim ama yinede esiniz le aranizi bozmadan halletmeye calisin. Bana da para vermis gibi geldi.

51 yaşınd aadam çaışmayıp bekar oğlunun sırtından geçinirken evlenince bi anda bunun değişeceğini mi sandınız?

Sizi anliyorum sonuna kadar haklisiniz bende olsam tepki verirdim ama yinede esiniz le aranizi bozmadan halletmeye calisin. Bana da para vermis gibi geldi.
ya eşim söz konusu ailesi olunca ve para vermek olunca böyle tuaf bi tepki veriyor bana sanki ben ona babanı sil at diyormuşum gibi bi savunmaya geçiyor eşimde demiyorki evet ya babam çalışmıyor yanlış yapıyor demiyor. olsun canı sağolsun babamdır sonuçta napim diyor. ben napim peki

51 yaşınd aadam çaışmayıp bekar oğlunun sırtından geçinirken evlenince bi anda bunun değişeceğini mi sandınız?
hayır kv demiyorki adam kalk bi çalış bak olmuyor böyle yüzümüz kalmıyor demiyor öz anne olsa oğlunun üstünden geçim yapmazdı bence gerçi kv hiç özlük üveylik yapmadı çocuklara ama olmuyor işte ne bilim

Gelirleri yoksa istiyorlardır, işin zor
kp çalışmadığı için yok adam sabahtan akşama kadar evde kadın programları filan izliyor geziyor bide kaç sene çalışmış geçmişte hiçte canı sıkılmıyor ben bir gün işe gitmim evde patlıyorum

diyecek olsa bekarken de derdi.

ÜStüne gitmeyin siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz zaten gerisi vicdanına kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…