Merhaba arkadaşlar sizlere danışmam gereken bir derdim var ben mi fazla paranoyak oldum bilmiyorum direk konuya giriyorum daha önceki konumda bahsettiğim gibi 1 buçuk ayı aşkın bir süredir evliyim. Kayınpederim çalışmıyor evlenmeden önce evlerinin gelirini eşim sağlıyordu kayınpederimin 2. evliliği yaklaşık 15 sene kadar önce evlenmiş hepisiyle aram çok iyi. kaynımla altlı üstlü oturuyorlar. neyse evlenirken eşim ailesine keseler ayrılcak gibi bir konuşma yapmış herkes kendi yolunu bilsin diye. sonuçta bizde ev geçindiriyoruz. evlendik balayına gittik balayından geldik kp eşimden 5 tane çeyrek borç istemiş istersen eşine de söylim istediğimi demiş eşimde ben konuşurum demiş. eve geldik eşim laf arasında durumu anlattı bende ne diyim sen geçimini sağlayabilceksen ver dedim. bu arada kayınpederim eli kolu sağlam 51 yaşında dinç ve de mesleği aşçı olan bir adam ama çalışmıyor. kimsede demiyor ki neden çalışmıyorsun. kayınvalidemde kayınpederimde günde 1er paket sigara içen insanlar bunların hepsini evlenmeden önce eşim karşılıyordu. neyse biz bu 5 tane çeyreği verdik. düğünümüzü hep eşim kendi imkanlarıyla yaptı kp destek olmadı. sonra geçen akşam eşim babasını aradı bişeye ihtiyacınız var mı dedi kv babanın cebinde para kalmadı filan demiş. daha çeyrekleri vereli 1 buçuk ay oldu ve verdiğimizde kp cebinde birde 600 tl para varmış. bende dün akşam eşime benden gizli para gönderdin mi ailene geçen böyle bi konuşma geçti dedim oda şarşırdı önce bi afalladı nerden çıktı bu dedi bende gönderdin mi göndermedin mi onu söyle bak sakince sana bişey soruyorum dedim. önce hayır dedi bende o zaman yemin ver dedim (eşim doğru söylediği çoğu şeyde yemin verir çünkü) niye boşuna yemin edim dedi bende o zaman gönderdin dedim evet dedi dalga geçer gibi kaç para gönderdin dedim 1000tl dedi ne zaman dedim eniştemle yolladım dedi ciddimisin sen dedim sonra güldü dalga geçti yok 2000tl yok 3000tl filan dedi bak dalga geçme filan dedim derken bunaldı bu yok dedi göndermedim dedi ağız ucuyla valla dedi bende peki hayatım ben sana inanıyorum ama bu evden benim rızam olmadan dışarıya çıkan en ufak bi parada hakkımı helal etmiyorum dedim.(bende çalışıyorum ikimizin maaşı anca yetiyor düğün borcu ödüyoruz). öyle konu kapandı ama benim içimde şüpe kaldı sizce yalan mı konuşuyor? yorumlarınızı bekliyorum.