Size olan tavrı çok yanlış kırıcı siz onun için biseyler yapmak istiyorsunuz hödügün teki galiba. Birdaha da ona bsy yapmayın derim. Parka gitmr meselesine gelince sen suphelendiysen vardır birşey. Parka çocukları hep götürrmuydu yeni bi olay mi ordan yola çıkınMerhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Asıl sen koskoca adam iki çocuk annesi, hem de kendi çocuklarının anasıyla birlikte olmaya utanmıyormusun he? E-DEP-SİZZ!! diyip itseydiniz yataktan aşağı..Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar
Simdi gunahini almak gibi olmasinda rahatsiz oldum ben..Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Bu şekilde alaycı konuşması terbiyesizlik bı kere..yanlız sitenize ait parka siz neden inmiyorsunuz onlarla birlikte madem suphelniyorsunuz inin sizde yanlarına yakından gözlemleyinMerhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Siz de birlikte parka gidin. Şüpheli davranış, konuşma oluyor mu bakarsınızMerhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Olabilir belki aralarinda bisey var sohbet ediyolrsa o kadin indiginde o da iniyodur esiniz cok edepsiz davranms kac yillk karisina yani ole denir mi gozu disarda bu adamin sizde ayni sekil davranin degisin bak ne oluyor fark edicek mi yoksa noldu sna diyecek mi ? Hic pesindn kosup nldu canm askim demeyin birak sal gitsinn.Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?