Kocam ve kuzeni

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Merhaba. Benim bir sorum var.. Hepimizin başından buna benzer birtakım olaylar geçmiş olabilir. Bu yüzden fikir almak istiyorum. Eşimin bir bayan kuzeni var. Bir çocuk annesi ve şuanda da hamile. Bizi oturmaya davet etti. Gittik. Şöyle bir durum var bizler genel olarak grup gezilerimizde piknikte veya kongrelerde her ne kadar bay bayan karışık olsak da iş ev oturmalarına gelince genelde ayrı odalarda oturmayı uygun buluruz. Ama eşimin kuzeni bayan ve eşi bizi odada ağırlıyor. Buraya kadar da tamam.. Ama dün bir konuşma geçti. Beni çok rahatsız etti. Eşim doktordur. Kendisi de hemşire. Dün hamilelik hakkında konu açtı kuzeni. Ardından bu konu saptı. Birilerinin doğum hikayeleri, falann rahiminin açılması, falann suyu gelmesi, filan hastanın kilolunolmaıs nedeniyle orasına ulaşmanın zor olması.. Kadınların doğum yaptıkları andaki bağırmaları. Her türlü konu konuşuldu. Bense bu kondda biraz canım sıkıldı. Sonuçta orada kuzeninin eşi ve kendi eşim de var..eşim hele.. O da bazı şeyler konuştu ve ayıp ayıp der gibi bakıyordum. O diyor yine kadınların altına leğen koyuyorlar gelen içine düşsün diye. Gülüyorlar. Kuzeni diyor biri klozete doğurmuş.. Eşim diyor Bi gün üç. Parmaklar gösteriyor doğumu gelenlere bakmak için sırayla geziliyormuş. Gülüyorlar.. Bense henüz hamilelik yaşamamış biri olarak çok utandım. Bizim ailede bu tür şeyler konu olmaz. Sizce bana mı anormal geldi?

Evet size anormal gelmis de neden sizi odada agirlamalari garip bir seymis gibi yazmissiniz anlamadim.

Anamam ne hallere düştüm en güvendiğimiz doktor hemşirece bunları anlatırsa yandik

Kardeş gibi büyüdülerse çokta anormal değil ya.. Sonuçta çocuk nasıl yapılırı konuşmamışlar doğum sırasında yaşananları konuşmuşlar. Biri doktor biri hemşire. Ayrıca sadece siz ve onlar varsa neden ayrı oturacaksınız ki? Boş yere kıskançlık yapmışsınız bence.

Dogum ölüm normal şeyler.aklınıza ne geldi anlamadım. Hamile kadın görünce aklına cinsellik geliyor galiba. Bazı kafalar farklı çalışıyor. Ayrıca birlikte oturmaktan hoşlanmamanız tuhaf akrabasınız sonuçta biraz geri kafalı buldum sizi.

Mimar olsalar evle ilgili konusacaktı... Hem ortak noktaları meslek grubu hem de kuzenler ya. Ben de böyle şeyleri kaldıramam ama bu durum normal geldi bana. Tutup hiç alakasız kaçacak şekilde bi konuda konussalar utanacagım bişeyse hele kızardım ama. Çok normal bence

Bir de hastalari hakkinda bu sekilde dalga gecmeleri ne kadar itici.Hasta kiloluymus da oraya ulasamamislar cok igrencler.

Tibbi bir konuyu konusup munazara etmiyorlar aksine insanlarla dalga geciyorlar.Diger turlu bir konuyu danismak iste mesleki tecrubesinden yararlanmak normal.

Zaten iki çift olduğunuz için kadın erkek ayrı oturmanız saçma olurdu bence. Baş başa eşinizin kuzeniyle ne konuşacaksınız ki. Dediğiniz kadın erkek ayrı oturması bizim buralarda da öyle ama kalabalık ortamlarda.

Doğum muhabbetleri falan bana gereksiz geldi. Ama boş verin olmuş bitmiş sürekli aynı muhabbeti yapacakları yok ya

asıl ayıp olan eşinizin ve kuzeninin mesleki sır olan şeyleri herkesin içinde anlatması, kişilerin mahremi hakkında bu şekilde konuşmaları çok ahlaksızca, bun gördükleri kendilerine ait şeyler değil hastalara ait sırlar ve bunları ulu orta paylaşmayı bırak ailesiyle bile konuşmak eşinizin ve kuzeninin mesleki ahlakının ne kadar yetersiz olduğunun kanıtı. eşinize sorun bakalım yarın siz doğuma gittiğinizde sizin vajinanıza bakan doktor da ahpaplarıyla konuşurken sizin vajinanıza kaç parmak sığabildiğini veya bakınca gördüğü diğer şeyleri anlattığında rahatsızlık duymayacak kadar geniş bir mideye mi sahipmiş.

Dogum ne mahrem ne de kutsaldır, neolitik donemde yasamiyoruz hanimlar dogumun kutsalligi falan yok.Ayrica ayni meslegi yaoan insanlar icin bu konusmalar normaldir.Biraz asin bunlari toplumun baskiciligi dnalariniza islemis resmen.Ayy arkamdan boyle en mahrem seyleri konusmuslarmidir falan diye kafaya takan var ya.Hey Allahim sen dogurmyssun evibe gelmis bambaska hayata atilmissin arkanda biraktiklarin arkansan konusmus bundan sanane ya.
Ben olum konusunda da ayni seyi dusunuyorum olmusum bedenimi batakliga lagina da koysan ayniii topraga da koysan ayni.Hepsi dogaya geri donecek sonucta.
Kutsalljk ahlaktadir,insan olmanin getirdifi seyler uzerindedir.Maddi bedenimiz ile ilgili basina ne gelirse gelsin bunun bir kutsalligi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…