• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve kuzeni

Allah askina bir ornek gosterirmisiniz 19 yasinda neden adet oldugunu bilmeyen?
Ayrica milletin arkasindan dogumu icin dalga gecmenin bilgilenme ve aydinlanma yasamakla ne alakasi var?
Adam oturup seminer vermiyo farkindaysaniz dalga geciyor

bu forumda sonda takıldı kızlık zarım bozuldu diye ağlayan koskoca kadın gördüm ben :KK14:

Egitimcisiniz,size gore haremlik selamlik oturmak daha normal. Diger muhabbet konusu inanin su anda hic onemli degil benim icin. Cocuklarimizi emanet ettigimiz bir kisisiniz. Sosyal hayat ve 21.yuzyilin gerektirdigi gibi yasamaktansa aile gelenek ve goreneklerinizi asamadiginizi goruyorum. Baska da yorumum yok haliyle
Avrupai yasamin onlari taklit etmenin neresi sosyal yasam oluyor anlamiyorum.bir insan haremlik selamlik yasayarakda medeni olamazmi?neden insanlarin tercihlerini medenilige bagliyorsunuz.size acaip olan baskasinin yasam tercihidir saygi duymaniz gerekir.cocuklarinizi emanet edemeyeceginiz kadar ocu olmalari gerekmiyor.bu korkunc birsey degil.medenilik insanlikta biter bunu unutmayin.insanlari dis gorunuse dusuncesine gore yargilamayin diye bas bas bagiran sizin gibi insanlar halbuki.neden bu dusuncede olanlara gorede ayni sekilde dusunemiyorsunuz merak ediyorum

Back