• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve herzamanki suratsız suratı

su olmus bu olmus saclarını kestırmemıs.... kolyeyı almaya gıtmemıs.... aksam evde yokmuss... efden puften sebeblerle bosanma davası mı acıyorsunuz..... su kocalarınızı bır rahat bırakın belkı cok kotu bırdey oldu yada uh halı cokkun ve o yuzden surat asıyor onu anlamaya calıstıgını sanmıyorum bosanma davası acacıgana hıt bı esınıı derdını sor konus muhabbet et bosananlara madalya vermıyorlar bu kadar meraklı olmayın bosanmaya

kızlarrr gene bennn ,
gününüz aydın bereketli olsun.ben işe gitmek için hazırlanırken oğlum uyandı ve onu gitmeden bol bol öptüm sevgiyi depoladımm.
gelelim konumuza .. dün kv nin dıdısının dıdısı ölmüş köye gitcem demiş eşimde oğlumu ondan alıp anneannesine götürdü . eşim oğlumun saçlarını en son mayısta kestirmişti haliyle çok uzun ille makasla kesilsin istediği için çocukta çok ağlıyor . kestir dememize ragmen aylardır bugün yarın diye bizi kandırıyor. kv ve kaynımda söyleyip durur. anneannesine gitmişken benim ilk okul arkadaşım orada berber kestiriver anne dedim kestirmiş sağolsun 3 e vurdurmuş. miissler gibi olmuş evladım,gel gelelim eşime fotograf attım hiç cevap vermedi defalarca aradım cevap yok. en son calıstıgı yerı aradım neden acmıyosun dıye işim var dedi kapattı. annem bana kolye yaptırmış kuyumcudan almaya gidecekti eşin beni götürsün alıp vereyim sana getirsin dedi. eşime söyledim götüremem işim var felan yaptı annem gözlerinden ameliyatlı yazık tek gidemeyeceği için rica etmişti. ben ondan gec cıktıgım ıcın o gidecekti çocuğu almaya ben gidemem sen git dedi trafik çok ama zor giderim dedim baktım ben gıdıyom almaya dedi. anneme selam bile vermemiş suratı on karış almış gitmiş. eve gittiğimde evde yoktu. halbukı o gun 17.30 da işten cıkmıştı aradım acmıyor felan havalara bak tiplere bak nasıl sinir oluyorum. akşamda geldi işte dokunma konuşma niye küstün diyorum söylemiyo ben yatcam dedi sonra salonda tv izledi geç saate kadar.

böyle bir adam bu hep suratsız suratı asık memnunıyetsiz teşekkür edeceği yerde tiplere bak.
ben zaten kendisini uzun zamandır pek istemiyorum . şimdi ona diyeceğim ki esyalarını al evi terk et. pazartesi günü gidip avukatla konuşup dilekce vereceğim. oğlumuz senden uzak kalmasın dıye bu evde yaşayacagız . borçlarınıda mallarınıda paylasalım dıcem. evi de arabayıda evlendıkten sonra aldık onun üstüne . nafaka felan istemiyorum . oğlunada isterse versin yoksa ben bakarım çocuğuma. annesinin evi yan apartman zaten çocukta etkilenmemiş olur diye düşündüm. söyleyeyimmi böyle ne dersiniz. ??

maddi özgürlüğüm var gelirim iyi muhtaçlığım yok hele bu suratları tavırları çekmeye hiç niyetim yok ailem bana herzaman destek olur. bi saç için küsüp surat asan adama daha fazla katlanamıyorum . boşanmak istemez büyük ihtimalle çekişmeli açmam gerekebilir.

Benim eşimin hareketleri de eşinizinkilere benzer, çocukça ve abartılı tripleri çoğu zaman benimde canımı sıkar.

Bazen ben bile zor tahammül ediyorum kaldı ki birde çocuk olunca ben hiç düşünemediğimden bu fikri bi 3 sene kadar erteledik.

Şuan düşünüyoruz ama ailemle de arası pek iyi değildir, saygısızlık yapmaz ama pek gidelim istemez genelde ben yalnız giderim.Çok sık gelmedikleri için gelmelerine bişey demez. Bi çeşit yabani. Bir takın sorunlarımız da olmuştu kendi annesi ile sonrasında o da kendince benim aileme cephe aldı sanırım.

Çocuktan sonra bizimde çok kavgalarımız olur eminim, yok annen niye baktı, niye yaptı, yaptığı yemekleri yemez vs..

Eğer diğer konularda çocuğunuza karşı ilgili ve sorumluluklarının bilincinde ise idare etmeye çalışın gittiğin yere kadar derim,unutmayın ki 4/4 lük insan malesef ki yok. Hem eminim sizinde eksileriniz vardır hepimiz gibi.

kız çocuğu olsa haklısınız. ama benim oğlum var . saç uzatmakda nesi. aglıyor diye kıyamıyordu ama hiç aglamamıs da
Eşiniz çocuğuna düşkün,siz ise fevri, annenizle saç kesimine gönderecek kadar duyarsız, boşanınca çocuğum etkienir mi diye bir cümle bile kullanmayacak kadar bir annesiniz bence.

su olmus bu olmus saclarını kestırmemıs.... kolyeyı almaya gıtmemıs.... aksam evde yokmuss... efden puften sebeblerle bosanma davası mı acıyorsunuz..... su kocalarınızı bır rahat bırakın belkı cok kotu bırdey oldu yada uh halı cokkun ve o yuzden surat asıyor onu anlamaya calıstıgını sanmıyorum bosanma davası acacıgana hıt bı esınıı derdını sor konus muhabbet et bosananlara madalya vermıyorlar bu kadar meraklı olmayın bosanmaya
benle konuşmuyor silah zoruyla mı konuşturacagım bulundugum odada bıle durmuyor sordum derdınıde dınlemıyor bıle a
Eşiniz çocuğuna düşkün,siz ise fevri, annenizle saç kesimine gönderecek kadar duyarsız, boşanınca çocuğum etkienir mi diye bir cümle bile kullanmayacak kadar bir annesiniz bence.
çocuğa düşkün olmadıgımı nerden cıkardın ?
çocuk etkılenmesın dıye sayfalarca yazı yazan ben
çalışırken anneme güvenebilirim. kime güvenicem.
işte ben böyle güzel bi anneyim. oldumu

Benim eşimin hareketleri de eşinizinkilere benzer, çocukça ve abartılı tripleri çoğu zaman benimde canımı sıkar.

Bazen ben bile zor tahammül ediyorum kaldı ki birde çocuk olunca ben hiç düşünemediğimden bu fikri bi 3 sene kadar erteledik.

Şuan düşünüyoruz ama ailemle de arası pek iyi değildir, saygısızlık yapmaz ama pek gidelim istemez genelde ben yalnız giderim.Çok sık gelmedikleri için gelmelerine bişey demez. Bi çeşit yabani. Bir takın sorunlarımız da olmuştu kendi annesi ile sonrasında o da kendince benim aileme cephe aldı sanırım.

Çocuktan sonra bizimde çok kavgalarımız olur eminim, yok annen niye baktı, niye yaptı, yaptığı yemekleri yemez vs..

Eğer diğer konularda çocuğunuza karşı ilgili ve sorumluluklarının bilincinde ise idare etmeye çalışın gittiğin yere kadar derim,unutmayın ki 4/4 lük insan malesef ki yok. Hem eminim sizinde eksileriniz vardır hepimiz gibi.
benimkide yabani :))) aynısı aynısıı

Neden yüz milyon kere arama isteği duyuyorsunuz ki ?
Helede bir saç fotografı için .
Sonuçta gelince görecek akşam .
Çok üstüne düşmüşsümüz eşinizin
Bunalması ve totosunun kalkması olağan

Eşimden boşanacağını dile getiren bir cümle kurmamış olsaydın şimdi herkes sana "boşan" derdi. Boşanıcam diyen bir üye var, boşanma diyorlar bu seferde..:KK53:
hiç kimse eften püften sebeplerle boşanmaz. Burda bize anlattığı sadece tek bir olay. Bundan yola çıkarak boşan ya da boşanma denilebilir mi? Birikmişlik var, usanmışlık var belli ki. Ben herşeye rağmen oturup konuşulması gerektiği taraftayım. ister aile psikoloğuna gidin ister kendiniz karşına alıp suçlamadan konuşun. Derdi neymiş, esas sebep ne? Sevginiz bitti mi ona karşı? Ona dokunmak artık bir görev gibi mi geliyor.? bunlar önemli sorunlar. Önce sessizlikte kendinize bu soruları sorun. Sonrası Allah kerim.. Hakkınızda hayırlısı olsun

kızlarrr gene bennn ,
gününüz aydın bereketli olsun.ben işe gitmek için hazırlanırken oğlum uyandı ve onu gitmeden bol bol öptüm sevgiyi depoladımm.
gelelim konumuza .. dün kv nin dıdısının dıdısı ölmüş köye gitcem demiş eşimde oğlumu ondan alıp anneannesine götürdü . eşim oğlumun saçlarını en son mayısta kestirmişti haliyle çok uzun ille makasla kesilsin istediği için çocukta çok ağlıyor . kestir dememize ragmen aylardır bugün yarın diye bizi kandırıyor. kv ve kaynımda söyleyip durur. anneannesine gitmişken benim ilk okul arkadaşım orada berber kestiriver anne dedim kestirmiş sağolsun 3 e vurdurmuş. miissler gibi olmuş evladım,gel gelelim eşime fotograf attım hiç cevap vermedi defalarca aradım cevap yok. en son calıstıgı yerı aradım neden acmıyosun dıye işim var dedi kapattı. annem bana kolye yaptırmış kuyumcudan almaya gidecekti eşin beni götürsün alıp vereyim sana getirsin dedi. eşime söyledim götüremem işim var felan yaptı annem gözlerinden ameliyatlı yazık tek gidemeyeceği için rica etmişti. ben ondan gec cıktıgım ıcın o gidecekti çocuğu almaya ben gidemem sen git dedi trafik çok ama zor giderim dedim baktım ben gıdıyom almaya dedi. anneme selam bile vermemiş suratı on karış almış gitmiş. eve gittiğimde evde yoktu. halbukı o gun 17.30 da işten cıkmıştı aradım acmıyor felan havalara bak tiplere bak nasıl sinir oluyorum. akşamda geldi işte dokunma konuşma niye küstün diyorum söylemiyo ben yatcam dedi sonra salonda tv izledi geç saate kadar.

böyle bir adam bu hep suratsız suratı asık memnunıyetsiz teşekkür edeceği yerde tiplere bak.
ben zaten kendisini uzun zamandır pek istemiyorum . şimdi ona diyeceğim ki esyalarını al evi terk et. pazartesi günü gidip avukatla konuşup dilekce vereceğim. oğlumuz senden uzak kalmasın dıye bu evde yaşayacagız . borçlarınıda mallarınıda paylasalım dıcem. evi de arabayıda evlendıkten sonra aldık onun üstüne . nafaka felan istemiyorum . oğlunada isterse versin yoksa ben bakarım çocuğuma. annesinin evi yan apartman zaten çocukta etkilenmemiş olur diye düşündüm. söyleyeyimmi böyle ne dersiniz. ??

maddi özgürlüğüm var gelirim iyi muhtaçlığım yok hele bu suratları tavırları çekmeye hiç niyetim yok ailem bana herzaman destek olur. bi saç için küsüp surat asan adama daha fazla katlanamıyorum . boşanmak istemez büyük ihtimalle çekişmeli açmam gerekebilir.
Canım şimdiseneler önce ilk açtığın konuya baktım da nişandan tut düğüne kadar olaylı olmuş Rabbim sana işaretleri vermiş sen almamışsın hayırlısı olsun hakkında

Uzun saçlı cocuk birden 3 numaraya vurdurulunca siz hiç şaşırmadınız mı samimi olun ? Anneniz kestirdi diye beğenmek zorunda değilsiniz yada eşiniz kv kestirdi diye beğenmek zorunda değil
Haber vermediginiz için fikrini almadıgınız için bozulmuş belli ki
İlla ki makasla kesilsin istiyormuş zaten anneniz makınaya vurdurmuş

Anneniz ameliyatlı gözüyle cocukla beraber berbere gidiyorsa kuyumcıyada gidebilir diye düşünmüş olabilir?

Hatta belki madem kv gözü görmüyor neden çocukla berbere yolladı diye de kızmış olabilir, ben şahsen buna kızardım.

Keşke benim kocamda kızdığında sadece surat yapsa laf yapmasa

Boşanmaya karar verdiyseniz tek sebep bu değildir. Hayırlısı olsun.

. dün kv nin dıdısının dıdısı ölmüş köye gitcem demiş eşimde oğlumu ondan alıp anneannesine götürdü....

Böyle bir yazıdan sonra sizin kv denize pek saygı duymadığınızı anladım ben. Kim ölürse ölsün veya gezmeğe gitsin, sizin koleniz degil. Kocaniza ona gotur bunu getir gibi devamlı istekleriniz var gibi geldi..
Biraz oturup konuşmayı deneyin talimat vermeyi değil..yanlış da anlamış olabilirim

Fevri davranıyorsunuz gibi geldi çift terapistleri inanılmaz iyi sonuçta ortada aldatma şiddet vs yok. Yardım alanlar bir iki ayda çözüyorlar problemlerini.
En azından çocuğunuz için bunu deneyin. İstanbulda çok iyi bildiğim bi kaç tane çift terapisti var istanbuldaysanız eğer

annesi istemediği halde babası bir coxugun sacını kestirse birsürü laf söylenirdi adama.belki adam kısa sac sevmiyor

bende sevmem oglumda .

Kızlar yazdığınız cümlelere dikkat edin lütfen. Oturduğunuz yerden devam et boşan ya da haksızsın gibi mantık dışı yorumlarda bulunmayın. Makul önerilerde bulunun lütfen yılların emeği var ikincisi çocuk var. Eşinizin sözüne saygı duyduğu aklı başında bir büyüğü araya sokun bence . İkiniz iletişim kurup sorunu çözemiyorsanız eşinizle o kişi konuşsun. Derdi neymiş anlasınlar. Siz de konuşursunuz orta yol bulunur konuşarak. Lütfen öfkeyle karar vermeyin, pişman olacağınız adımlar atmayın. Babasız büyümüş bir kız olarak sizden rica ediyorum. Annemin haline de şahit oldum nitekim babasız bir aikede büyüyen bir çocuğun psikolojisini gerçekten tahmin edemzsiniz.

Adam çok gereksiz ve can sıkıcı ya, neden böyle yaptığını düşünmeye bile değmez. Sizi mutsuz eden bir fazlalık gibi. Oğluna karşı çok mu ilgili de boşandıktan sonra aynı evde kalmak istiyorsunuz ?

Ayyyy
Çocugun mutlulugu ne alemde yahu?
Onu hic soran olmamış.
Saçlarından olan çocuk nihayetinde.
Mutlu olduysa sorun yok bence.

Back