• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve herzamanki suratsız suratı

Hemen boşan diyenleri anlamıyorumm. Ya çocuk var ortada çocuk. Küçücük çocuk biraz empati yapın. Her şeye boşan diyosunuz. Adam hayatını kuruyo mutlaka, geçte olsa anne de kuruyo çocuk her zaman başka hayatlara imreniyo her şeyi yarım yaşıyo. Konu sahipleri mutlaka dikkate alıyo yazdıklarınızı biraz duyarlı olun lütfen.

Konu sahibi arkadaşım asık surat çekilmez evet ama çocuğunuz için oturup ciddi ciddi uyarın konuşun. Daha yapıcı sevgiyle yaklaşın. İnşallah işe yarar mutlu olur boşanmazsınız..

Ben erkek çocukta da severim uzun saç. Örecek kadar değil tabi de şöyle ellerimin arasına girsin isterim. He yazın çocuk bunalır o başka tabiki.

Erkek çocukların saç kesiminde babalar olmak istiyor sanırım. Özel bi paylaşım gibi. Ben götürücem dediyse bıraksaydınız keşke yinede.
goturmuyor ıste

Hemen boşan diyenleri anlamıyorumm. Ya çocuk var ortada çocuk. Küçücük çocuk biraz empati yapın. Her şeye boşan diyosunuz. Adam hayatını kuruyo mutlaka, geçte olsa anne de kuruyo çocuk her zaman başka hayatlara imreniyo her şeyi yarım yaşıyo. Konu sahipleri mutlaka dikkate alıyo yazdıklarınızı biraz duyarlı olun lütfen.

Konu sahibi arkadaşım asık surat çekilmez evet ama çocuğunuz için oturup ciddi ciddi uyarın konuşun. Daha yapıcı sevgiyle yaklaşın. İnşallah işe yarar mutlu olur boşanmazsınız..
sagol canım benım çocugu dusundugmz ıcn yan yana oturalım dedm ama hc yanasmıo konusmaya napıyım nasıl ıstıyosa oyle

Konu 0 veya 3 değil. Bazı özel şeyler var bence. Erkek çocukların saç kesimiyle genelde baba, kızlarınkiyle anne ilgilenir. Bi tarz belirler herkes kendince. Çocuk büyüyene kadar da o tarz, istediği gibi kalsın ister. Makasla kestirmek istemesinin bi sebebi vardır illa ki. “Amaan canım oda kesicekti buda ne farkeder” demektense böyle özenilen konulara dikkat edilmeli bence.
kıllı olur dye korkar babası

Konu 0 veya 3 değil. Bazı özel şeyler var bence. Erkek çocukların saç kesimiyle genelde baba, kızlarınkiyle anne ilgilenir. Bi tarz belirler herkes kendince. Çocuk büyüyene kadar da o tarz, istediği gibi kalsın ister. Makasla kestirmek istemesinin bi sebebi vardır illa ki. “Amaan canım oda kesicekti buda ne farkeder” demektense böyle özenilen konulara dikkat edilmeli bence.
Çocuğuyla ilgilenen bir baba ise durum böyle.Ama oğluyla ilgilenme olarak gördüğü şey anne işteyken babaannesinden anneanneye taşımadan ibaretse birileri boşluğu doldurur.Ona da karar verme ve bunu uygulama şansı vermez.

kızlarrr gene bennn ,
gününüz aydın bereketli olsun.ben işe gitmek için hazırlanırken oğlum uyandı ve onu gitmeden bol bol öptüm sevgiyi depoladımm.
gelelim konumuza .. dün kv nin dıdısının dıdısı ölmüş köye gitcem demiş eşimde oğlumu ondan alıp anneannesine götürdü . eşim oğlumun saçlarını en son mayısta kestirmişti haliyle çok uzun ille makasla kesilsin istediği için çocukta çok ağlıyor . kestir dememize ragmen aylardır bugün yarın diye bizi kandırıyor. kv ve kaynımda söyleyip durur. anneannesine gitmişken benim ilk okul arkadaşım orada berber kestiriver anne dedim kestirmiş sağolsun 3 e vurdurmuş. miissler gibi olmuş evladım,gel gelelim eşime fotograf attım hiç cevap vermedi defalarca aradım cevap yok. en son calıstıgı yerı aradım neden acmıyosun dıye işim var dedi kapattı. annem bana kolye yaptırmış kuyumcudan almaya gidecekti eşin beni götürsün alıp vereyim sana getirsin dedi. eşime söyledim götüremem işim var felan yaptı annem gözlerinden ameliyatlı yazık tek gidemeyeceği için rica etmişti. ben ondan gec cıktıgım ıcın o gidecekti çocuğu almaya ben gidemem sen git dedi trafik çok ama zor giderim dedim baktım ben gıdıyom almaya dedi. anneme selam bile vermemiş suratı on karış almış gitmiş. eve gittiğimde evde yoktu. halbukı o gun 17.30 da işten cıkmıştı aradım acmıyor felan havalara bak tiplere bak nasıl sinir oluyorum. akşamda geldi işte dokunma konuşma niye küstün diyorum söylemiyo ben yatcam dedi sonra salonda tv izledi geç saate kadar.

böyle bir adam bu hep suratsız suratı asık memnunıyetsiz teşekkür edeceği yerde tiplere bak.
ben zaten kendisini uzun zamandır pek istemiyorum . şimdi ona diyeceğim ki esyalarını al evi terk et. pazartesi günü gidip avukatla konuşup dilekce vereceğim. oğlumuz senden uzak kalmasın dıye bu evde yaşayacagız . borçlarınıda mallarınıda paylasalım dıcem. evi de arabayıda evlendıkten sonra aldık onun üstüne . nafaka felan istemiyorum . oğlunada isterse versin yoksa ben bakarım çocuğuma. annesinin evi yan apartman zaten çocukta etkilenmemiş olur diye düşündüm. söyleyeyimmi böyle ne dersiniz. ??

maddi özgürlüğüm var gelirim iyi muhtaçlığım yok hele bu suratları tavırları çekmeye hiç niyetim yok ailem bana herzaman destek olur. bi saç için küsüp surat asan adama daha fazla katlanamıyorum . boşanmak istemez büyük ihtimalle çekişmeli açmam gerekebilir.
haklısın ama çoçuk var bence bir konuş teraspist felan deneyin dicem işin zor bende tahamül edemiyorum memnuyetsiz insanlardan nefret ediyorum hak veriyorm sabırdsa tükenio karşında dik durup boşanma gerekçelerini sıralarsan kendine belki çeki düzen verebilir

haklısın ama çoçuk var bence bir konuş teraspist felan deneyin dicem işin zor bende tahamül edemiyorum memnuyetsiz insanlardan nefret ediyorum hak veriyorm sabırdsa tükenio karşında dik durup boşanma gerekçelerini sıralarsan kendine belki çeki düzen verebilir
söyledm ay cevap bile vermedi. gerçek bulmuyor mu nedir gidip dilekçe vereyim anlar belkı ozaman

Canim eminim ki sadece bunlar degildir yasadiklarin. Seni cok iyi anliyorum seni bu noktaya getirmis artik. Istersen aile terapistine gidin
. Cocuk olmasa bosan diyecegim de. Ogretmenim bu arada okulda en fazla sorun yasadigim ogrenciler bolunmus parcalanmis aile cocuklari. Gercekten bin dusun bir harekete gec

suratını çekemeyeceğiniz için boşanıp neden aynı evde yaşıyorsunuz?

Canim eminim ki sadece bunlar degildir yasadiklarin. Seni cok iyi anliyorum seni bu noktaya getirmis artik. Istersen aile terapistine gidin
. Cocuk olmasa bosan diyecegim de. Ogretmenim bu arada okulda en fazla sorun yasadigim ogrenciler bolunmus parcalanmis aile cocuklari. Gercekten bin dusun bir harekete gec
tatlım hassasiyetle yaklaşıyorum
çok büyük sorunlarımız yoksada neden cekecegım ben bunu dıyorum sadee cocuk ıcınde hayat zindan etmeye deger mı
evler yan yana olacak hergun ogluyle vakıt gecırsın ıstedıgı kadar bızım aynı yatakda uyumamızı takacagını sanmam oglumun bız zaten oglumla uyuyoruz

tatlım hassasiyetle yaklaşıyorum
çok büyük sorunlarımız yoksada neden cekecegım ben bunu dıyorum sadee cocuk ıcınde hayat zindan etmeye deger mı
evler yan yana olacak hergun ogluyle vakıt gecırsın ıstedıgı kadar bızım aynı yatakda uyumamızı takacagını sanmam oglumun bız zaten oglumla uyuyoruz

Canim benim bir sure sonra o adam evlenmek isteyecek baska cocuklari olacak o kadin senin cocugunla ilgilenmesini istemeyecek. Sen hayatina yeni birini alacaksin. Cok yonlu dusun. Kendine etkinlik bul mesela hobi edin aksamları kurslara git. Onun iyi davrandigi zamanlari dusun neler degisti. Mutlaka karsilikli bir iletisimsizlik gecimsizlik olmus demek. 2014 deki konuna baktim Allah esime bana sihatat versin mutluyum seviyorum yazmissin. Bence cocuk icin evliligi kurtarmaya deger. Ha eger bu cocuga travma yasatiyorsaniz evin icinde psikolojisini bozuryorsaniz, bosaninca cocugun ruh sagligi daha iyi olacaksa ayri o zaman bosanin

Herşey yolunda giden bi evlilik olsaydı bu saç meselesi bu kadar uzamazdı, eşinizinde size karşı tahammülsüzlükleri var anladığım kadarda. Ayrıca baba uzun saç sevdiği için değil sürekli bugün yarın diye ertelediği için kestirmemiş çocuğun saçını.

Bizimde tam tersi olmustu. :-)
esim sozde oglumun saclarini toparlatacakti. Berberden bir oglumun saclarini sifira vurdurmustu. Yemin ediyorum oglumu oyle gorunce hickira hickira aglamistim :-)
ve bi kac gun surdu bu boyle esime kizginligim 2 hafta gecmedi ama. Esini anliyabliyorum o yuzden.. birden ona sorulmadan haber verilmeden foto atmaniz ufak capli trvmaya donusmus olabilir :-)
he yinede bu sebepten bosanilir mi bence bosanilmaz ama birikmislik varsa en kucuk birsey sunulabiliyor. Hakkinda hayirli olsun umarim hep mutlu olirsun..

ben de kızımın saçını ilk babama kestirmiştim. babam çekip resmini atmış benimkine, kesmeseydiniz keşke ama olsun diye cevap yazmıştı. oysaki kestirmeyi o ve anası ısrarla istiyordu e otomatik makinalar da pahalı diyordu almıyordu. babama kestireyim diyordum onda makina var yok onun kesmesini istemiyorum diyordu e ödünç alayım sen kes ona da yok diyordu. valla huysuz insanla uğraşmak çok zor kardeşimmmm :işsiz::KK12:

alt tarafı saç ya.niye büyütülür ki böyle bir konu.ama anladığım kadarıyla eşinizin genel tavrı böyle.biraz tripcan geldi bana.bu bardağı taşıran son damla olmuş gibi sizin için ama yine de iyi düşünmeniz gerekir.fevri bi şekilde boşanma kararı almayın neticede çocuğunuz var.1-2 gün geçsin sakinleşin boşanma konusunu öyle düşünün bence.

canım huyu böyle bana kızdıysa burnumdan getirir. surat asarak zehir eder tatil günlerimi güzel dakikalarımı mahfeder.
ben 25 yaındayım o 38 kazancım da onunkıyle denk asagı yukarı cok az benden cok alıyor. evlenmeden önce malı mülküde yoktu beraber yaptık. Allahtan belamı ister ne ister bilmem.
Bosanın demek gercekten cok zor baskasina ama kararliliginizi gordum. Ne hissettiginizide anliyorum. Bence aranizdaki aşkta bitmis. Bosanmak en hayirlisi galiba.

Ya bi ben miyim sizi haksız bulan?
Benim çocuğumu da kv benim haberim yokken traş ettirse bozulurdum.
Belki babasının bi hevesi vardı.
Siz görürseniz neyse de, niye anneniz götürüyor taşa?

Ben aileniz ve siz tarafından çok baskılanmış bir eş profili görüyorum kocanizda

bence burada olay saç kestirmekfalan değil, eşiniz belliki sürekli herşeyi öteleyen, birşeye kızınca yada kırılınca konuşmak yerine çocuk gibi surat asan konuşursada kabalaşan biri...
ayrıca size kızdı ise ve sebep saç kesimi ise siz ona defalarca söylemişsiniz gidip bir berbere bes dk kestirseymiş, kestirmedi ve siz bu işi anneniz aracılığıyla halletti isenizde surat yapmanın heleki annenize o şekilde davranmanın lüzumu yok..
siz zaten dolmuşsunuz, eşiniz sorunları yok sayıp kaçan bir tip bence, bence sizin düşünceniz mantıklı en azından bir süre ama boşanırsanız o evden kademeli olarak uzaklaşın yaşanmışlıklar var ve sürekli eşinizi görmek size iyi gelmez, zaten iyi bir baba ise oğlunuza gereken özeni ve zamanı ayırır diye düşünüyorum.

Back