kocam ve herzamanki suratsız suratı

Mesele saç meselesi değil arkadaşlar.Bu adam sürekli her türlü konuda sorun çıkaran hayatı kolaylaştırmayan güzelleştirmeyen sürekli küsen kızan sorun yaratan biri dolayısıyla konu sahibini bıktırmış.Ama yine de üç yıl önceki konunuzda mutluyum demişseniz eşiniz geçmişte daha anlaşılır biriydi demektir ,mayasında huzur olan insan düzelir çocuk için düzeltmeye çalışın derim.

Valla uzun zamandır söyleyip de söylenileni yapmıyorsa sizin yaptırmanızda bir sakınca yok zaten
Annenizin ricasını kırması da gereksiz
size bu kadar olay yapması da ki yazdıklarınıza göre adamın huyu bu birikmiş birikmiş artık taşırmış sizdekileri
Öne yüzyüze konuşmaya çalışın sakin olun anlatın anlamıyorsa ki siz de kararlıysanız bir ömür geçmeyeceğine yapacak bir şey yok

Traş islerine bizde de karıstırmaz .Kökü onda bidahakine sen yaptır dersiniz .Bir traş mevzusundan bosanacakmısınız .

Olay sadece saç değil ki. Konu sahibi eşinin tavrından şikayetçi başlıkta bile belirtmiş..

Ama bence bunun için bile boşanılmaz diyorum. Hemen fevri karar almayın.

Ki ben de fevri agresif yapıda biriyimdir. En ufak tartışmada gemileri yakabilirim. Bu olayın üstüne en az 3 gün bekleyin. Daha mantıklı kararlar verebildiğinizi göreceksiniz. Eskilerin üstüne yatıp uyumak tabiri var ya işte o bahsettiğim..

Daha yeni eşimin ailesi yüzünden eşimle tartışma yaşadım. Eşime bir süre ayrı durmak istediğimi bile söyledim ki 6 yıldır 7/24 beraber sayılırız. O bırakmadı. Olay pazar günü oldu, ben perşembe günü daha farklı daha yapıcı düşünüyordum.

Kaç yıldır böylesiniz kaç yıldır eşiniz iletişime kapalı bilmiyorum, ama "kötü şeyler dememek için susuyorum" demiş bence halinden o da hoşnut değil.
Aile terapisi isteyin. Kabul etmesini şart koşun. Ortada küçük bir çocuk var ani kararlar vermeyin..

Zikkimin koku deseydiniz.annenden ne istiyormuş aptal adam boşanin valla madem bu kadar yoğunMuş.

Biraz da kendinizde de suç arasanız bir anda emrivaki gibi gidip kestiriyorsunuz adam şok oluyor sormuyorsunuz da, ayrıca çoktandır yakınlığımız yok yaklaşmıyorum diyorsunuz bir surat yaptı diye boşanılır mı evine çocuğuna size bakamıyor mu ayrıca sizin sevginiz bitmiş bahane bunlar.

Madem ayrılacaksınız aynı ev ne alaka çocuk için diyorsunuz da aynı evde iki yabancı gibi insan çocuğu daha çok üzer anne babası bir arada ama hiç karı koca gibi değil suratlar asık beraber paylaşım yok eee kavgada olur aynı evde bu mu yararlı çocuk için ayrılacaksanız ayrı eve çıkacaksanız yok gözünüz yemiyorsa ayrılmayacaksınız hiç olmazsa çocuk anne babam ayrı der alışır yani çok saçma o adamın da ayrılınca özel hayatı olabilir ayrılayım ama yine eve bağlı kalsın kimseyle olmasın gözümün önünde olsun hiç olur mu?

Sorunlar herzaman olur ama önemli olan bunları tolere etme şeklimizdir. Eşiniz çok fazla abartmış ve olayı uzattıkça uzatmış. Olay saç mevzusu değil zaten başka bir şey de olsaydı belli ki böyle yapacaktı. En temel problemi zaten iletişime kapalı olup öylece surat asması. Böyle insanlar gerçekten yıpratıcıdır. Ciddi bir konuşmayı ve dersi hak etmiş bence. Eğer daha önce karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmadıysanız önce bunu yapın derim. Bu iletişim sorununu çözmeye istekli mi bir bakın sonra ona göre karar verirsiniz.

Allah gene sıhhat versin gene iyi olsun duygularım nötr ve var ne yok .

bacım kopurmeden önce iyi oku. aynı evde kım kalıyor hayırdır ne içtin.

mayıstan şubata 9 ay geçmiş.çok önemsese bu özel anı çoktan alır götürürdü bence.

Surekli surat yapan adam cekilmez,ben de benimkini cekemiyorum. Duzelmese gercekten bosanma sebebi benim icin de. Konu sahibi haklisiniz. Def edin gitsin kimin yaninda yuzu guluyorsa orda kalsin

bu durumdan bıktığını ve sevginin artık yavaş yavaş bittiğini bu yüzden artık çift terapisine gidilmesi gerektiğini itiraz etme halinde artık katlanamadığını ve sonuçlara katlanacagini söyle

mayıstan şubata 9 ay geçmiş.çok önemsese bu özel anı çoktan alır götürürdü bence.
Ama kestirmek istemiyor ki. İstese zaten götürür. İstemiyorum demiş muhtemelen. Kabul görmeyince atlatmaya çalışmış.

vallahi dayanılmaz bir haldeyse boşan gitsin saflıkta yapma nafakasıdfa neyse ödesin dünyanın binbirtürlü hali var .....

boşanıp dip dibe oturmak mı istiyorsunuz madem evi evlendikten sonra aldınız o zaman satılsın zaten direk 2 ye bölünüyor haklısınız bende olsam böyle memnuniyetsiz birini çekmem hadi size yapsa neyse ailenize neden surat asıyor saçını beğenmemiş olabilir ama saç bu yine uzar çok saçma ya eşinize hak vermek istedim ama yok bulamadım

Küsen erkekler kadar itici bişey yok!

Ne var yani çocuğun saçı kesilmiş kim kesmiş nasıl kesilmiş saç bu tekrar uzar ne var konu yapılacak, takıntılı adam her konuda böyledir bu tipler, kapılardan ırak..

Ben konu sahibine hak verdim , ufacık bir saç mevzusunu adam Tribe bağlamış .

Annenizle konusmamasini tolere etmeyin gerekirse burnundan getirin , kadincagiz napmis ki bu kadar uzaticak.

Belki adam kisa sac sevmiyor. Benden habersiz cocugumun saci kesilse ben de cingar cikarirdim. Hic sevmem keltos bebek.

bizim oglaninkide mayıstan bu yana kesilmedi.
esim kaç kere niyetlendi kiyamadigim için hep atlattım bir sekilde.acelesi yok çok yakışıyor v.s
su an epey uzun ve adam karar verdi hafta sonu kestirecek
bunun için kavga etmeyeceğiz tabiki.
çok fazla birikmisliginiz var gibi.
keşke her seferinde konuşsanız .anladığım kadarıyla eşiniz kaçmayı tercih ediyor paylaşmak yerine.oda doğal olarak büyüyor büyüyor..
kafanizda kuruyorsunuz ama birbirinize söylemekte tereddüt ediyorsunuz.
çok büyük sorunlarinizdan ziyade ufak sorunlarin birikmisligi.
ayrıca çocuğunuz su an hrseyden önce geliyor konularinizdan anladığım.
eşinizle duygusal baginiz neredeyse kopmuş gibi.
kurtarılmaya değer biseyler varsa yazdığınız konuşmayı bile onun da" fikrini " alarak yapın.bu çok önemlidir mesele kıl tüy değil aslında ortak karar verip fikir alabilmek , paylaşabilmek.
umarım hakkinizda hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…