kocam ve herzamanki suratsız suratı

Biz ne kadar yazarsanız o kadar biliriz, sizde o konularda haklısınız
Ama ne olursa olsun sonuna kadar evlilikler için çabalanması taraftarıyım / eğer ağır suçlar yoksa/
Son ana kadar kendinizi anlatmaya çalışın, sizin için ve oğlunuz için. Hatta bu hallerinden rahatsız olduğunuzu da söyleyin.
Yada belki son noktadasınız, eşinizi bu tavrınız kendinize getirecek.Biz iki üç cümleden anlayamayız, ne yaşarsanız siz bilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Fevrilik hiç bir konuda yaramaz, öfkeyle kalkan zararla oturur, akıllıca davranıp eşinizi kendinize getirin. Çabalamanız sizi asla kaybetmeyeceği anlamına gelmez.

annem iyi bir kayınvalidedir. ihtiyacımız olmadıgı halde her ay torunuma harclık olsun diye ciddi maddi destek veren birisidir. ev alırkende bize destek vermiştir . evimize hırsız girmişti tüm ziynet eşyalarım çalınmıtı çok üzülmüştüm onun için bana bir kolye yaptırdı. üzülmeyeyim diye. böyle kv ler baştacı edilir. bizimkinin suratı asılıyor.

Konu ztn aynı değil, benim bahsettiğim şey bambaşka. Eşi habersiz olarak çocuğu ile ilgili devrede bir başkasını görünce kaldıramamış konu sahibine karşı hıncını alıyor. Uğraşan yine konu sahibi.

konuşacağım zaten yola gelirse ne ala. gelmezse kendi bilir.
bana kızdıgı her zaman( işten bir gün 20.30 da bir gün 17.30 da çıkıyor. ) erken çıkışlarını yada tatil günlerimi zehir etmesinden bıktım.
eşimle oğlumla kaliteli vakit geçirmek varken onun bu huyunu cekemıcem artık .

Diğer konukarı bilmiyorum da şu konuda ben çok haksız görmedim eşinizi. Mesela bizde de kızımın saçları ağır uzuyor. Eşim dahil herkes bir kere sıfıra vurulsun diyor. Ben hayır diyorum. 2 yaşında çocuk sıfır saç neymiş yani. Benden habersiz kesilse ve fotoğraf atılsa burnundan getiririm eşimin. Teşekkür edecek bir durum değil ki bu. Adam istemiyor.

Siz kopma noktasına gelmişsiniz zaten ve bi sebep gerekliymiş sanırım. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Eşinize tavirlarindan hislanmiyorsaniz sakin bir ortamda oturup konuşun. İnsanların sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çaba harcadığını,ailenize bu şekilde davrandiginda sizin de ondan uzaklastiginizi söyleyin.Cocugun saçını kestirmek isteyen sizsiniz illaha tavır yapacaksa size yapsın. Çocukların saçları özellikle gözlerinin önüne düşecek kadar uzunsa ,elleri ile duzeltmeyip kafalarını sürekli sağa sola sakladıklarını,gözlerini sürekli kirpistirdiklerini bunun da tike dönüştüğünu sıklıkla görüyorum.Kiz çocuğunda taç,toka takarak ve ya saçı bağlayarak çözüm bulunuyor ama erkek çocuğu öylece gözünün önünde ki saçlarla aradan sizi gormeye calisiyor

başka sorunlarınız var mı?
bir saç mevzusunu niye büyüttü bu kadar. saç bu uzuyor zaten çabucak çocuklarınki.
canım huyu böyle bana kızdıysa burnumdan getirir. surat asarak zehir eder tatil günlerimi güzel dakikalarımı mahfeder.
ben 25 yaındayım o 38 kazancım da onunkıyle denk asagı yukarı cok az benden cok alıyor. evlenmeden önce malı mülküde yoktu beraber yaptık. Allahtan belamı ister ne ister bilmem.

kız çocuğu olsa haklısınız. ama benim oğlum var . saç uzatmakda nesi. aglıyor diye kıyamıyordu ama hiç aglamamıs da

Ama konu sahibinin oğlunun saçları 0 değil 3 numara kesilmiş.

ama siz ikisini kıyasladınız. kaldı ki eşi gene hatalı. çünkü mayıstan beri gündemde olan bir şey. çok da şaşılacak surat asılacak , ameliyatlı kadını üzecek bir şey değil. biraz dürüst olsa yeterdi hatta. anne neden kestirdin ben müsaade etmiyordum dese kadın da eşin istedi deyip konuyu kapatacaklardı. hayatı böyle şeylerle çekilmez kılmaya değmez.
ha ben de eşimi yolladım oğlanın saçını kestirmeye. gitmiş 3 e vurdurmuş tabi ben şok! oğluma hiç yakışmamış baya çirkin olmuştu eşime dedim neden böyle yaptın ben olsam yaptırmazdım. o da çocuk makasla durmadı böyle oldu dedi. bir 30 dakika suratımı astım geçti gitti. dokunma bana demek, eve gelmemek işi uzatmak saçma yani. saç bu 1 aya toparlanıp çıkıyor
zaten konu sahibinin derdi adamın anlamsızca tavır alması konuşmaması

beni dinlemiyor. kendinin burnu beş karış havada.
dinlediği yere kadar dinlesin
çokda umrumda değil dinlememesi.

Sizin de haklı olduğunuz yönler elbette var dediğim gibi eşiniz tamamen haklı demiyorum yaptığınız şeyi eşim bana yapsaydı bende tepki verirdim orada bir parça hatanız var bence , eşinizin de hatası çok tepkili olması bunu fazla belli etmesi ya da abartması olmuş , alıp karşınıza güzelce konuşun boşanmayı dile getirmeden konuşmayı deneyin derim düzelmezse elbette yıllarınızı çöpe atmayın böyle bir adamla ömür geçmez diyorsanız ki devamlı böyleyse gerçekten geçmez.

agzına saglık bacım

tamam canım

Canim icim bu konularda cok dolu belki sağlıklı cevap veremem.
Bizim anne baba yok, yani ben ve ablam variz sadece. Ablam ve eşine yapmadığım iyilik kalmadi. Yani evinden tut, altinina... herseyini.
Ablam beni, enisteme cok ezdirdi... bu beni öyle kirdiki... yani 8 sene dayandim, yazik ablam tek kalmasin, zaten anne baba yok bende gidersem çöker diye diye artik dert hastalik sahibi oldum.

Anneni ezdirme. Lütfen. Surat yaptirma. Kendimden biliyorum... insan iki arada bir derede kaliyor. Laf desen adin fitne oluyor sussan dert sahibi oluyorsun.

Boşanma ama anneni muhatap etme eşinle

İyide biz konu sahibi ile konuştuk ve kendi fikrimi belirttim.
Ztn sonraki mesajlarında durumu anlattı, burada 3 cümle ile evliliklerini ne kadar anlayabiliriz. Belkide ayrılıcam tepkisi ile kendine gelecek. Sizin tekrar tekrar alıntı yapmanıza hiç gerek yok.

kızlar aradım gene aynı tavırlar neden böyle yapıyorsun dediğimde agzıma kötü laflar geliyor onun için konuşmucam diyor bide bana küfür edecek heralde terbiyesiz. bende konuşmadıgı için msj attım . ne olursa olsun artık.

kendı ezikliğini suratuıyla kapatmaya çalışıyor

aynı ablamın kocası ,

kız çocuğu olsa haklısınız. ama benim oğlum var . saç uzatmakda nesi. aglıyor diye kıyamıyordu ama hiç aglamamıs da
Ben erkek çocukta da severim uzun saç. Örecek kadar değil tabi de şöyle ellerimin arasına girsin isterim. He yazın çocuk bunalır o başka tabiki.

Erkek çocukların saç kesiminde babalar olmak istiyor sanırım. Özel bi paylaşım gibi. Ben götürücem dediyse bıraksaydınız keşke yinede.

Ama konu sahibinin oğlunun saçları 0 değil 3 numara kesilmiş.
Konu 0 veya 3 değil. Bazı özel şeyler var bence. Erkek çocukların saç kesimiyle genelde baba, kızlarınkiyle anne ilgilenir. Bi tarz belirler herkes kendince. Çocuk büyüyene kadar da o tarz, istediği gibi kalsın ister. Makasla kestirmek istemesinin bi sebebi vardır illa ki. “Amaan canım oda kesicekti buda ne farkeder” demektense böyle özenilen konulara dikkat edilmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…