Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katıldın 2 senelik evliyim ve iki aylık bir oğlum var,çalısan bir bayanım 2 aylık hamileyken isden cıktı zaten ise girdigi yerde 1 ay calışıp bir bahane bulup çıkıyor ve hala calışmıyor üsteliķ hiç bir ev işinde yardım etmiyor , durmadan televizyonun başında uyuyor yanıma sabaha karşı 6 gibi gelirse geliyor o da haftada bir kez cinsellik deseniz o da yok ne yapacagımı bilmiyorum oğlumu düsününce boşanmak istemiyorum ama kendimi düsününce ayrılmak en iyisi diyorum siz olsanız ne yapardınız
Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katıldın 2 senelik evliyim ve iki aylık bir oğlum var,çalısan bir bayanım 2 aylık hamileyken isden cıktı zaten ise girdigi yerde 1 ay calışıp bir bahane bulup çıkıyor ve hala calışmıyor üsteliķ hiç bir ev işinde yardım etmiyor , durmadan televizyonun başında uyuyor yanıma sabaha karşı 6 gibi gelirse geliyor o da haftada bir kez cinsellik deseniz o da yok ne yapacagımı bilmiyorum oğlumu düsününce boşanmak istemiyorum ama kendimi düsününce ayrılmak en iyisi diyorum siz olsanız ne yapardınız
Çok normal değil bence bende evlenince normak olmadigını anladım yavaş yavaş hep yalan soyluyor ve kendi söyledigi yalana inaniýorAsıl oğlunuz için boşanmalısınız.
Eşinizin çalışmasına mani olan ne?
Psikolojik zihinsel ya da fiziksel bir rahatsızlık var mı mesela? Yoksa tamamen rahatlığından yani tembelliğinden mi çalışmıyor?
Doktora gitmeyi kabul etmez mi? Bir insan çalışmıyorsa ya rahatsızlığı vardır ya rahattır ya da ölmüştür artık yaşamıyordur. Aksi takdirde çalışmamak diye bir ihtimal yok benim için.Çok normal değil bence bende evlenince normak olmadigını anladım yavaş yavaş hep yalan soyluyor ve kendi söyledigi yalana inaniýor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?