• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam var gibi hem de yok gibi

Kocam evet kişi olarak var ama manevi olarak yok. Bir derdim olur ararım ulaşamam. Mesajlara bakmaz. Tepeden okur. Acil yazmazsam bakmaz. Acil olması icin olmem falan lazım heralde. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmem ama bence bir erkek karısı regl iken ağlıyorsa en azından sarılıp sakinlestirmeli. Ne azından teselli etmeli. Biz hormonların etkisinde mantıklı olamıyoruz. Ki ben gerçekten hem cok feminen hem de cok yüksek hormonlara sahibim. Kadınlık hissim de duygusallığım da zirvede.

Esim ise heo evde vakit geçirmek ister. Cinsellige ben de düşkünümdür ama insan cinsel iliski sonrasi yataktan kalkip bilgisayar oynar mı?(hemen sonra degil yarim saat dinlenir oper sonra kosar). Bir karısı olduğunu unutur(ozellille memlekete gidince senede 3 ay gibi bi sure). Aramaz, mesaja dönmez gördüğü mesaja cevap yazmaz... is isten geçer sonra beyimizin keyfi ister geri döner. Sonra sen disari cıktın arkamdan vurdun aksam 9 da kadin dışarı cikar mi tribi. Korkuyormus biri bir sey yapar diye. Evde mutsuzluktan öleyim mi acaba. Korkan adam karısının sıkıntısını giderir. Evlilik bu değil bu olmamalı.

Çocuk ister ama eşiyle bile ilgilenmez çocuğu hiç mi hiç haketmiyor o yüzden. ben bakcam gelip iki abidik gubidik diycek bilgisayara dönecek. O yüzden çocuk olabilemez :)

Ben artık yoruldum. Bıktım. Ayrılmak istiyor gibiyim ama sonra istemiyor gibi oluyorum. Aslinda beynim bana bu sebepten ayrılınır mı diyor. Ama öyle boyle değil 10 günlüğüne gittigi baba evine bilgisayarını götürür. 2 günlüğüne anneannesine gitmiş ona bile taşımış. Laptop bile degil masaüstü.

Bunun dışında değer verir, özel günleri kutlar, yemek yapar, temizlik yapar, bir etkinlik yaparken elimi bırakmaz. Her seyi alır. Aglamama kıyamaz.
Ama bilgisayar görünce adamın icine seytan mi giriyor anlamadim ki.

Siz olsanız benim yerimde nasıl davranırsınız? Bu sefer kırarım üzerim demeyin düşündüğünüzü direk yüzüme söyleyin.
Sanki adamin ustune fazla gidiyorsun gibi ondan kaciyor gibi geldi.Yoksa normalde ilgilenir yemek yapar temizlik yaparmış.Boyle koca da cok bulunmaz.Kendini biraz geri cek.Noluyo desin.Kendine bir meşgale bul.Hobi kursuna git.Calismiyor musun?Arkadaşlarına git.Ailene git.
Bilgisayar bağımlısı gibi.O konuda bir psikologla görüşmesini sağlayabilsen.Neye bakıyor pc de.
Aslinda cok da sallama.Calisip evine bakıyor sonucta

-regl olunca neden ağlıyorsunuz? Her ay gerçekleşen doğal bir durum için adam niye sizi teselli etsin? "korkma tatlım az kaynayıp geçecek" mi desin ne desin.

-bu sıcakta sevişip yarım saat de yatakta duruyor daha ne istiyorsunuz acaba? Totosundan akan terler yatakta minik bir gölet mi oluştursun romantizm uğruna? Yarım saatten fazlası bayar zaten, nem var nem.

-yaş kaç yaş?
Ay allah iyliğinizi :KK70:vermesin

Bazı konularınızdan sizi hatırlıyorum.
Eşiniz olacak kişiye çok kızmıştım.
Bence siz de kızın ayrılın zaten ayrılacak gibisiniz de cesaret edemiyorsunuz.
Düşünün sizce o lafları ondan duymayı hiç hak ettiniz mi....

Regl dönemi ilgi beklemek çok doğal bence.
Benim de çok sancim olur.
Kıvranırım.
Ben orda kivranirken onun pc başında vakit geçirmesi gözüme domuz gibi görünmesine neden olur.

Genelde pek kullanmadıgı beynini bu konuda çalıştırıp karnımı ovar, sarılarak uyutmaya çalışır. Bunu yapmadığında cidden niye yanımdaki defolsun evden diye düşünüyorum :)

Adam fena pc bağımlısı yalniz masaüstünü taşımak ne eziyet :)

ikiniz de bi garipsiniz

adam bilgisayar bağımlısı, 2 günlük yere masaüstü bilgisayar söküp taşıması bunu çok net gösteriyor

masaüstü bilgisayarı söküp misafirliğe götürmeyi de hayatımda ilk defa duydum ayrıca

siz de küçük bir kız çocuğu gibisiniz, gerekli gereksiz ilgi istiyorsunuz, yazdığınız 2 örnekten belli oluyor

adetliyken sakinleştirmek ne demek yav
ne oldu ki sakinleştirecek
ilk adetiniz değil, son da olmayacak, bu adamı tanıyana kadar 10 sene naptınız siz?
adetten korkuyor musunuz, sakinleştirmek nedir ya, yeminle ilk defa duydum

sınav stresi için eşinizi aramanız da bıktırmış olabilir
çünkü kpssye ya da tusa girmiyorsunuz, henüz öğrencisiymişsiniz
senede 5 komite 10 sınav var, hepsinde streslenip ilgi bekliyor musunuz mesela?

benim eski sevgilim okulun ilk senesinde her sınav öncesi stres yapar, akşam benden ilgi beklerdi
ki sizin gibi çıt kırıldım biri de değil
yemin ediyorum bu bile bıktırmıştı, çocuk gibi her sınav öncesi aynı strese giriyordu

tamam eş olmak birbirine destek olmaktır, hemfikiriz
ama siz çocuk gibi her önünüze gelen işte korkup ilgi bekliyosanız insan bıkar
ki zaten çocuk olmadığınız için temel bazı şeylerde ilgiye ve desteğe ihtiyaç duymamanız lazım

seviştikten sonra hemen yanımdan kalkıyor demişsiniz ama yarım saat hemen değil ki
gayet yeterli bir süre bana göre, bunu da abartıyorsunuz

ben adamın genel olarak mesajlaşmayı sevmediği kanaatine vardım
gün içinde mesajlaşmamanız, cevaplamaması çok sıkıntı değil, zaten eve gelecek akşam

ama 3 ay memlekete gittiğinde hiç konuşmamanız çok absürt
mesajlaşmayı sevmiyorsa arasın mesela
burda bayağı bayağı haksız
insanın eşiyle 3 ay doğru düzgün haberleşmemesi ne demek?

Benim eşiminde telefn elinden düşmüyor. Kv gidince kendi int bitmesin dye babasının telini alıyor. Sinir oluyorum şu teknoloji aile içi huzuru sevgi muhabbeti bitirdi. Regl dönemimde bende ağrılı geçiriyorum ve hormonel olarakta duygusallaşıyoruz. Bende beklerim ilgi. Bir çok kişi saçma çocukça ilk defa vede son defa olmayacaksın demiş ama bir de şöyle düşünün ağrı çekiyor kıvranıyorsun orda bu herhangi bir hastalık da olabilr insan bekliyor. Diğer bi mevzu da ailesinin yanında 3 ay kalması bana ters çok fazla ve sizi nasıl yalnız bırakabiliyor. Siz daha yeni evilsiniz. Bence buna bu kadar müsade etmeyin. Ve sizi arayıp sormuyor mesaj bile atmıyorsa aynı muameleyi siz yapın. Gittiği zaman aramayın kendi haline bırakın bu sefer o size düşecektir. Sonuçta sizin namusunuz ondan sorumlu. Gün geçtikçe çıkan heberleri duyuyoruz

-regl olunca neden ağlıyorsunuz? Her ay gerçekleşen doğal bir durum için adam niye sizi teselli etsin? "korkma tatlım az kaynayıp geçecek" mi desin ne desin.

-bu sıcakta sevişip yarım saat de yatakta duruyor daha ne istiyorsunuz acaba? Totosundan akan terler yatakta minik bir gölet mi oluştursun romantizm uğruna? Yarım saatten fazlası bayar zaten, nem var nem.

-yaş kaç yaş?

Regl olduguma degil regl oldugum icjn onceden icime dert olan seylere ağlıyorum. Bir de yatakta yorulmussun uyumak varken bilgisayara gitmesine kızıyorum. Daha fazla ilgilensin diye degil :)

Bilgisayarda başka bi iş olmadığına emin misin? Biraz gözlemle derim ben. Ayrıca hemen çocuk yapma baya bi ertele bu resmen koca değil de ihtiyacı olduğunda senin yanında olan birisi gibi,bencil hep ben ben ben diyen birisi gibi. Lütfen emin olmadan bi bebek yapıp çocuğu bu babayla yüzleştirme derim.

Ayy kiiz simartilmak istiyosun sen. Eşinle ilişkiniz ponçik bence. Bağımlılığıyla ilgili bisiyler yapmaya çalışın. Günde kaç saat PC başında? Belki de her eşin bireysel aktivitelere ayırması gerektiği kadar zaman ayiriyodur ama sen her an dibinde olsun istiyodundur?
aslinda evet hep degerli hissetmek istedigimden bahsederim. Naz yaomak istiyorum :) benimle 3 4 saat geçiriyor bilgisayarla 8-10 saat. Bir çok ese gore ilgilidir ama yine de bilgisayara benden fazla deger verdiğini görmek beni incitiyor

Sanki adamin ustune fazla gidiyorsun gibi ondan kaciyor gibi geldi.Yoksa normalde ilgilenir yemek yapar temizlik yaparmış.Boyle koca da cok bulunmaz.Kendini biraz geri cek.Noluyo desin.Kendine bir meşgale bul.Hobi kursuna git.Calismiyor musun?Arkadaşlarına git.Ailene git.
Bilgisayar bağımlısı gibi.O konuda bir psikologla görüşmesini sağlayabilsen.Neye bakıyor pc de.
Aslinda cok da sallama.Calisip evine bakıyor sonucta
Ya ailesini sene icinde 6 ay görmüyor eve gidiyor. Ilk gece normal. Ertesi gun sabah bilgisayara oturuyor. Bendrn kaciyorsa onlardan da mi kaciyor? Beni bağımlı psikolojisine iten bu davranışı

Bilgisayarda başka bi iş olmadığına emin misin? Biraz gözlemle derim ben. Ayrıca hemen çocuk yapma baya bi ertele bu resmen koca değil de ihtiyacı olduğunda senin yanında olan birisi gibi,bencil hep ben ben ben diyen birisi gibi. Lütfen emin olmadan bi bebek yapıp çocuğu bu babayla yüzleştirme derim.
Zaten kesinlikle düşünmüyorum. Çocuk olmasi icin evde yetiskin mutlu insanlar olmasi gerekiyor

Her ay rutin olan bir durumda her defasında ağlıyorsanız bu sıkar insanı

Bunun dışında ilgisiz demişsiniz ama son iki paragrafinizda ilgisizligin î si yok.

Onunda zaafı bilgisayar , alanına saygı duymak lazım.

Edit; çokça söylendiği için açıklayayım polikistik over im var esim igne yapmazsa bayılmaya kadar gidiyor iş. Bazen de acile gidiyoruz. Igneden sonra rahatlıyorum. Evdeyken zaten yanına yatırır uyutur. Ama evden gidince en azindan nasılsın diye aramasini bekliyorum. Evdeyken o halimi gorup kayıtsız kalması imkansız. Bekarken de annemle babam uyanırdı. Hep böyle çok ağrılı oldu. Adet degilken bile o kistler arada hareket eder sancı yapar.

Zaten kesinlikle düşünmüyorum. Çocuk olmasi icin evde yetiskin mutlu insanlar olmasi gerekiyor
Bu arada bilgisayarın zaafı olduğuna katılmıyorum. Tamam zaafı olabilir ama bu seni evi ilişkinizi ihmal edecek yaralayacak düzeydeyse bu zaaf değil takıntı bence,kocanı takip et ne olue ne olmaz. Açığını bulursanda koy kapının önüne,senin mutluluğundan değerli mi.

Bu arada bilgisayarın zaafı olduğuna katılmıyorum. Tamam zaafı olabilir ama bu seni evi ilişkinizi ihmal edecek yaralayacak düzeydeyse bu zaaf değil takıntı bence,kocanı takip et ne olue ne olmaz. Açığını bulursanda koy kapının önüne,senin mutluluğundan değerli mi.
Sevgililik + evlilik dönemimizde hic böyle bir seyden şüphelenmedim. E postasi bilgisayari telefonu elimin altındadır. Hangi oyuna girdigini telefonumdan steam uygulamasıyla görebiliyorum. Ama yine de ihanet kabul edilebilir bir sey değildir. O zaman kapının önüne koyacağımı en iyi o bilir

Back
X