İlk evliliğimde boşanma kararını ortaklaşa aldık. Şuanki eşimin ağzından bir kere bile boşanma lafını duymadım. Bana karşı çok ilgili ama onunda bazen sinirleri bozulabiliyor. En azından o kendinden olan çocuğuna sahip çıkıyor. Kızımın babası ne arıyor ne soruyor en son kızımı bebekken gördü. Kızım babasının soy adını bile taşımıyor.
Kusura bakmayın lüyfen kimse kızmasın ama asla asla anne olmayı haketmiyormuşsunuz . Zaten ilkinde kafasizlik etmişsin 2.ye niye balıklama atladın. Boşluktaymis vs vs okumuş insansın kocaya gideceğine psikoloğa gitseydin. Tövbe tövbe koca kaçıyormuydu ? Hadi evlendin 2.çocuk niye hemen.üremek zorundamisin illaki. Sizin gibi kadınlara asla asla acımıyorum 3 5 dakikalık cinsel zevk için evlat ziyanlığı yapıyorsunuz. Adam zaten rengini belli etmiş. Yazik degilmi o yavruya. Sana gelecekte neler olabileceğini yazayım.
1)O kız herzaman o evde 2.sınıf muamele görecek
2) senin kocana yaranmak için ezilip büzülerek büyüyecek.
3) hep içinden üvey babam ve ailesi beni nekadar seviyor diye tereddütte olacak
4) eşinin 1 bakışı 1 ters cevabında bile acaba üvey olduğumdan mi böyle diyecek
5) kardeşini daha şiddetle kıskanacak. Geceleri yatağa yattığında annem neden benim babamla birlikte değilde kardeşimin babası ile birlikte diye düşünecek
6) ve sana şunu söyliyim sana içten içe öfkelenecek
7) senin aldığın yanlış kararlar o çocuğun sadece aile yaşantısını değil ,okul ,iş ve sosyal hayatını hatta evlenirken secimlerini bile etkileyecek
8) kendini değersiz unutulmuş terkedilmis hissedecek
Tebrik ederim sizi bir evladı ziyan etme yoluna girmişsin. Şimdi git kocana sımsıkı sarıl kaçmasın
Sana yaşayanından son bir tavsiye kızını o adamlada ailesi ile de yanlız bırakma. Dil yarası hiç geçmiyor
Sonuçmu ; depresyon , ansiyete ve panik atak.
Nerden biliyorsun demeyin. YAŞADIM BİLİYORUM ÇOK ÇOK İYİ BİLİYORUM
.