kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merak ettim bu kitabi, alip okumak istiyorum.

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin.

Ex kocamla bazen beraber girerdik tuvalete her tuvalete gidişte değil ama sonuç olarak bundan rahatsızlık duymazdık :)

Bu arada bir arkadaşım vardı sevgilisi ondan ağzına işlemesini istemiş ilişki esnasında. Yani bunlar sapkınlık başka bir probleminiz olması gerekmiyor. Sağlıklı bir durum değil

Ona herşeyi paylaşıcaz,birlikte yapacağız dediğinde bunu kastetmediğinizi söyleyin
İnsanın evli bile olsa arada yalnız kalması lazım gereken haller var.

Bende de var bu istekler. Sorun sizin bundan memnun olmamanız. Benimkinin hoşuna gittiği için kendimi şu ana dek hiç anormal bulmamıştım. Tabii sizin gibi rahatsız olsaydı saygı duyardım. Asla taciz etmezdim.

Kötü birşey yazmamış ki eleştirisini yapmış,boşuna yükselmişsiniz.
Ayrıca kocanız sapık,bir insan tuvaletini yaparken izlenir mi? Bu sizce normal birşey mi?

Tövbe tövbe bu ne biçim bir istek yaa.. ilk kez hayatımda böyle bişey duydum.. kesin kafa buluyorsun bizimle lütfen şaka olduğunu söyle ...

Konuyu okurken çok eğlendim ben de böyle biriyim sevgilim tuvalete girerken ben de girmeye çalışırdım kapıyı zorlardım nolur giriyim falan diyodum ama bi fetişim falan yoktu tamamen gıcık etme amaçlı çok eğleniyodum

Bunun bir ilerisi yemek fetişisti oluyor sanırım, onu da duymuştum.
Daha neler duyucak bu gözler.
Psikoloğa gidiniz.

benim de merak ettiğim eve misafir gelince yada misafirliğe gidince nasıl beraber tuvalete giriyorlar ? :)) 3 yıl olmuş nerden geldiysem buraya:))

evlılıgımızım ılk aylarında ben degıl tuvalete sokmak evden yollamaya calısıyodum :))
Ay ses duyucak bısey olucak dıye cok utanıyordum:))
Sımdı bazen gırıyo hemenn cık dıyorum ama umursamıyorum artık sesı falan:))

Bu kk sayesınde gercekten 1 yasıma daha gırdım hıc duymadım valla neler var
1 yas 1 yas 100 bulmuşumdur okuduklarımdan:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…