- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
- 13
- Konu Sahibi muge cakir
Konunun tuhaflığından çok yazılan mesajlara güldüm valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Hiç üşenmiyor musunuz fake konu açmaya. Bide arada kadınlar kulübüne de laf sokmuşsunuzlaale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum
hahahaha aaa sahiden terbiyesize bak midesiz hadsizlerHiç üşenmiyor musunuz fake konu açmaya. Bide arada kadınlar kulübüne de laf sokmuşsunuz
Adını bilmiyorum ama böyle fantezileri olan insanlar var evet.ve siz onu garipsedikçe o sizle paylaşmicak kendini kapatacak sonu mu?;bir gecede kk ne girip aldatıldım yazarsınız.eşinizle açıkça konuşun ihtiyaçlarını yetenildiğiniz kadar karşılamaya çalışın.böyle insanlar sizi izlerken ağzına yapmanızı bile istiyordur,ayak ve ayakkabı yalamak falan da ister (yanlış anlaşılmasın daha önce bi arkadaşımdan duymuştum,kendisi doktor evli fakat eşine anlatamadığı için milyarlar harcıyormuş bu fantezileri gerçekleştirebilmek için)
Yazınızı okuyunca sırf meraktan baktım golden shower nedir diye :) )Gülmekten geberdim gercekten...bu tip fantaziler var ve cok yaygin, bir tık sonrası golden shower arastirirsiniz lutfen kızmayin istemiyorsaniz tavrinizi cok sert koyun yapacak baska birsey yok.
Sidik duşu degil mi:)))Yazınızı okuyunca sırf meraktan baktım golden shower nedir diye :) )