• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun

Fetişistlikte son nokta...

Biraz gülmedim desem yalan olur. Ciddi bir takıntı bu belki kokudan hoşlanıyor belki başka bir şey ama ciddi sorun.

Son durum ne ola ki :kahve:

Tövbeler olsun ya Rabbim .
Konu eski konu , konu sahibi de yok ama yine de yazmak istedim . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın , manyaklardan uzak tutsun inşAllah.

merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun

Allahım ne ilginç dertler var … inanın o kadar güldüm ki ? Çok tuhaf.. bence doktorluk..tövbe tövbe.. şaka gibi..

laale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum
Hiç üşenmiyor musunuz fake konu açmaya. Bide arada kadınlar kulübüne de laf sokmuşsunuz

İyi tarafından bakmak gerekirse en azından karısıyla yaşıyor bunu. Buna benzeyen bize garip gelen istekleri olan erkekler genelde durumunu evden gizleyerek ve para harcayarak giderirler ihtiyaçlarını .

Tövbe yaa . Bende kocam çok cinsellikle fanteziyle ilgilenmiyor diye kafaya takıyordum. Aman tövbe haftada 1 e bile raziyim . Şaka biyana gerçekten ilk defa duyduğum bisey ve çok zor olmalı. Allah yardımcısı olsun kadının

Adını bilmiyorum ama böyle fantezileri olan insanlar var evet.ve siz onu garipsedikçe o sizle paylaşmicak kendini kapatacak sonu mu?;bir gecede kk ne girip aldatıldım yazarsınız.eşinizle açıkça konuşun ihtiyaçlarını yetenildiğiniz kadar karşılamaya çalışın.böyle insanlar sizi izlerken ağzına yapmanızı bile istiyordur,ayak ve ayakkabı yalamak falan da ister (yanlış anlaşılmasın daha önce bi arkadaşımdan duymuştum,kendisi doktor evli fakat eşine anlatamadığı için milyarlar harcıyormuş bu fantezileri gerçekleştirebilmek için)

Adını bilmiyorum ama böyle fantezileri olan insanlar var evet.ve siz onu garipsedikçe o sizle paylaşmicak kendini kapatacak sonu mu?;bir gecede kk ne girip aldatıldım yazarsınız.eşinizle açıkça konuşun ihtiyaçlarını yetenildiğiniz kadar karşılamaya çalışın.böyle insanlar sizi izlerken ağzına yapmanızı bile istiyordur,ayak ve ayakkabı yalamak falan da ister (yanlış anlaşılmasın daha önce bi arkadaşımdan duymuştum,kendisi doktor evli fakat eşine anlatamadığı için milyarlar harcıyormuş bu fantezileri gerçekleştirebilmek için)

Ayrılmayın ama üzerine büyük küçük koyverin :kusmuk:paranız cebinizde kalsın...:oha:

urophilia diye geçiyor idrar fetişizmiymiş ama yabancı kaynaklarda anlatılıyor daha çok.. daha neler duyacağız bakalım :skandal:

Gülmekten geberdim gercekten...bu tip fantaziler var ve cok yaygin, bir tık sonrası golden shower arastirirsiniz lutfen kızmayin istemiyorsaniz tavrinizi cok sert koyun yapacak baska birsey yok.

Gülmekten geberdim gercekten...bu tip fantaziler var ve cok yaygin, bir tık sonrası golden shower arastirirsiniz lutfen kızmayin istemiyorsaniz tavrinizi cok sert koyun yapacak baska birsey yok.
Yazınızı okuyunca sırf meraktan baktım golden shower nedir diye :) )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back