• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kitapta okumuştum evet bundan zevk alan adamlar varmış o ses ile tahrik olup hatta kadın çıktıktan sonra o sıcaklığın üstüne oturuyorlarmış daha da gaz duymak için garip insan oğlu

merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Büyük ihtimal fetiş haline getirmiştir. Bu tip fetislerde karşı tarafın da razı olması gerekir ama siz rahatsız oluyormuşsunuz. Kocanızı cinselimden heyecanlandıran bir durum büyük ihtimalle. Kimi ayak sever, kimi meme. Sizinki de bunu seviyor. Bu sapık olduğu ya da ahlâksız olduğu anlamına gelmez.

Büyük ihtimal fetiş haline getirmiştir. Bu tip fetislerde karşı tarafın da razı olması gerekir ama siz rahatsız oluyormuşsunuz. Kocanızı cinselimden heyecanlandıran bir durum büyük ihtimalle. Kimi ayak sever, kimi meme. Sizinki de bunu seviyor. Bu sapık olduğu ya da ahlâksız olduğu anlamına gelmez.
Katılıyorum size.
Eşler arasında birbirini rahatsız etmediği sürece yaşanabilecek farklı farklı zevkler olabilir. Birine sapkınlık gibi gelen diğeri için öyle olmayabilir. Çok rahatsız oluyorsanız samimi bir şekilde konuşun, incitmeden.

Sapiklik degildirde igrenc geliyo kulaga biraz:) nornal insan bi an once isimi bitireyim cikayim diye dusunur.. birde esin izleyecek.. nasil bi kaffa varsa artik nasil boyle bir fikir geliyor akillarina mesela:))

Buarada tuvalet ala turqa mi, ala franga mi:))

Ay iğrenç hayatta rahat edemem kocam tuvalete benimle gelse :KK70:
Bence fetişh olabilir .Geçende birinin konusu vardı mesela kocası ilişki anında gaz çıkarmasını bunun çok hoşuna gideceğini söylüyormuş konu sahibine . Yani seni öyle görmekten hoşlanıyor sanırım yoksa içeri almadığında niye küssün ki ?
Yok artikk!!
Gerçekmi bu.

Yazamadan geçemedim,yıllar önce kuzenimin bir arkadaşı bu yüzden boşanmış,gerçi adamın başka sapıklıklarıda varmış. Kuzenim kız canını zor kurtardı diyordu. O zaman çok inandırıcı gelmemişti ama demekki varmış böyleleri:110:

merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Valla konu başlığını okuyunca yanlış okudum sandım tekrar okudum . Ama aklıma arkadaş ortamında tanıdığım biri geldi kendisi kadın o da eşini tuvaletini yaparken izliyormuş. Vs çok detaya girmicem hanımın hanımın düşünce yapısı konuştukça bozuldu sonra fark ettim ki mantıklı biri değil en son kendisine bir psikiyatrist le görüşmesini onerdim psikolojik problemleri varmış tedavi görüyormuş yıllardır . Esinizle konuştunuz mu neden böyle bişey istiyorsun diye
Normal davranışları düşünce yapısı mantıklı mıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back