- Konu Sahibi muge cakir
ben kusanları temizlemeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yapmadan edemedim
su konuyu nasil gormedim acaba esi biberonla uyuyan Allahim her gun daha da cok sasiriyoruzEşinin biberonla uyuduğunu söyleyen bir üye vardı onu hatırladım.
Bu konu da en az onun kadar tuhaf, böyle kaldım
su konuyu nasil gormedim acaba esi biberonla uyuyan Allahim her gun daha da cok sasiriyoruz
Büyük ihtimal fetiş haline getirmiştir. Bu tip fetislerde karşı tarafın da razı olması gerekir ama siz rahatsız oluyormuşsunuz. Kocanızı cinselimden heyecanlandıran bir durum büyük ihtimalle. Kimi ayak sever, kimi meme. Sizinki de bunu seviyor. Bu sapık olduğu ya da ahlâksız olduğu anlamına gelmez.merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Katılıyorum size.Büyük ihtimal fetiş haline getirmiştir. Bu tip fetislerde karşı tarafın da razı olması gerekir ama siz rahatsız oluyormuşsunuz. Kocanızı cinselimden heyecanlandıran bir durum büyük ihtimalle. Kimi ayak sever, kimi meme. Sizinki de bunu seviyor. Bu sapık olduğu ya da ahlâksız olduğu anlamına gelmez.
Sapiklik degildirde igrenc geliyo kulaga biraz:) nornal insan bi an once isimi bitireyim cikayim diye dusunur.. birde esin izleyecek.. nasil bi kaffa varsa artik nasil boyle bir fikir geliyor akillarina mesela:))Büyük ihtimal fetiş haline getirmiştir. Bu tip fetislerde karşı tarafın da razı olması gerekir ama siz rahatsız oluyormuşsunuz. Kocanızı cinselimden heyecanlandıran bir durum büyük ihtimalle. Kimi ayak sever, kimi meme. Sizinki de bunu seviyor. Bu sapık olduğu ya da ahlâksız olduğu anlamına gelmez.
heeey yavrum hey konuya ayrı soruya ayrı güldüm.bide sorsaniza soruyomuymus esi hangisi icin girceksin diye.Bide konu sahibi her ikisindede girmek mi istiyor yoksa özellikle bir tanesindemi
Konudan daha iğrenç birşey varsa o da işte buBunu yapmadan edemedim
Yok artikk!!Ay iğrenç hayatta rahat edemem kocam tuvalete benimle gelse
Bence fetişh olabilir .Geçende birinin konusu vardı mesela kocası ilişki anında gaz çıkarmasını bunun çok hoşuna gideceğini söylüyormuş konu sahibine . Yani seni öyle görmekten hoşlanıyor sanırım yoksa içeri almadığında niye küssün ki ?
Valla konu başlığını okuyunca yanlış okudum sandım tekrar okudum . Ama aklıma arkadaş ortamında tanıdığım biri geldi kendisi kadın o da eşini tuvaletini yaparken izliyormuş. Vs çok detaya girmicem hanımın hanımın düşünce yapısı konuştukça bozuldu sonra fark ettim ki mantıklı biri değil en son kendisine bir psikiyatrist le görüşmesini onerdim psikolojik problemleri varmış tedavi görüyormuş yıllardır . Esinizle konuştunuz mu neden böyle bişey istiyorsun diyemerhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun