- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.881
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi muge cakir
-
Hahahahaha çok güldümmmm.hsber vermeyin.hahahahahz..düşünzenize kaçıp tuvalete gizlenio...daha neler duyacagız.ben şok.sizde tuvalete gidiyom diye haber vermeyin gidip girin..bugun bunu isteyen yarın kimbilir ne ister
Bnce k8nu sahibi okudugunu anlamıyor..Efendim anlamadım?
Adamın parası ne alaka?
Öyle bir şey mi dedim?
B...k.yagmasında.hahshagstaş yağacak tepemize
Çok güldümPeki siz neden tuvalete giderken gezmeye gider gibi haber veriyorsunuz
Arkadaşlar nadiren de olsa bu tip durumlardan cinsel haz ve heyecan duyan insanlar var.
Anormal Psikoloji dersinde, ilişkiye girmek için, partnerinin büyük abdestinin gelmesini bekleyen ve ilişkinin sonunda partnerinden yüzüne dışkılamasını isteyen bir vak'a örneği işlemiştik.
M muge cakir , eşiniz muhtemelen ısınma turları atıp sizi mevzuya alıştırıyor.
Ya durumu kabul edeceksiniz ya eşiniz tedavi olacak.
Bu tip durumların tedavisi uzun ve zordur, bilginize...
konu bu kdr ilginç olduğundan göremedik...acaba sonu ne oldu?Hanımlar,
konu 2016 yılına ait, farkındaysanız konu sahibesi de artık aktif değil, gerçekten çok alemsiniz :))
heeey yavrum hey konuya ayrı soruya ayrı güldüm.bide sorsaniza soruyomuymus esi hangisi icin girceksin diye.
Psikoloji alanında,DSM diye bir kriter var ve sürekli güncelleniyor.Bir şeyi merak ediyorum: bir durumun tedavi gerektirip gerektirmediğine nasıl karar veriliyor?
Başıma bu veya buna benzer bir şey gelmedi ama ben her şeye "iki insan başkalarına zarar vermiyorsa ne halt ederlerse etsinler" gözüyle bakmaya çalışıyorum.
Sonra böyle konular okuyunca kendi içimde çelişkiye düşüyorum, "normal"in sınırı nedir diye sorguluyorum.
İnsanı hayrete düşüren çok garip fetişler var, bunlar neden var, psikoloji bilimi bunu açıklayabiliyor mu?
Psikoloji alanında,DSM diye bir kriter var ve sürekli güncelleniyor.
Yanlış hatırlamıyorsam, şu anda DSM 5''e göre karar veriliyor.
DSM 5'in patolojik durumlar listesinde yer alan örüntü ve davranışlar 'anormal' kabul ediliyor.
Mesela eskiden eşcinsellik anormal kabul edilen durumlar listesindeydi,artık değil.
Cinsel ilişki esnasında sadizm, mazoşistlik, röntgencilik,fetişizm,bahsettiğim dışkılamadan haz ve heyecan duyma gibi davranışlar normal kabul edilmiyor.
Meraklısı için Anormal Psikoloji adlı kitabı tavsiye ederim,kalınca,kapsamlı bir kitap.
Ders kitabı olarak kullanılsa da okuması,
anlaması zor bir kitap değil.
Cevabınız için teşekkür ederim
Bahsettiğiniz kitaba da bakmaya çalışacağım.
Bazı kriminal dizilerde de bu tarz konulara denk geliyorum. Böyle şeylerin zihinde cinsel hazla ilişkilenmesi, birden fazla insanda benzer durumlar olması çok ilginç gerçekten.
Psikoloji alanında,DSM diye bir kriter var ve sürekli güncelleniyor.
Yanlış hatırlamıyorsam, şu anda DSM 5''e göre karar veriliyor.
DSM 5'in patolojik durumlar listesinde yer alan örüntü ve davranışlar 'anormal' kabul ediliyor.
Mesela eskiden eşcinsellik anormal kabul edilen durumlar listesindeydi,artık değil.
Cinsel ilişki esnasında sadizm, mazoşistlik, röntgencilik,fetişizm,bahsettiğim dışkılamadan haz ve heyecan duyma gibi davranışlar normal kabul edilmiyor.
Meraklısı için Anormal Psikoloji adlı kitabı tavsiye ederim,kalınca,kapsamlı bir kitap.
Ders kitabı olarak kullanılsa da okuması,
anlaması zor bir kitap değil.
Nasıl kaçırmışım inanamadım yeteri kadar sükse yapmamış o dönem demek kiKonu yanlız 2016 da açılmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?