Kocam top model misin dedi

Evet sacma isin icinde olmayinca ama evliligin farkli dinamikleri var.
Adam benimle spor salonlarina geldi tonla para doktu vereyim diye ben azcik verip hep biraktim. O noktada hakli ve evet bekliyor. Uslup kirici ama o dogru.
Siz hem eşinizi suçlar hem savunur gibisiniz anlamadım bende evli bir kadınım. Herkesin evliliği farklıdır elbette ancak siz makine değilsiniz isterse 20 kere de kilo veremeyebilirsiniz siz onun hayat arkadaşısınız bunu size yapmasına izin vermeyin

Kendinizi degersiz hissettiginizde sunu dusunun.siz bir anne babanin evladisiniz. Bir cocugun bu dunyada en cok sevdigi varliksiniz.siz uzgun oldugunuzda cani yanacak insanlar var siz onlar icin degerlisiniz.saglik icin verecekseniz siz bilirsiniz kendiniz icin kendinizi mutlu etmek icin verin ama sizi kiloluyken degersiz goren adam icin vermeyin.anneniz mesela daha cok kilolu oldugunuzda sizi daha az sevmiyor degil mi?sizin dunyaya gelme amaciniz da bi ayinin goz zevkine hitap etmek degil.yazdiklarinizi okudum baya baya degersiz hissettirmis size kendinizi.siz degerlisiniz kilo alsaniz verseniz de siz oldugunuz icin degerlisiniz.bunu esinize de belirtin.ben bana boyle davrandigi icin ona artik insan olarak saygi duymadigimi soylerdim sanirim.kimse zayif olmak zorunda degil.kilo vermek istiyorsaniz size her anlamda destek olsun ama bu sekilde degol.bu gereksizin goz zevki icin kilo falan vermeyin.siddet bu da siddet

Eşinizin söylemi sert olmuş ama ben haklı buldum. Eşim bazı dönemler yemeği kaçırır göbek çıkar söyler uyarırım bende yakışmıyor çünkü kilo nebilim hoş değil ya insanın önce kendisi içinde bakması lazım aynaya yakışıyor mu bana diye. Birde boğazı tutacaksınız başka çare yok herkes yemeği sever ama önemli olan doz. Mesela ben saat 6 dan sonra yalnızca su içerim yemek yemem 2 bebeğim var ama doğumdan önceki kiloma döndüm sebebi aynaya baktığımda mutsuz olmak istememem.

Eşim evlendiğimiz zaman ki kilosundan 30 kilo fazla olsa, ben onu vermesi konusunda her açıdan desteklesem ama birşey degismese bende lafını ederim.
Eşinizin söylediği sözü savunmuyorum kesinlikle ama burada yazıldığı gibi her haliyle beğenme gibi bir durum da yok.
Kilo da kişisel bakım kadar önemli ve eslerin bu konuda birbirleri üzerinde söz hakkı olduğunu düşünüyorum Manken ölçülerinde olmaya gerek yok belki ama normal olandan 30 kilo fazlada olmamak lazım.
Sizinde kilo vermelisiniz en başta kendiniz için.

Evet 65 kiloydum bekarken de. Simdi 95..
Dur demem lazim artik
Peki nasıl bi destek bekliyorsunuz eşinizden yada naparsa sizin için daha iyi faydalı olur yada 4 yıldır kilo vermek için beklediğiniz şey ne nasıl bişey nasıl gelecek size bence düşünün yarın öbür gün şu gün diye atmayın başlayın çocuk olması çok farklı bişey değil herkes doğum yapıyor kilonuza sebep aramayın kendinizi o yönde motive etmeyin

Hayir doguma varasiya 17 kilo almistim zaten dogumla degil istahimla ilgisi var

Cok haklisiniz

Benimde eşim bugün popomu ölçüyor maşallah diyor imalı imalı.. beğenmiyorsan başka bul kendine hem çocuğumuzu taşıyıp hemde sana manken olcak değilim dedim. Sanki bana brad pitt

Eşiniz iğrenç üsluplu bir insan.
Kilo verin ama onun için değil kendiniz için
Sonra balkonda yaşayın resmen
Görsün kocanız bakıyorlar mıymış bakmıyorlar mıymış?

Bekarken full bakımlı zayıf fit olup evlenince bakımsız kilo alıp yan gelip yatmak bana dolandırıcılık gibi geliyo tabi Bi sağlık probleminiz yoksa. Adam sizi 95 kilo görüp beğenmemiş ki 65 kilo görmüş beğenmiş ve evlenmiş. Nette çok görüyorum evliyken bakımsız olan kadınlar boşanınca zayıflayıp bakımlı geziyorlar, aklıma şu soru geliuo tüm sporlar bakımlar koca bulmak için yapılıyo da bulunca salıyo muyuz kendimizi Türk kadınları olarak. Fazla kilo çok sağlıksız zaten önce kendiniz için zayıflayın lütfen

Bekarken full bakımlı zayıf fit olup evlenince bakımsız kilo alıp yan gelip yatmak bana dolandırıcılık gibi geliyo tabi Bi sağlık probleminiz yoksa. Adam sizi 95 kilo görüp beğenmemiş ki 65 kilo görmüş beğenmiş ve evlenmiş. Nette çok görüyorum evliyken bakımsız olan kadınlar boşanınca zayıflayıp bakımlı geziyorlar, aklıma şu soru geliuo tüm sporlar bakımlar koca bulmak için yapılıyo da bulunca salıyo muyuz kendimizi Türk kadınları olarak. Fazla kilo çok sağlıksız zaten önce kendiniz için zayıflayın lütfen

Konu sahibi siz hic evden disari cikmiyor musunuz?
Nasil yasiyorsunuz surekli evde kapali ?
Yine beni dumur eden konulardan biri tövbeler olsun

Uslup çok kötü ama bende de var bir tane seninki gibi bende ona beklemediği anlarda kusur söylüyorum kırmadan ama mükemmel olmadgni bilsin yani

Yazık..kendısı neymıs. Emınım klasık kıllı , bakımı dis fırcalamak zanneden bı turk erkeği pardon kırosudur.

Ben de doğumdan sonra kilomu veremedim uzun süre. Benim de annem ve ablam benzer üslupla güya motive ederlerdi. İyice çökerdim. İnsanın kendini çirkin hissetmesi berbat bir olay.
Eski kiloma dönmesem de biraz düzelttim.
Önce hayatıma spor kattım, spor salonuna üye oldum. Salona gidemezseniz de 2 mil leslie, mekik ve plankla başkayın arttırırsınız.
Abur cubur ve gece yemek insanı şişirenmiş. Onu kesmeye çalıştım. Arada yine kaçıyor ama eskisi gibi yarınlar yokmjş gibi yemiyorum. Bir kaç tane yedikten sonra bundan sonrası boş yemek tadını aldın diye bırakıyorum.
Ekmek, hamur minimumda tutuyorum. Yemeklere mutlaka salata ekliyorum yemeği az salatayı bol yiyorum.
Canım tatlı çektiğinde de süzme yoğurt ve meyveli çakma dondurmamdan yiyorum. Yine arada kaçsa da bir miktar düzenliyor.

Kiyamam sana yaa etliyim butluyum mutluyum der di annem hep babama inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…