-
- Konu Sahibi Lamariposa
Siz hem eşinizi suçlar hem savunur gibisiniz anlamadım bende evli bir kadınım. Herkesin evliliği farklıdır elbette ancak siz makine değilsiniz isterse 20 kere de kilo veremeyebilirsiniz siz onun hayat arkadaşısınız bunu size yapmasına izin vermeyinEvet sacma isin icinde olmayinca ama evliligin farkli dinamikleri var.
Adam benimle spor salonlarina geldi tonla para doktu vereyim diye ben azcik verip hep biraktim. O noktada hakli ve evet bekliyor. Uslup kirici ama o dogru.
Peki nasıl bi destek bekliyorsunuz eşinizden yada naparsa sizin için daha iyi faydalı olur yada 4 yıldır kilo vermek için beklediğiniz şey ne nasıl bişey nasıl gelecek size bence düşünün yarın öbür gün şu gün diye atmayın başlayın çocuk olması çok farklı bişey değil herkes doğum yapıyor kilonuza sebep aramayın kendinizi o yönde motive etmeyinEvet 65 kiloydum bekarken de. Simdi 95..
Dur demem lazim artik
Hayir doguma varasiya 17 kilo almistim zaten dogumla degil istahimla ilgisi varPeki nasıl bi destek bekliyorsunuz eşinizden yada naparsa sizin için daha iyi faydalı olur yada 4 yıldır kilo vermek için beklediğiniz şey ne nasıl bişey nasıl gelecek size bence düşünün yarın öbür gün şu gün diye atmayın başlayın çocuk olması çok farklı bişey değil herkes doğum yapıyor kilonuza sebep aramayın kendinizi o yönde motive etmeyin
Cok haklisinizEşinizin söylemi sert olmuş ama ben haklı buldum. Eşim bazı dönemler yemeği kaçırır göbek çıkar söyler uyarırım bende yakışmıyor çünkü kilo nebilim hoş değil ya insanın önce kendisi içinde bakması lazım aynaya yakışıyor mu bana diye. Birde boğazı tutacaksınız başka çare yok herkes yemeği sever ama önemli olan doz. Mesela ben saat 6 dan sonra yalnızca su içerim yemek yemem 2 bebeğim var ama doğumdan önceki kiloma döndüm sebebi aynaya baktığımda mutsuz olmak istememem.
Eşiniz iğrenç üsluplu bir insan.Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam
Zayif olan eski halim kizlar.
Popo iyidirBenimde eşim bugün popomu ölçüyor maşallah diyor imalı imalı.. beğenmiyorsan başka bul kendine hem çocuğumuzu taşıyıp hemde sana manken olcak değilim dedim. Sanki bana brad pitt
Kiyamam sana yaa etliyim butluyum mutluyum der di annem hep babama inatSelam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam
Zayif beyazli olan eski halim kizlar.