- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- Konu Sahibi Lamariposa
En basa fotograf ekledim kizlar bakabilirsiniz farka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bi arkadaşım var baya kilolu. Kilosuna kızmıyorum ama iradesizligi beni çok kızdırıyor. Her gittiğimiz mağazada küçük beden kıyafetler alıyor zayiflicam diye ama ben biliyorum o kadar iradesiz ki zayıflayamayacak.Ben de kizamiyorum artik
Kemiklerim ince. Narin duruyordum oncesinde
Hem de ne buyuk ayipKilonuzu verin ve bu sözünü ona hatırlatın. Çok büyük ayıp etmiş eşiniz
Olur neden olmasın yeterki isteyinHem de ne buyuk ayip
Bunu hayal ediyorum sahiden insallah olur
Omu bumu ona konu sahibi kendi karar verecek. Konu sahibi kilosuyla barışık olsaydı kendini öyle mutlu hissetse kırılıp burda konu açmazdı zaten.
Konu burda sizin adamı savunmanız, onu haklı çıkarmaya çalışmanız.
İnsan karısını birtek manken olduğu içinmi sever yani? Kilo aldı diye onu sevmekten vazmıgeçek. Bumu evlilik.
Foto ekledim basa bakar misinizAdam sevmekten falan vazgeçmemiş zaten tatlım. Öyle bir şey yok. Düşüncesizce bir yorum yapmış. Karısına zayıfla demiş. Ben de evet, haklı. Zayıfla dedim. Bunu kendin için yap onun kilolu ya da zayıf olmasına bakma. Kendin için zayıfla sen ona laf söyle dedim. Neresini anlatamadım tam olarak?
Foto ekledim basa bakar misiniz motive olmam lazimOlur neden olmasın yeterki isteyin
Hazircevap degilim maalesef beceremem o isleriTop model olsam ne işin olurdu senle deseydiniz ya
Bence hiç fena durmuyorsunuz. Ben daha fazla bekliyordum. Biraz fazlalıkları törpülediniz mi süpersiniz:)Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Yarin diyetisyen randevum vardi zaten onceden almistim bu kez uzun surdurmeye calisicam bakalim insallah olur
hepsini geçin sağlığınız için çok fazla bende başladım diyete 167 boyum 68 kiloyum ki bi 10 kilo fazlam var standarda göreEvet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Su an 95 kiloyum 165 boyum.
Evlenirken 67 kiloydum...
Ben de eski kendimi cok ozledim..
ya hep böyle hazır ve zeki cevapçı olmayı istemişimdir. ama ben olamadım.Top model olsam sana mı bakardım öküz deseydin...
Ağlamayın yaa böyle kıt zekalar için
Kemiklerim ve belim ince ama bacak basen asiri fazla. Liposuction istiyor hep esim beb de yasim gencken sporla diyetle veririm diyorum isleme gerke yok diyorumBence hiç fena duruyorsunuz. Ben dah fazla bekliyordum. Biraz fazlalıkları törpülediniz mi süpersiniz:)
Ben kadınlar kulübüne gel konu soğumadan biz burda yorumlarımızla vereceğin cevaplaro yazarız. Sende pundunu bulup söylersin.Hazircevap degilim maalesef beceremem o isleri
Ahahaha bu iyiydiTop model olsam cam mı silerim seni cam bezi yapar top model adamlara sildiririm camları deseydin..
Bi tane daha koydum baksana berbatimTurk erkeginin genel anlamda kilo takintisi var.. kendisinde degil psrtnerinde.. zayifsan oooooooo derler.. neden oyle anlamis degilim. Kiloyu sevmiyolar.. ama su fotodaki sensen kilolu degilsin bence