Kocam top model misin dedi

Merhaba, hanımefendi buna cevap veremem. Çünkü günlük hayatımda abiye, bordo ruj ve stiletto ile takılmıyorum :) bence siz de yapmayın sebepsiz yere. Komik olur :) Bakımlı ve fit olmaktan kastım da bu değil. Ben hala anlatamadım sanırım. Benim kilo vermem için erkeğin kilosunun önemi yok demek istedim. Anlatabiliyor muyum? Ben o hakkı elde etmiş olacağım.
Öyle yazmamışsınız ama. Gayet açık ve net sizin yazdığınız. Kadınlara yargı dağıtıp gitmişsiniz.

ben gülerdim yau :) valla :) sırf 'bunu yazan kişinin yerinde ben olsam gülerdim' demek için mesajınızı sevgilime gösterim, o sevgilinize baya hakaret etti şimdi söylemiyim, ama ben bana böyle bir şey söylense direkt gözümün önüne cam silen top model gibi absürt bir görüntü geleceği için kahkaha atardım. sonra da muhtemelen eşim de şişkoysa 'yok canım ben sadece modelim, top olan sensin göte bak' falan derdim lkdsjaf. kırılmayın yau, top model olsak camla mamla işimiz ne, kırmak için dememiştir :)

Kilo vermek disziplinle alakalı birde insanı böyle aşağlayan koca olunca insan sırf mutlu olmak içinde çok yemek yer, sizin kilonuz duygusal bşrde tabi siz kendi, kendinizi analiz ediniz bu kadını üzen erkeklerin sonu çok vahim oluyor, madem öyle size ağır laflar ediyor ona sildirin camları yada cam siken aletler var onlardan aldırın, kaba olan kocanıza

Onun için değil de kendiniz için verin valla kilo hiç hoş duymuyor ki sağlık boyutu da var

eşinizin üslubu tabii ki kötü. ama mesela bir kadın buraya konu açıp, dört yıldır eşimi düzgün diş bakımına alıştıramadım, güzellikle söyledim rica ettim sitem ettim motive edici oldum hiçbiri işe yaramadı dese; sen de lafı çak o zaman derdik arkadaşlar dürüst olalım. o hijyen meselesi bu estetik diye küçümsemeyelim. anladığım kadarıyla konu sahibiyle eşi genç; cinsel hayatlarının en aktif çağları. evet kilo seksiliğe engel değildir ama herkesin de bir zevki vardır; demek ki adam kilolu bir partneri olmasını istemiyor. ha kadının vücudu üzerinde sadece kadın söz sahibidir ama konu sahibi de mesela benim vücudum benim kararım ben zayıflamak istemiyorum dememiş. deseydi saygı duyardım, eşi de ona göre yolunu çizerdi. ama konu sahibi dört yıldır verdim vericem deyip bir de kusura bakmayın gıcık verir gibi diyetisyendi spor salonuydu sürekli başlayıp başlayıp bırakıyor. rolleri değişin ve kendinizi konu sahibinin eşinin yerine koyun; insan artık lafına inanmaz olur, söz verip verip tutmadığı için saygısını yitirmeye başlar. ayrıca zayıflamak sadece irade meselesi değildir; psikolojik sebepleri ve engelleri de vardır. Irvin yalom'un galiba aşkın celladı kitabında kilo veremeyen bir kadın öyküsü vardı. konu sahibinin de diyetisyen desteğinin yanısıra birkaç seanslık bir terapi desteği alması belki işine yarar, olabilir. ama nasıl kadınlara, eşinizin terapisti değilsiniz diyorsak erkek de kadının terapisti değil. bence konu sahibi şapkayı önüne koyup düşünsün; ya hakikaten vaat ettiği gibi kilo versin düzenli bir beslenme sporla ya da eşiyle bu kadar yüz göz olmadan, adamın kabalıklarına maruz kalıp kişiliğini ezdirmeden ancak istediğim zaman kilo vericem işine gelirse desin ve geri adım atmasın.
bir de ben onun çocuğunu doğurdum diye kimse kendisini avutmasın. annelerimizin zamanında değiliz. onlar yazık kendilerine zaman ayıramıyordu ve bir sürü imkandan yoksundu. şimdi onca diyetisyen spor imkanı varken tıbbi engeller dışında bu kadar kilonun mazereti olamaz. tekrar ediyorum ancak; ben böyle kalmaktan gayet hoşnutum diyenleri tenzih ediyorum. kilosuyla mutlu insana da kimse birşey diyemez
Tam yazacaklarımı yazmışsınız 👏

Öyle yazmamışsınız ama. Gayet açık ve net sizin yazdığınız. Kadınlara yargı dağıtıp gitmişsiniz.
Ben de kadınım ama. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Ben kimseye yargı dağıtmadım. Fikrimi sundum. Alırsınız ya da almazsınız. Saygı duyarım. Ama saygı da beklerim. Üslup düzeltmek gibi mesela. İyi akşamlar.

eşinizin üslubu tabii ki kötü. ama mesela bir kadın buraya konu açıp, dört yıldır eşimi düzgün diş bakımına alıştıramadım, güzellikle söyledim rica ettim sitem ettim motive edici oldum hiçbiri işe yaramadı dese; sen de lafı çak o zaman derdik arkadaşlar dürüst olalım. o hijyen meselesi bu estetik diye küçümsemeyelim. anladığım kadarıyla konu sahibiyle eşi genç; cinsel hayatlarının en aktif çağları. evet kilo seksiliğe engel değildir ama herkesin de bir zevki vardır; demek ki adam kilolu bir partneri olmasını istemiyor. ha kadının vücudu üzerinde sadece kadın söz sahibidir ama konu sahibi de mesela benim vücudum benim kararım ben zayıflamak istemiyorum dememiş. deseydi saygı duyardım, eşi de ona göre yolunu çizerdi. ama konu sahibi dört yıldır verdim vericem deyip bir de kusura bakmayın gıcık verir gibi diyetisyendi spor salonuydu sürekli başlayıp başlayıp bırakıyor. rolleri değişin ve kendinizi konu sahibinin eşinin yerine koyun; insan artık lafına inanmaz olur, söz verip verip tutmadığı için saygısını yitirmeye başlar. ayrıca zayıflamak sadece irade meselesi değildir; psikolojik sebepleri ve engelleri de vardır. Irvin yalom'un galiba aşkın celladı kitabında kilo veremeyen bir kadın öyküsü vardı. konu sahibinin de diyetisyen desteğinin yanısıra birkaç seanslık bir terapi desteği alması belki işine yarar, olabilir. ama nasıl kadınlara, eşinizin terapisti değilsiniz diyorsak erkek de kadının terapisti değil. bence konu sahibi şapkayı önüne koyup düşünsün; ya hakikaten vaat ettiği gibi kilo versin düzenli bir beslenme sporla ya da eşiyle bu kadar yüz göz olmadan, adamın kabalıklarına maruz kalıp kişiliğini ezdirmeden ancak istediğim zaman kilo vericem işine gelirse desin ve geri adım atmasın.
bir de ben onun çocuğunu doğurdum diye kimse kendisini avutmasın. annelerimizin zamanında değiliz. onlar yazık kendilerine zaman ayıramıyordu ve bir sürü imkandan yoksundu. şimdi onca diyetisyen spor imkanı varken tıbbi engeller dışında bu kadar kilonun mazereti olamaz. tekrar ediyorum ancak; ben böyle kalmaktan gayet hoşnutum diyenleri tenzih ediyorum. kilosuyla mutlu insana da kimse birşey diyemez
Harika bir cevap bu elinize, emeginize saglik 💐
Cok dogru mazeretim kalmadi. Sogumakta hakli empati kurunca ben olsam ben de sogurdum diyorum cunku onizleme bambaska havali fit sen sakrak bi kizken simdiki kendini eve hapsetmis hep ayni seyleri giyen bakimsiz bir kadin..
Iradesizligime kiziyorum ama dur demenin zamani geldi..

Yakınımda böyle birisi var kendisini çok seviyorum ama bildim bileli iradesiz o kadar yöntem denedik ki artık kimse inanmıyor kilo vereceğine işin garibi hep şu öğünü de yiyeyim diyete girecem modunda hiç gebelik yaşamadı yada hastalığı yok kilo için ama sadece boğazını tutamıyor sonra da bana yakışmadı siyip boynunu büküyor. Çok sinirleniyorum ona çünkü kendisi çok üzülüyor biliyorum kafasının içinde sürekli sıkıntı ama adım atmıyor şikayetleniyor mutsuz ama yemeye devam ediyor. Gitmediği yer kalmadı gel şu diyeti yapalım gel bunu wdelim ben sağlıksz yapamam gel liposuction diyorum o sağlıksız ben diyetle veririm diyor ama 10 yıldır aynı. Sizde onu gördüm eşinizde eminim artık sıkılmıştır sizin sürekli belki diyet muhabbetinziden yada kilo vermek istiyorum vereceğim muhabbetinden (belkide tamamen öküzlüğü bilemiyorum) ama çok deStek oldu demişsiniz baştan hiç uğraşmayabilirdi kendin yap diyebilirdi. Boğaz sizden aşağı yedikten sonra size hiç katkısı yok kendinize söz verin bi liste tarzı bişey yapın kimsenin görmesinw gerek yok. Belki destek olup yapamayınca biraz da kırarsam hırslanır diye düşünmüştür. Liposuction spor diyetisyen andulasyon bunların hepsi para sizi önemseme bence o kiloyu boğazını tut ver derdi sizi önemsiyorda seviyorda sadece taktik değiştirmiş sizi hırslandırmak için diye düşündüm ben

Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep

Adam 4 senedir zayiflamanizi bekliyormuş, bunun için para da harcamiş...
Herkes zayif olmak zorunda degil ama sizden asiri bir zayiflik veya top modellik bekledigini hiç dusunmuyorum, zayif halim diye koydugunuz fotograflarda da zayif biri degilsiniz zaten.

4 senedir olmayan şey kaç sene sonra olacak guzel konuşmayla bilemiyorum. 🙄

Yakınımda böyle birisi var kendisini çok seviyorum ama bildim bileli iradesiz o kadar yöntem denedik ki artık kimse inanmıyor kilo vereceğine işin garibi hep şu öğünü de yiyeyim diyete girecem modunda hiç gebelik yaşamadı yada hastalığı yok kilo için ama sadece boğazını tutamıyor sonra da bana yakışmadı siyip boynunu büküyor. Çok sinirleniyorum ona çünkü kendisi çok üzülüyor biliyorum kafasının içinde sürekli sıkıntı ama adım atmıyor şikayetleniyor mutsuz ama yemeye devam ediyor. Gitmediği yer kalmadı gel şu diyeti yapalım gel bunu wdelim ben sağlıksz yapamam gel liposuction diyorum o sağlıksız ben diyetle veririm diyor ama 10 yıldır aynı. Sizde onu gördüm eşinizde eminim artık sıkılmıştır sizin sürekli belki diyet muhabbetinziden yada kilo vermek istiyorum vereceğim muhabbetinden (belkide tamamen öküzlüğü bilemiyorum) ama çok deStek oldu demişsiniz baştan hiç uğraşmayabilirdi kendin yap diyebilirdi. Boğaz sizden aşağı yedikten sonra size hiç katkısı yok kendinize söz verin bi liste tarzı bişey yapın kimsenin görmesinw gerek yok. Belki destek olup yapamayınca biraz da kırarsam hırslanır diye düşünmüştür. Liposuction spor diyetisyen andulasyon bunların hepsi para sizi önemseme bence o kiloyu boğazını tut ver derdi sizi önemsiyorda seviyorda sadece taktik değiştirmiş sizi hırslandırmak için diye düşündüm ben
Evet tek amaci bu. Kirilirsam gaza gelirim saniyor ama yanlis tabi tavri.
Hakli mi sonuna kadar hakli. Cok ugrasti ve inanmiyor artik bana..
O oyle dedikce de ben gucsuzlesiyorum sanki

Adam 4 senedir zayiflamanizi bekliyormuş, bunun için para da harcamiş...
Herkes zayif olmak zorunda degil ama sizden asiri bir zayiflik veya top modellik bekledigini hiç dusunmuyorum, zayif halim diye koydugunuz fotograflarda da zayif biri degilsiniz zaten.

4 senedir olmayan şey kaç sene sonra olacak guzel konuşmayla bilemiyorum. 🙄
Evet 65 kiloydum bekarken de. Simdi 95..
Dur demem lazim artik

Eşinizin söylem tarzı berbat olsada; anlatmak istediği çok yanlış birşey değil. Taraflar eş seçerken fiziken ve ruhsal olarak beğendikleri, arzuladıkları insanlarla evlenirler ve mutlu evlilik aslında bu beğeni ve arzulama devam ettiği sürece varlığını sürdürür. Evlilik nasılki bir arkadaşın dediği gibi hep aynı kiloda kalacağım sözü değilse sen kendine bakmazsan kaç kilo olursan ol ne yaparsan yap senden beklentim olamaz, seni severim senle evli kalırım anlaşması da değildir. Aynı durumu erkek için olsa mesela önceden kişisel bakımına önem veren erkek evlendikten sonra boşlasa , bahane olarakta üşeniyorum gibi bir bahanesi olsa hepimiz burada adamı topa tutarız.
Kilonuz boyunuza göre aşırı fazla ve tıbben obez kategorisindesiniz ve kucağınızdaki sizin çocuğunuzsa zaten doğum kilosunu çoktan vermeniz gerekirken üstüne birde kilo almışsınız, burada sizi tek mazur görebileceğim şey olan bir sağlık sıkıntınızda yok tamamen iradesizlik yüzünden verememişsiniz, üstelik eşiniz vermeniz konusunda hem madden hemde manevi olarak daha önce size destek olmuş anlattığınız kadarı ile; bakın sağlıklı bir şekilde evlilik sürdürmenin yolu eşlerin birbirlerini beğenip arzulamasıdır, burada kocan şöyle öküz, böyle hayvan demenin faydası yok , zira eşinizle bu konuda ağız dalaşına girmek ne sizin derdinize çare olur ne evliliğinize hayır getirir. Eşinizin talebi belli sizinde aynı onun gibi dış görünüşünüze dikkat etmenizi ve tekrar zayıf olmanızı istiyor ve böyle beğenmediğini söylüyor. Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız yapmanız gereken şey belli kilo vermek. Ondan sonra söylediği lafların intikamını kadın olarak güzel güzel alırsınız. Ama ben kilo vermem diyorsanızda bunun sonrası bu evlilik pek iyi yere gitmez. Eşini beğenmeyen arzulamayan insanın, elbet birgün gözü ve gönlü başkasına kayar, karakterli bir adamsa belki aldatmaz ama sizi ve evliliğinizi gözden çıkarabilir. Burada siz oturup düşüneceksiniz evliliğiniz veremediğiniz kilolar yüzünden gözden çıkarabileceğiniz bir şey mi diye.

Son düzenleme:
Tipe odakli bi sevgisi mi var ya? Yarn obur gun kimin ne olcgi belli degil Allah korusun.. gelecegini garantilems insan ancak belki birinin kusurunu boyle mevzu yapablr..o da belki..

Beyefendi kivanc tatlitug sanirim (ki o adam o tiple ne kadar mutevazi)

Kendi takintilarindan dolayi beğenmediğini başka erkeklerin begenmeyecegini düşünen insana ve ne ayaksın kardeşim sen ?dedirteçek kadar kıskanç olmayan erkeklere irrite olduğum kadar kimseye olmuyorum...beyefendi uzayda yaşıyor heralde onlarin fazlalık. Gördüğu kilolar çoğu erkeğe acayip çekici Geliyor hiçbi duymamis balık etli kadın diye...

O değilde ne Yapacak isen kendin için yap. Yarın bende plates yapmaya baslayacağım spor geçmişim var boş oturmak bana göre değil kilomu korumalı cok almadan dogum yapmalıyım.

Kilolu iken kıyafetler yakısmıyor diye geçen sene 20 kilo verdim. Tabi eşimin hoşuna gitti bu durum şimdi sıra onda bende ondan hafif kaslı olmasını bekliyorum bakalım🤭🤭

kilonuz esinize fazla gelebilir zayiflamanizi isteyebilir bunlar baska mevzu ama bir erkegin karisina sanami bakacaklar tarzinda rencide edici konusmasi hos degil bu insan senin karin kac kilo olursa olsun soylenecek sey degil

Eşinizin söylem tarzı berbat olsada; anlatmak istediği çok yanlış birşey değil. Taraflar eş seçerken fiziken ve ruhsal olarak beğendikleri, arzuladıkları insanlarla evlenirler ve mutlu evlilik aslında bu beğeni ve arzulama devam ettiği sürece varlığını sürdürür. Evlilik nasılki bir arkadaşın dediği gibi hep aynı kiloda kalacağım sözü değilse sen kendine bakmazsan kaç kilo olursan ol ne yaparsan yap senden beklentim olamaz, seni severim senle evli kalırım anlaşması da değildir. Aynı durumu erkek için olsa mesela önceden kişisel bakımına önem veren erkek evlendikten sonra boşlasa , bahane olarakta üşeniyorum gibi bir bahanesi olsa hepimiz burada adamı topa tutarız.
Kilonuz boyunuza göre aşırı fazla ve tıbben obez kategorisindesiniz ve kucağınızdaki sizin çocuğunuzsa zaten doğum kilosunu çoktan vermeniz gerekirken üstüne birde kilo almışsınız, burada sizi tek mazur görebileceğim şey olan bir sağlık sıkıntınızda yok tamamen iradesizlik yüzünden verememişsiniz, üstelik eşiniz vermeniz konusunda hem madden hemde manevi olarak daha önce size destek olmuş anlattığınız kadarı ile; bakın sağlıklı bir şekilde evlilik sürdürmenin yolu eşlerin birbirlerini beğenip arzulamasıdır, burada kocan şöyle öküz, böyle hayvan demenin faydası yok , zira eşinizle bu konuda ağız dalaşına girmek ne sizin derdinize çare olur ne evliliğinize hayır getirir. Eşinizin talebi belli sizinde aynı onun gibi dış görünüşünüze dikkat etmenizi ve tekrar zayıf olmanızı istiyor ve böyle beğenmediğini söylüyor. Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız yapmanız gereken şey belli kilo vermek. Ondan sonra söylediği lafların intikamını kadın olarak güzel güzel alırsınız. Ama ben kilo vermem diyorsanızda bunun sonrası bu evlilik pek iyi yere gitmez. Eşini beğenmeyen arzulamayan insanın, elbet birgün gözü ve gönlü başkasına kayar, karakterli bir adamsa belki aldatmaz ama sizi ve evliliğinizi gözden çıkarabilir. Burada siz oturup düşüneceksiniz evliliğiniz veremediğiniz şeyler yüzünden gözden çıkarabileceğiniz bir şey mi diye.
Ya ne muhtesem bi kalem ve uslupla ele almissiniz olayi.
O kadar haklisiniz ki..
Dikkate alicam her bir kelimesini yazdiklarinizin cok tesekkur ederim 💐

X