Kocam top model misin dedi

Bencede kilo vermelisiniz, sonuçta sizi öyle görmüş öyle beğenmiş, ilk evlendiginiz zamanki kilonuzda olmanızı istemesini ben doğal buluyorum.

Hayır yani şöyle birşey var eşi sonuçta desteklemiştir kilo vermeye çalışmasını, kaldı ki kendiside kilo vermek istiyor, ben doğal buluyorum.
Ben kabalığa karşıyım, psikolojik baskıya karşıyım yoksa ne yapıyorlarsa yapsınlarbakımlı olmak birbirine saygıdır, incitmeden konuşmak da

Kiskanmasi icin topmodel olmana gerek yok canim, sen onun namususun.Sirf bu sebepten kiskanmali en basta.Hadsizmis kocan.Bildigin hiyar.Onun icin degil de kendin icin zayifla sen

Valla kilo dediğin nedirki azim olunca veriliyor .. Ben ilk çocuktan sonra baya keyif yapmadım değil sonra karar verdim cok güzel kilo verdim. Şuan yine hamileyim kilo aldım.
Yani isterseniz verirsiniz önemli olan sizin hazır olmanız istemeniz. Esinizin yaptığı çok terbiyesizlik eminim o da kaslı değildir.
Siz çocuk sahibi olmus ve buna hazır değilmişiniz ki kilo vermemisiniz. .O ne doğurmuş da vücudu süper şekil değil?
Ne üzülüyorsunuz Allah aşkına şunun için ..Kilo dediğin veriliyor hiiiiiiiç üzülme.

Kuzenim okuzu esine bir kere dedi ki az yesen keske hayvan gibi oldun.
Kiz aldi adamdan bin lira kadar parayi,gitti diyetisyene. 98 kilodan 56 kiloya dustu. Hemde saglikli bir sekilde verdi. 6 ayda fistik gibi oldu.
Onun da o laf zoruna gitmisti. Kamci oldu ona.
Ben 4 ayda verdim mesela 14 kilo. Hareketle ve sekeri ekmegi keserek. Bana da arkadasim demisti casper cok kilo aldin yuruyemiyorsun baksana demisti. Benim kamcimda o oldu.
Okuz kocanin cumlesi sana kamci olsun. Kendin icin ver o kilolari. Valla ben tikanmadan kosmayi, merdiven cikmayi falan ozlemisim resmen. 26 yasindayim ama 40 duruyordum o halimle. Simdi kendimi cok cok iyi hissediyorum. Yone fazlam var ama bu halimle bile iyi hissediyorum. 95 -100 kilo arasi dogum yaptim ben. 1.5 yasinda cocugum su an 69.5 kiloyum. Kendimi ozguvenli , genc ve daha saglikli hissediyorum.

Kırılmanıza çok üzüldüm. Kırılmakta haklısınız. Benim eşim de kilodan hiç hoşlanmıyor. Annesi yıllardan beri kiloluymuş, bunun etkisi olduğunu tahmin ediyor. Ve bana açı açık her zaman söyler, kilo alırsan başının etini yerim, sürekli konuşurum, sen de ben alırsam konuş diye. Şu anda o biraz göbek yaptı. Arada şakayla laf sokunca haklısın diyor. Oturup ciddi konuşsam hemen vermeye çalışır sanırım. Eşinizin yöntemi çok yanlış ama beklentisi haksız değil. Özellikle uzun süredir vereceğim dediğiniz için. Bir eş için çok yıpratıcı diğer eşin herhangi bir konuda yapacağım yapacağım deyip yapmaması. Kendiniz için verin bence hayatınız değişecek. Eski kilonuzun bile altına inebilirsiniz. Her gün yarım saat ayırarak fark elde edebileceğiniz ücretli uygulamalar var. Ben onlardan birini kullanıyorum. Cüz'i ücret veriyorum ama yüksek performans alıyorum.

Allah yardımcınız olsun benım de olsun..artık beyine format atma yöntemlerine bakıyorum.meditasyon..farklı yöntemler..direkt düşüncelere mudahele eden ..artık o noktaya geldım..

Eşiniz çok cabalamis zayıflayın diye siz de biraz cabalayin . Ben de eşim zayifllasin istiyorum. Ben de bazen çok sinir oluyorum. O yüzden eşinizle empati yaptığımda haklı belki de. Söyleme şekli kırıcı ama o da yılmış belli ki. Acıdım adama.

Kemiklerim ve belim ince ama bacak basen asiri fazla. Liposuction istiyor hep esim beb de yasim gencken sporla diyetle veririm diyorum isleme gerke yok diyorum
eşin lipo mu istiyor? yok artik... şu fiziğinle bıçak altına yatmak en basit tabiriyle bile gereksiz risk...manyaga bak ya, o istiyor diye niye birsürü komplikasyon riskini alip tehlikeye giresin ki ustelik çok da hoş kadinsin, kabul ederim ama bir şartla de, sen zenci pipisi taktirirsan ben de lipo olurum, ben de internette gordum zenci pipisini beğendim, taktırmani istiyorum, seninkini beğenmiyorum çok güçük de...sinirim zipladı akşam aksam ya hadsiz

Çok özür dileyerek söylüyorum sizinle hemen hemen aynı durumdayız 165 boyum 80 kilom var ve yazdığım yorumu biraz da kendim icin yazacagım. Fotolara bakınca size cok fazla kilon yok vs diye yazan arkadaslara kesinlikle inanmayın. Gerçekten de var kardesim. Ben suan dogum yaptım gerçekten kilomdan dertliyim ve gerçekten ideal kilonun cok cok üstündeyim. Eşimle cinsel olarak bile hareket kısıtlaması yasıyorum. Ve gerçekten kendimden nefret ediyorum. Ve ben de iradesizim. Vermek istiyorum. Bence sen de kendin icin vermelisin kilonu. O bedene cektirdigimiz eziyet gerçekten kilolarımız ile yaklasık 2 insan cıkar bedenimizden. Gerçekçi konustuğum icin lütfen ama lütfen incinme aslında kendime de eleştiri yapıyorum. Kendimizi kandırmanın lüzumu yok kilo ne olursa olsun kötü duruyor ve yasam kalitesini düşürüyor. Kendi bedenin kendi saglıgın ve kendi iyiliğin için zayıflamayı istemelisin. Eşinin üslubuna yorum yapamıyorum etrafımda cok fazla gördüm bu tarz söylemleri olan insanları. Ama duymuyorum tek konu benim canım zayıf olmak istiyor gerisi mühim degil. Kendin zayıf olarak daha mutlu olacaksan geç degil yapabilirsin. Sadece bir adım atmak lazım. Mesela ben su hiç içmiyorum önce büyük su sisesi alarak basladım işe. Porsiyonlarımı ufaltıp hareketimi artıracagım.

Yeterince vericiyiz ve fedakarız zaten. Namusu da mi biz vereceğiz.

Ondan bile mi acizler?

Ya çok yanlış anlaşıldim arkadaşım ben öyle demek istemedim hatta o cümlenin yanın başka bir açıklama yapıcaktım tam olarak o değildi yazmak istediğim hani öyle derler ya işte namusu şerefi gibisinden derler diye bir şekilde yazcaktım ama okadar sinirlenmistimki unutmusum gerisini okumadanda gönderdim mesajı ama kesinlikle haklısınız bende sizden farklı düşünmüyorum aynen herkes kendi nefsinden ve dolayısı ilede namusundan sorumludur tam tersine erkeleri düşüncesi gibisinden vurgu yapmak istedim. Ya sırf bu yüzden uyarılmadan uzaklaştırmak olmadi orda okadar şey yazmışım bu dikkatiniz çekmiş keşke önce bir söyleseydiniz ben açıklamamı yapardım neyse olan oldu ama dediklerinizde cook haklisinizki bende ayni fikirdeyim zaten . Kırıldım açıkçası hakaret ermedim küfür etmedim ve çok yanlış anlaşıldim ..

Ayna karsisinda resmini çek ve düzenli olarak bak
Bakamiyorsan duvar kagidi yap telefonda
Sen kendin istemedikce olmaz ztn istemen lazim

Ne gibi uygulama cnn mesela

İntermittent fasting yapın, akşam 6 dan sonra yemeyin, ben de sizle aynı boydayım, yaşlanınca sıkıntı yaşarsınız.

eşin kendi diliyle konuştugu için seni kırmış ,

ama işin gerçeği kocan zayıflamanı istiyorsa elinden birşeylerin gelmesi lazım ,

siyah kıyafetli kilon gerçekten fazla , önce kendi sağlıgın için vermelisin ,

eski haliniz taş gibi. (bir beş kilo fazlalık var)

bir kere o formda olduysanız bir kez daha olabilirsiniz.

görsellik sadece erkekler için değil bizim içinde önemli. bence boşuna üzülüp kırılmayın objektif eleştiri olarak alın kilolu olmak kötü kırıcı bir şey değil . eski formunuz daha güzel ve öyle aman aman bir kilonuzda yok şu anda çok zorlanmadan vereceiğinizi düşünüyorum.

Kilo verilir illa ki. Yaz da geldi sebze bollaştı. Bu yaz güzel güzel kilo verirsiniz bence. Ama kendiniz için vermelisiniz. Eşinizin söylediği çok kaba. İnsan seviyorsa çok fazla kilo ve yaşlanma emarelerine takılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…