-
- Konu Sahibi Lamariposa
İlk gördüğü gibi bırakaymış o zamanBencede kilo vermelisiniz, sonuçta sizi öyle görmüş öyle beğenmiş, ilk evlendiginiz zamanki kilonuzda olmanızı istemesini ben doğal buluyorum.
Hayır yani şöyle birşey var eşi sonuçta desteklemiştir kilo vermeye çalışmasını, kaldı ki kendiside kilo vermek istiyor, ben doğal buluyorum.İlk gördüğü gibi bırakaymış o zaman
Ben kabalığa karşıyım, psikolojik baskıya karşıyım yoksa ne yapıyorlarsa yapsınlarHayır yani şöyle birşey var eşi sonuçta desteklemiştir kilo vermeye çalışmasını, kaldı ki kendiside kilo vermek istiyor, ben doğal buluyorum.
İncitme kismini doğru bulmuyorum o kısım ayriBen kabalığa karşıyım, psikolojik baskıya karşıyım yoksa ne yapıyorlarsa yapsınlarbakımlı olmak birbirine saygıdır, incitmeden konuşmak da
Kiskanmasi icin topmodel olmana gerek yok canim, sen onun namususun.Sirf bu sebepten kiskanmali en basta.Hadsizmis kocan.Bildigin hiyar.Onun icin degil de kendin icin zayifla senSelam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar
Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.
eşin lipo mu istiyor? yok artik... şu fiziğinle bıçak altına yatmak en basit tabiriyle bile gereksiz risk...manyaga bak ya, o istiyor diye niye birsürü komplikasyon riskini alip tehlikeye giresin ki ustelik çok da hoş kadinsin, kabul ederim ama bir şartla de, sen zenci pipisi taktirirsan ben de lipo olurum, ben de internette gordum zenci pipisini beğendim, taktırmani istiyorum, seninkini beğenmiyorum çok güçük de...sinirim zipladı akşam aksam ya hadsizKemiklerim ve belim ince ama bacak basen asiri fazla. Liposuction istiyor hep esim beb de yasim gencken sporla diyetle veririm diyorum isleme gerke yok diyorum
Yeterince vericiyiz ve fedakarız zaten. Namusu da mi biz vereceğiz.
Ondan bile mi acizler?
Kırılmanıza çok üzüldüm. Kırılmakta haklısınız. Benim eşim de kilodan hiç hoşlanmıyor. Annesi yıllardan beri kiloluymuş, bunun etkisi olduğunu tahmin ediyor. Ve bana açı açık her zaman söyler, kilo alırsan başının etini yerim, sürekli konuşurum, sen de ben alırsam konuş diye. Şu anda o biraz göbek yaptı. Arada şakayla laf sokunca haklısın diyor. Oturup ciddi konuşsam hemen vermeye çalışır sanırım. Eşinizin yöntemi çok yanlış ama beklentisi haksız değil. Özellikle uzun süredir vereceğim dediğiniz için. Bir eş için çok yıpratıcı diğer eşin herhangi bir konuda yapacağım yapacağım deyip yapmaması. Kendiniz için verin bence hayatınız değişecek. Eski kilonuzun bile altına inebilirsiniz. Her gün yarım saat ayırarak fark elde edebileceğiniz ücretli uygulamalar var. Ben onlardan birini kullanıyorum. Cüz'i ücret veriyorum ama yüksek performans alıyorum.