Kocam top model misin dedi

Ahh ahh sorun da bu evet. Ben ben olmaktan ciktim esimden once ben kizginim kendime evet o kirici olmamaliydi o kadar ama ben de cok degistim kardesim..
Evet esiniz cok kirici bir cumle kurmus ama adam sizi yillardir uyariyor anlasilar. Burada esine dislerini fircalamiyor ya da kisisel bakimina onem vermiyor diye topa tuttugumuz adamlar var. İlla ki kisisel bakimla kilo ayni sey degil, olamaz da ama Herhangi bir sey karsi tarafi rahatsiz ediyorsa eslerden birisi kendine ceki duzen vermeli

İnşallah canım. Onu bende kilo veridigim dönem içtim çokda severim ve faydasını da gördüm ☺ şimdide bı bardak yeşilçay tuketcem iki öğün yicem bakalım sporla falan gider inşallah ☺
Cuma zayıflama.yarismalarina katıla bilirsin canım tek başına istikrar biraz zor oluyor orda motive olmak daha kolay oluyor herkesin amacı aynı olunca insan yalnız olmadigini fark ediyor daha bı hevesli oluyor tavsiye ederim

Zayıflamak sadece sizin isteğiniz ve tercihiniz olmalı. 2 çocuktan sonra istediğim kiloya düştüğüm dönem oldu fakat hem genetik olarak kiloya müsait bünyem var ve hastalıklarım eklenince yine aldım maalesef bikaç ay önce yine zayıfladım ama hep kendi istediğim için sonra birden dayımı kaybettim dedem felç geçirdi pandemi oldu vs derken ben yine hoooop aldım. Artık takmıyorum eşim asla olumsuz yorum yapmıyor kendisi kiloma laf etse sen sus hiçbir şey söyleme, sen sus da sixpad lerin konuşsun derdim.. kendinizi sevin eşinizin de öyle dediği an bezleri eline tutuşturuverin al sen sil diyin, hadsize bak..

Kocanız için kilo vermeyin demeye geldim. Kendiniz için verin. Kocanız her halinizle beğenmek şartıyla o imzayı attı maalesef. Bakımlı, temiz olduğunuz müddetçe zırt zırt konuşmasın lütfen.
Valla kimse kusura bakmasın kimseyi her haliyle beğenmek için imza atmıyoruz, nikah akdinde öyle bir madde yok. Buradaki kocanın söylediklerini savunmuyorum bu kadar kırıcı olmamalıydı tabi ki ama evlendikten sonra 30 kilo alan, her türlü destek ve imkan önüne serildiği halde kilo vermeye yanaşmayan bir kadını beğenmeme hakkı var bence. Aynı hak kadın için de geçerli.

sende bred bit sin desydin。ustelik siyahli olan fotoda oyle asiri bi kilo goremedim ve daha tatlis geldi bana yeminle

Adamı amma da gömmüşsünüz. Adamın ne öküzlüğü kalmış ne de ahlaksızlığı.
Konu sahibininin gayretsizliği ve iradesizliği daha sert bir eleştiriyi hak ediyor bence.
Düşünün ki eşinizden beklentileriniz, onu yüreklendirmeleriniz, destek olmalarınız, sizin isteklerinizin yok sayılması ve aynı soruna senelerce çözüm bulmamış olması size ne hissettirirdi?
Konu sahibi siz aslında biliyorsunuz yanlışı.
Eşiniz belki de onu önemsemediğinizi düşündü, isteklerini görmezden geldiğinizi sanıp değersiz hissetti.
Şu konuda cinsiyetler farklı olsaydı yorumlar da bambaşka olurdu.
Üstelik size destek olmak için elinden geleni yapmış.
Buna rağmen siz hamle yapmamışsınız. Üzgünüm ama ben eşinizi haklı buldum.

Kadinlar Kulubu'nun yumuşak karnı kilo konusu. 😁 Bu tarz "eşim kilomdan memnun değil" temali konu acildiysa adam hakaret etmemiş olsaydi bile ne öküzlüğü kalir, ne yemediği hakaret kalir, bu hiç degişmez.

Burda da adamin 4 senedir beklemesi, spor salonu, diyetisyen ve dahasi için cabalamasinin bir önemi yok mesela yine "öküz" oluyor. 🙄
Kendisini kilolu begenen, eşi kilolu seven kadinlara hicbir sözüm yok bu arada. Bazi eşler kilolu, zayif onemsemeye de bilir.

Ama :)))) Herkes ayni değil, herkesin bir zevki var. Eşim evlenirken gayet fit olup, evlendikten sonra obez sinirlarini zorlasa ve yillarca bu sekilde devam etse bunu önce kendime saygisizlik olarak alirim ben.

Bikaç aylik veya 1 yillik bir mevzu olsa, nebileyim adam kadina kilo vermesi için firsat ve imkan vermemiş olsa okay Ama maddi manevi destek olup, 4 sene bekleyip hala biseyler olmuyorsa bu kadarcik lafa da coşmayacak kimse. Eşlerin birbirine karşi gorunuş olarakta sorumlu olduğunu dusunuyorum, disardaki herhangi bir insan değil eşin sonuçta.

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.

Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar😊

Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.

Kimse için değil ama dilerim kendiniz için kilo verirsiniz. Kocanız da o zaman kendisi camları silsin bundan sonra.

Bu arada önce kocana küfür ettirecek başlık atıp durum anlatmışsın sonra da bütün imkanları sundu ben reddettim vs. yorum yapmışsın.
Ben yine lafımdayım kimsenin kimseye hakaret etme lüksü yok.
Yarın birgün de 'kocam manken gibi kadınla beni aldatıyor ' diye başlık atarsın altına da adam bana onca imkan sundu destek oldu ben reddettim ' yazana kadar kocan yer yiyeceği küfürü 🤷🏻‍♀️

Kadinlar Kulubu'nun yumuşak karnı kilo konusu. 😁 Bu tarz "eşim kilomdan memnun değil" temali konu acildiysa adam hakaret etmemiş olsaydi bile ne öküzlüğü kalir, ne yemediği hakaret kalir, bu hiç degişmez.

Burda da adamin 4 senedir beklemesi, spor salonu, diyetisyen ve dahasi için cabalamasinin bir önemi yok mesela yine "öküz" oluyor. 🙄
Kendisini kilolu begenen, eşi kilolu seven kadinlara hicbir sözüm yok bu arada. Bazi eşler kilolu, zayif onemsemeye de bilir.

Ama :)))) Herkes ayni değil, herkesin bir zevki var. Eşim evlenirken gayet fit olup, evlendikten sonra obez sinirlarini zorlasa ve yillarca bu sekilde devam etse bunu önce kendime saygisizlik olarak alirim ben.

Bikaç aylik veya 1 yillik bir mevzu olsa, nebileyim adam kadina kilo vermesi için firsat ve imkan vermemiş olsa okay Ama maddi manevi destek olup, 4 sene bekleyip hala biseyler olmuyorsa bu kadarcik lafa da coşmayacak kimse. Eşlerin birbirine karşi gorunuş olarakta sorumlu olduğunu dusunuyorum, disardaki herhangi bir insan değil eşin sonuçta.
Cok haklisin canim benim 💐

Maşallah geçmişte bir top modellik varmış gibi ama gerçekten güzelmiş vücudunuz. Bunu bilerek söylemesi ironik olmuş.
Ama erkeklerin bir kısmı ciddi anlamda öküz oluyor. Sizin eşiniz için söylemiyorum tabi ama benimki de öyle bazen ne konuştuğunu hiç bilmiyor. Ama beni sevdiğinden tüm kalbimle eminim. Uzun yıllar oldu birlikte yaşıyoruz. Bazen öyle kaba sözler ediyor ki açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü. Bana söylese olay çıkarırım o derece😂 ama biraz söylenip susuyor gariban.
Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Ama en azından umarım bunu söyleyen insanın kilo ve kendine bakma problemi yoktur. Bazı erkekler kendilerine bakmadan karşıdakine çok odaklanıyor.
Öte yandan,
Kilolusunuz evet ama obez de görünmüyorsunuz.sağlık sorununuz yoksa siz dert etmiyorsanız onun da dert etmemesini güzelce anlatabilirsiniz.
Ama dert ediyorsanız,
Buna rağmen kilo veremiyorsan tiroid değerlerinize, d vitamini durumuna vs bakmanızı öneririm.
Ben de 4 yıldır bayağı kilo aldım. Herkes şok halinde bakıyor ve diyet kilolarını vermeme yardımcı olmuyordu.
Hipotiroidi çıktım. Belki bununla alakalı olabilir :)

Yahu nasıl yorumlar gelmiş.kilo ver 4 sene de çokmuş falan, iradesiz diyen olmuş kadıncağıza.

Arkadaşım kilo alınır verilir.4 sene ne ki.ben de çocuktan sonra kilolu gezdim.sonra verdim.ikinci de geri aldım.üstelik lohusa döneminde alıyorum hep kiloları. Ne olursa olsun eşiniz ayıp etmiş.kendi neymiş acaba.tabiki sağlık ve estetik için zayıflamak iyi bir sey.ama şurda kadınlar arasında bile eşinize hak verenler var.ne ayıp.

Hamilelik lohusalık fizyolojik ve psikolojik olarak zor süreçler.kolaycz atlatanlar olduğu gibi zorlanxnlar dz olabilir.kendinizi sevin kendinize saygı duyun.kilo geçicidir.insanın karakteri düzgün olsun

Merhaba ben yazdıklarınızı okudum bu yüzden eşinizi haksız bulamadım. Tavrı tartışılır ama bende bi insanın kilo vermesi için sürekli uğraşsam,onu zayıf tanımış olsam ve öyle sevdiğimi bildiği halde karşı taraf bu şekilde devam etseydi bende muhtemelen sinir olurdum. Eşim çok çabuk kilo alır verir. Yani 100lere çıktığı da olur 75lere indiğide. Eskiden basketbolcuymuş bu nedenle belli etmez vücudu kilo aldığında da. Ben hiç takmam önemli değil kilosu benim için mesela. Ama önemli olsaydı ne çok zayıf ne çok şişman isterdim. İllaki beğendiğim bi kilo yada vücut şekli var. Herkesin böyledir. Eşiminde vardır illaki. Ben mesela 48 kiloyla hamile kaldım. Şu an 10 kilo aldım. İlk gebeliğimde 20 kilo almıştım. Doğumdan 10 gün sonra 10 kilosunu vermiştim. Daha 6 aylık olmadan hamile kaldığım kilonun altındaydım. Kilo verebildiğimi bildiğim halde yememe içmeme çok dikkat ediyorum. En azından çalışıyorum. Eşim beni 48 kilolarda değil daha topluyken daha çok beğeniyor mesela biliyorum ama ben kendimi beğenmiyorum. Sizin kilonuz çok fazla evet. Ama kendiniz mutsuzsanız verin o kiloyu. Hırslanın bi kendinize gelin. Spor yapmıyorsanız mutlaka başlayın devamı gelir. Bağımlılık yapar çünkü spor. Yaptıkça yapasınız gelir. Bi kilo hedefleyin ve o kiloya göre kıyafetler alın. İçine girebildiğinizde inanın herşeye değer. Böyle böyle motive edin kendinizi.

sana kendimden bahsetmek istiyorumm :) ilham olsun sana olur muuu :)
18 yaşında evlendimm severek .19 yaşında anne oldum tam 50 kg aldım hamilelik sürecinde .. 45vkg ile hamile kalmıştım .. neyse doğum vs derkeenn ben gittikçe kilo almaya aynı senin gibi laflar duymaya başlamıştım hatta daha ağırları .. sen yapamazsın sen zayıflayamazsın balina gibisin neler nler .. aklına gelmeyen gelemeyecek söler.. sanki kendisi brad pıtt dersinn .. alakası yokk ..
neyseeee .. ama her dediğinde ağlıyorrum her laf söylediğinde yıkılıyorum ..
yaşım genç kıyafet olmuyor biçimsiz kilo alıyorum bideee :)
sonra bu belediyenin aile merkezlerinde sporun olduğunu duydum gittim yazıldım ozamanlar kızım da 4 yaşında tek başına hiç kalmadı durmadı çok zorlandık kreşe alışma sürecinde .. ama yılmadım vazgeçmedimm karalıydım o lafları yedirecektim ..
öyle de oldu .. taammm 2 sene gittimmm 20 kg yakın kilo verdim .. boğazıma da dikkar ettimm :)
şimdi bakan dönüp bidaha bakıyor çoğu kişi tanıyamıyor .. haliyleee bi özgüven geliyor .. şimdi kılın kılın kılınıyorr ama alttan almak yookkk :) şimdi ben onu beğenmiyorum .. iyiki diyorum iyikiii inatlaşmışım .. herşeyden önce kendim için sağlığım içinn .. kız çocuğum var .. çocuğum için..
kızımı okula götürüyorddum herkes beni ablası sanıyordu annesiyim kızım deyince karşımdaki isanın gözleri bi açılıyordu .. bunlarda haliyle beni daha da motıve ettii .. bu pandemi sürecinde evdeyim ama düzen değişir değişmez devam .. gel beni dinle .. imkanın varsa katıll böyle bi serüvene.. kendin için .. o ö.. kocan da görsün senin gücünü .. :)

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.

Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar😊

Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.
Super cevap.cok guzelsin kardesim.masallah.o belki camlari ona sildirmenden korktu ondan oyle dedi.hic uzulme.

sana kendimden bahsetmek istiyorumm :) ilham olsun sana olur muuu :)
18 yaşında evlendimm severek .19 yaşında anne oldum tam 50 kg aldım hamilelik sürecinde .. 45vkg ile hamile kalmıştım .. neyse doğum vs derkeenn ben gittikçe kilo almaya aynı senin gibi laflar duymaya başlamıştım hatta daha ağırları .. sen yapamazsın sen zayıflayamazsın balina gibisin neler nler .. aklına gelmeyen gelemeyecek söler.. sanki kendisi brad pıtt dersinn .. alakası yokk ..
neyseeee .. ama her dediğinde ağlıyorrum her laf söylediğinde yıkılıyorum ..
yaşım genç kıyafet olmuyor biçimsiz kilo alıyorum bideee :)
sonra bu belediyenin aile merkezlerinde sporun olduğunu duydum gittim yazıldım ozamanlar kızım da 4 yaşında tek başına hiç kalmadı durmadı çok zorlandık kreşe alışma sürecinde .. ama yılmadım vazgeçmedimm karalıydım o lafları yedirecektim ..
öyle de oldu .. taammm 2 sene gittimmm 20 kg yakın kilo verdim .. boğazıma da dikkar ettimm :)
şimdi bakan dönüp bidaha bakıyor çoğu kişi tanıyamıyor .. haliyleee bi özgüven geliyor .. şimdi kılın kılın kılınıyorr ama alttan almak yookkk :) şimdi ben onu beğenmiyorum .. iyiki diyorum iyikiii inatlaşmışım .. herşeyden önce kendim için sağlığım içinn .. kız çocuğum var .. çocuğum için..
kızımı okula götürüyorddum herkes beni ablası sanıyordu annesiyim kızım deyince karşımdaki isanın gözleri bi açılıyordu .. bunlarda haliyle beni daha da motıve ettii .. bu pandemi sürecinde evdeyim ama düzen değişir değişmez devam .. gel beni dinle .. imkanın varsa katıll böyle bi serüvene.. kendin için .. o ö.. kocan da görsün senin gücünü .. :)
Cok tatli bir hikayeymis bravo sana canim😊
Evet bu kez ona ispatliycam insallah 🥰

Kilo vermenizi beklemesi bence doğal. Bazı insanlar görseli önemser,hatta pek çok insan.Haksız olduğu şey kullandığı kelime.. Sanırım saygıyı yitirmeye başlamış dikkat tehlike çanları. Ben 40 yaşıma geldim ve fazla olduğunu düşündüşüm 5 kiloyu dert ediyorum bekar halimle.. Sizde biraz endişe edip bu konuda bareket geçerseniz ona kapak yapabilirsiniz

X