Kocam top model misin dedi

3-4 ayda verilebilecek bir kiloyu 4 senedir ertelemeniz dogru degil. Biraz dikkat etseniz hic yoktan 40-42 beden olursunuz.
Esinizin kabaligina zaten arkadaslar deginmis

Ben 6 gün önce gecen pazartesi lipomatik oldum gobek,basen ve belden ameliyat 3 saat sürdü ben 58 kiloydum 53 e dietle sporla düşsemde genetik o toplar duruyordu. Ben 3 bölgeden girdiğim için karın kaslarım agrıyordu ilk gün wcye gitmeye zorlanıyordum suan cok iyiyim ve iyiki kendime bu iyiliği yapmısım diyorum

Aklini top modellerle bozup kendi hemcinslerini bile taniyamamis. Sanki model gibi kadinlara bakiyorlar sadece alıklar. Yolda, otobuste, orda burda gördüğü her disiye salya akitan kendi cinsi değil miymis bir sorsaydiniz.

Balık eti ,40-42 beden tercih olabilir ama artık üstü bana direk sağlıksızmış gibi geliyor. Bu konuda iradesiz olduğunuz için size olan saygısını yitirmiş ve herşeyi söyleme cüretini buluyor demek ki. Üslubu haksız olsa da istediği şey makul bi beş kilo fazlanız olsa buna takılsa deli mi ne derim ama eğer eşim obeziteye doğru gidiyorsa da ben de söylenirdim.

Bu hafta biraz hamurişi ağırlıklı beslendim ve şuan normal kilomdan bir buçuk kilo fazlayım. Direk yağa çevirilmediğini biliyorum ama bugün hafif beslendim ki yarın tartıda o ödemi görmeyeyim diye,velhasıl ben kilo konusunda obsesifim o yüzden eşinize müdahalesinde hak verdim üslubu da eleştirilmiş zaten.

Eşin çok çirkin bi kelime etmiş.Kendisi ney acaba?Canım kilo ver ama o adam için deıl kemdın için.

Takmayın bu kadar erkeklerin beyin kıvrımları çok yok bizim kırılabileceğimizi düşünmüyorlar. Ama kendi sağlığın ve özgüvenin için kilo verme çalışmalarına başla lütfen kendin için yap

Ben en pasaklı halimdeyken bile balkonda bi erkek varsa sigara içen v.s. ben asarım çamaşırı sen dur der eşim. Demem o ki eşiniz tam bir yontulmamış.

Kendinizi iyi hissettiğiniz görünümde olun, kendiniz için. Bende kilo seven bi insan değilim, dikkat ettiğimden eşim de dikkat etsin istiyorum. Tabi bunu söyleme şeklim eşiniz odun bey gibi değil. Kalbinizin kırıldığını açıkça söyleyin, kendi sanki üçgen vücutlu bol baklavalı gibi bol keseden savuruyor 😒

Bunun top modellikle ne ilgisi var ki?20li yaşlardayken bende karşı tarafta yaklaşık on metre uzakta erkekler merdivenlere oturup zaman geçirdikleri için onlar olmayınca yada akşam silerdim camları rahatsız olurdum direk karşıda oldukları için.

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.

Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar😊

Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.
Eskiden de çok zayıf değilmişsiniz ama bakımlı ve özgüvenliymişsiniz sanırım bence mide ameliyatı yaptırın eğer çalışmıyorsanız.

12 gün geçmiş hayatınızda değişimler yaptınız mı. Kilonuzla ilgili. Yanlış anlamayin lütfen bende obezim sizden çok çok kiloluyum ama eşlerin birbirlerine karşı bazı sorumlulukları olduğuna inanıyorum sizi bu şekilde arzulamıyor ve size imkanlar sunarken hiçbir degisiklik yapmuyorsaniz yemenizde sporunuzda vs o zaman eşiniz ne yazıkki haklı. Şimdi 12 gün boyunca neleri degistirdinizi bir söyleyin.

Adamın konuşma tarzı çok çirkin ama sizin 4 yılda kendinize yaptıklarınız da pek hoş değil. Birbiriyle sevişen iki insanın fiziksel olarak birbirinden talepleri olmasından daha doğal ne olabilir? Ben şöyle sakal seviyorum böyle koku seviyorum vs de diye biz taleplerde bulunabiliyoruz da erkekler kilo deyince pek bı gurumuza dokunuyor. Ortada doğuştan gelen değişmez bi durum olsa ya da doğal seyri içinde yaşlanmaya bağlı degisimler olsa anlayacağım da çözümü herkesin malumu bir problem var ortada. Kadını erkeği yok bu işin. Kim olursa olsun partnerine hoş gozukmek için çaba harcamak zorunda sağlıklı bir ilişki sürdürmek istiyorsa bence.

12 gün geçmiş hayatınızda değişimler yaptınız mı. Kilonuzla ilgili. Yanlış anlamayin lütfen bende obezim sizden çok çok kiloluyum ama eşlerin birbirlerine karşı bazı sorumlulukları olduğuna inanıyorum sizi bu şekilde arzulamıyor ve size imkanlar sunarken hiçbir degisiklik yapmuyorsaniz yemenizde sporunuzda vs o zaman eşiniz ne yazıkki haklı. Şimdi 12 gün boyunca neleri degistirdinizi bir söyleyin.
Cok haklisin kuzum hakli o.
1 Haziranda diyetisyene basladim 8inde 1.7 kilo vermistim. Iki gun sonra ikinci randevum var. Yuruyus ve diyet yapiyorum. Zaten onun ustune bile o kadar agir konustu ki artik bu kokten cozum sart oldu.

Adamın konuşma tarzı çok çirkin ama sizin 4 yılda kendinize yaptıklarınız da pek hoş değil. Birbiriyle sevişen iki insanın fiziksel olarak birbirinden talepleri olmasından daha doğal ne olabilir? Ben şöyle sakal seviyorum böyle koku seviyorum vs de diye biz taleplerde bulunabiliyoruz da erkekler kilo deyince pek bı gurumuza dokunuyor. Ortada doğuştan gelen değişmez bi durum olsa ya da doğal seyri içinde yaşlanmaya bağlı degisimler olsa anlayacağım da çözümü herkesin malumu bir problem var ortada. Kadını erkeği yok bu işin. Kim olursa olsun partnerine hoş gozukmek için çaba harcamak zorunda sağlıklı bir ilişki sürdürmek istiyorsa bence.
Evet surekli onu suclardim eskiden ama artik anladim caba sarfetmek zorundayiz

rahatsız olup çıkmamanız sizle ilgili bir durum. ne var canım rahatsız olacak, öyle düşünme. rahatsız edici şekilde bakarlarsa silmezsin diyeceğine sizi aşağılayıp sen kimsin ki sana bakacaklar diyemez. zayıflayıp kilo verecekseniz de kendiniz, sağlığınız için verin. evliliğinizde sıkıntı varsa saygı bitmişse mesela kilo olsa da olmasa da bir şey değişmiyor inanın ki.

Valla harika bir fiziğiniz varmış lakin oturduğunuz fotoğrafta orta yaşlı teyzelere dönüşmüşsünüz. Bu acı gerçek. Eşiniz tam bir ayı bu daha da acı bir gerçek. Ben de doğum yaptım ilk hamileliğimdi saçma Bi şekilde son aylarda çok yedim ve çok kilo aldım. Sonra kızım 3 aylıkken diyetisyen eşliğinde diyete başladım ve hızla veriyorum kilolarımı. Hamile kalmadan önce giydiğim kota girdim geçen gün. Bunu eşim için değil sadece kendim için yaptım çünkü aynalara baktığımda gördüğüm kişiyi sevmedim mutlu olmadım. Şişman olmak, eğer kendinizi o şekilde sevemiyorsanız büyük bir mutsuzluğa yol açıyor ve peşinden bakımsızlık geliyor. Eğer kendinizi öyle beğenmiyorsanız zayıflayın, eşiniz o lafı dediği için değil. Bu şekilde konuşmaya devam ediyorsa da boşa gitsin zaten gerçek sevgiyi ne kilo ne hastalık ne mesafe hiç Bi şey yok edemez. Adam kilo yüzünden sana bu lafı ediyor ve seni kıskanmıycak seviyeye geliyorsa önce adamı boşa sonra zayıfla ve görsün gününü.

X