• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam telefon şifresini değiştirmiş

Konuyu çok yanlış yere acmissiniz ondan cevap gelmemiş.
Eşinize sorun bakalım sizin o komşular eşinin o arkadaşı gibi mıymış ??
Yani o cagirmani istemediği komşularınız sizi evinize geç mi birakiyormus bir de evde hamile erkeginiz sizi beklerkenn:işsiz:

Konuyu çok yanlış yere acmissiniz ondan cevap gelmemiş.
Eşinize sorun bakalım sizin o komşular eşinin o arkadaşı gibi mıymış ??
Yani o cagirmani istemediği komşularınız sizi evinize geç mi birakiyormus bir de evde hamile erkeginiz sizi beklerkenn:işsiz:
Burda daha iyi olur diye açtım ne dedysem olmadı resmen aramıza buz dagı var gerçekten uyumadan once tlfnunun şifresni değiştrip uydu snrle kaldıro şifreiy söyle diyesim var ben suçlu oldum kötü bişeymi yapamıyorum ama bana aynı öyle davranıyo hala benim sözümü tutmaz evde durmak istemiyorum sürekli dışarı çıkıyor benımle konuşmuyo artık bende çabalamaktan yoruldum

Kendi istediği olsun diye kısasa kısas yapmaya calismis eşiniz. Arkadaşıyla görüşmesine karışmamanız için sizi cezalandırmaya çalışıyo

Kendi istediği olsun diye kısasa kısas yapmaya calismis eşiniz. Arkadaşıyla görüşmesine karışmamanız için sizi cezalandırmaya çalışıyo
Evet ben iyi davrandım altan aldım sürekli iyi davrandım dün cok agladım bana sürekli laf söyledi ama ....o arkadaşı yüzünden bana demediği laf kalmamıştı önceden Boşanma aşamasına gelmiştik o cocuk yüzünden ama onunla görüşmek için cok ısrarcı niyeyse

Evet ben iyi davrandım altan aldım sürekli iyi davrandım dün cok agladım bana sürekli laf söyledi ama ....o arkadaşı yüzünden bana demediği laf kalmamıştı önceden Boşanma aşamasına gelmiştik o cocuk yüzünden ama onunla görüşmek için cok ısrarcı niyeyse
Kötü arkadaş çevresi evliligi çok etkiliyo canım ne derse desin sen görüşmemesi için elinden geleni yap. Kızarsa kızsın . Ne arkadaşmış arkadaş boşanma aşamasına kadar getirmiş. Aman uzak olsun

Back
X