Kocam tatmin etmiyor

Merhaba, buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama artık çok doldum bunu kimseyle paylaşamayacağım için burada yabancı insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. 2 senelik bir evliliğim bir de 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri bi sorunum var cinsellik. Ona göre bişi yok bana göre çok şey var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor. Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Sakın çok bilmişler atlamasın yok sexsi giyin yok makyaj yap diye.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım. Buradaki sorun ne önerisi olan var mı ben bu durumdan çok sıkıldım aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Dışarı çıkınca tüm erkekler dönüp dönüp bakıyor o halde sorun bende değil, eşim nasıl olsa benimle evli diye mi bu rahatlık? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...
Sadece cinsellik için aldatmayı düşünmek garip geldi açıkçası valla bence gece falan sabahları deneyin

Durumunuzun ne kadar sinir bozucu ve sıkıcı oldugunun farkındayım.. Güzel giyinmekle süslenmekle aşırı göz alıcı olmakla ilgisi yok bu olayın. Eşiniz sizi arzulamıyor.. Adamın tek istegi boşalmak.. Biraz açık konuşmak istiyorum. Sizi rahatlatmadan içinize girmesine izin vermeyin.. Madem adam görev gibi görüyor bu işi sizde görev tadında davranın.. İlk önce siz sonra o.. Bu durumdan ne kadar keyif alırsınız orası zor tabi ama boşanmayı düşünmüyorsanız ve eşinizi seviyorsanız kendinizi açık açık anlatıp şart koşmanız gerek

Merhaba, buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama artık çok doldum bunu kimseyle paylaşamayacağım için burada yabancı insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. 2 senelik bir evliliğim bir de 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri bi sorunum var cinsellik. Ona göre bişi yok bana göre çok şey var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor. Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Sakın çok bilmişler atlamasın yok sexsi giyin yok makyaj yap diye.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım. Buradaki sorun ne önerisi olan var mı ben bu durumdan çok sıkıldım aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Dışarı çıkınca tüm erkekler dönüp dönüp bakıyor o halde sorun bende değil, eşim nasıl olsa benimle evli diye mi bu rahatlık? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...

Icerik biraz acik oldugu icin acikliktan rahatsiz olanlara burdan kücük bir uyari: Bir sonraki yoruma kaydirabilirsiniz :)

malesef bende biraz sizin durumunuzdayim, herseyi denedim. En son care artik baktim birsey anlamiyorum durduruyorum onu daha uzun sürmesi icin, böylece yine biraz keyif alabiliyorum sonuca varamasamda her seferinde. Ona iliski sirasinda böyle yap söyle yap diyorum, bazen uygular bazen uygulamaz. Sorun ama durdurunca da bu sefer sertligi gidiyor. Geri sertlesene kadar biraz süre gecitigi icin bu sefer benim islakligim gidiyor hevesim kaciyor, oldu bittiye getiriyorum. Her seferinde olmuyor bu tabi ki de ama oldugu zaman yine asilesiyorum mesafe koyuyorum, acikcasi morelim bozulmuyor degil. Sorna diyorum artik bu sefer tatmin olmadim aksama bir daha istiyorum diye.

Erkek boşalınca zaten isteksizlik yaşar, seksi surdurmek istemez,butun enerjisi ve arzusu sanki biraz once azan kendisi degilmis gibi deyim yerindeyse Seks'in S'sini bile duymak istemez, sevismeyi en az 20 dakika sürdürmek icin çaba göstermelisin.

Tabi ki doğru değil.. Evlenmeden önce cinsellik yaşamadım.. Evlendiğimde saatlerce uçacağımı falan sanıyodum ama hiç öyle olmadı. Allah için eşim harika ama bende iş yok.. Keşke herkes dengi dengine bulsa birbirini..

Ya valla git gel git gel in çık in çık nere kadar saçma değil mi? Valla vakit israfı 😄😜
Aynen bende saten hıc vajınal orgasm denen seyı tadmamısım. Ilk2 ay vajınusmus yendım sonra ılıskıye gırmeye basladım. Tam alıstım derken hamılr kaldım ama tek bı pozısyonda yapabılıyorm gerı kalan pozısyonlsr benı kasıyor bıran once bıtsede cekılsemmdıyorm. Keske benm esımdede erkenngelme olayı olsa bazen uzuyor.benıde bayıyor. Erken gelme olayını neden hastalık olarsk goruyoruz kı. Bana gorede erken gelınce e benı hep arzulamıs elıne gecırmeyı sabırsızlıkla beklıyormus elıne gecırırır gecırmez daha fazla dayanamaannerken gelmıs dıye dusunyorum ama uzayınca hanı gunlerce ust uste yaparsın artk bıkar yorulutsun ısteksız ısteksız yaparsın bı turlu gelemezsın ya. Yanı uzun suren ılskı bana gore ısteksızlık gıbı gelıyor.tab ıtıpta boyle degıl ama ben oyle dusnyorum. Kısada surse uzunda surse hıc vajınal org olmamısım. Klıstoral bosalma daha hosuma gıdıyor aöa oda cok az suren hafıf bı sey. Vajınal org ıcın napmamız lazım kı 😔😔 konu sahıbıne gelınce benm esımde onceden bana oral yapmıyodu daha dogrusu ben yaptırmıyordum smdı o bana yaparsa bemmde ona yapmamı ıstıycek tıksınc bır durum dıye dusunyordum. Zamanla p... Falan izledm direkt ılıskı olayı zaten tıksınc gelıyoedy oral kısımları vıdeolarda daha etkıletıcı geliyordu onu denemek ıstedım. Esımle bırgun ben ona yaptm oda bana bırazdan olsa kadınlıgımı hıssettırmıs oldu. ama hala o ucma olayına bende varamadım. Bence omce siz esınızın uzerıne cıkın ne bıleyım surtunme hareketlerı vs sız kendınızı tatmın edın sonra ona sıra gelsın. Yanı penıs ıcefdeyken gercekten bır zeckı yok bazı kdınlar bundan nasl zevk duyuyor anlamıyorm ama asıl haz orda dıyolar ben resmen ıcımde bırseyler kenarlara surte surte tahrıs edıyormuscasına yanıyor acıyor bıran once cıkmasnı ıstıyorm. Tab ısız bu durumdan zevk alıyorsanız bı konusun bundan sonra, once ben dıyın. Ne oyle kullanır gıbı ısını bitiripbanyoha kosuyor.

Normal hayatta bile giyiyime özen gösteririm fazlasıyla, makyaj konusunda sürekli yaptığım şey bie

Laf sokmak yerine fikir belirtseniz belki daha mutlu olurum, erkekler aldatınca erkektir yapar oluyoda kadın düşününce mi suç oluyor anlamadım?
Yahu kadıncağız aldatıcam dememiş, başkaları beğeniyor eşim neden umursamaz diyor. Nasıl okuyorsunuz... çözüm bulursan beni de etiketle şekerim. 7 yıldır evliyim. 2 güzel çocuğum var. Eşim yıllardır şişmw bebwk gibi kendi rahatlıyor ben fıs. Artık tükendim 😔

Cinsel İlişkiniz için Planlamalar yapabılırsınız. Örnegin İş bahanesiyle veya erken kalkma bahanesiyle size geliyorsa sizde ona göre cinsel ilişkiniz için bir gün belirleyebılırsınız Cumartesi Gecesi Gibi .. Erken boşalmanın önüne geçmek için ilişki sırasında 1-2 dakikalık önsevişmeler yapın ve olabildiğince eşinizle konuşun Odak noktası boşalmak olduğu için o algıdan uzaklaştırmış olursunuz . Gene çözüm bulamazsınız 2. seçenek sunacağım

Cinsel İlişkiniz için Planlamalar yapabılırsınız. Örnegin İş bahanesiyle veya erken kalkma bahanesiyle size geliyorsa sizde ona göre cinsel ilişkiniz için bir gün belirleyebılırsınız Cumartesi Gecesi Gibi .. Erken boşalmanın önüne geçmek için ilişki sırasında 1-2 dakikalık önsevişmeler yapın ve olabildiğince eşinizle konuşun Odak noktası boşalmak olduğu için o algıdan uzaklaştırmış olursunuz . Gene çözüm bulamazsınız 2. seçenek sunacağım
bu seferde cok konusuyorsun derse ne yapacagiz :KK70:

Aldatma madem kadın olduğumu unuttum diyosun boşan

heycan katmalısın bence farklı yerlerde deneyın bırde bırde takvıye alsın bunların cozumu var ama ısteksızlık varsa sorun buyuk aıle danısmanına gıtmelısın yoksa aldatmaya kadar varacak bu olay yada bosanacaksınız evlılıgı bence seks ayakta tutuyor

İpler eşinizin elinde bunları yaşamanız gayet normal sizde ilişki esnasında bir anda vazgeçmiş gibi yapın ipleri siz alın bu sefer siz ilişkiden vazgeçmeyin diye o sizin istek arzularınızı yerine getirmeye çalışacaktır

Modern çağda erkektir yaparı duymuyoruz siz hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eşinizi bana benzettim b3n de eşimden kaçmak için bugün git yarın gel derim eşim boşalmadan kalkar banyoya giderim.. Çünkü sıkılıyorum seks gğzel şey ama bi yerden sonra bayıyor hep aynı hareketi yapmak.. Zor işler zor.. Kendi işinizi kendiniz görün bence
Kendi işimizi kendimiz göreceksek biz niye evlendik ?
😂😂😂😂

bence erken bosalma sorunu var ve tedavi aramak yerine bunu gurur meselesi yapan erkeklerden.. konusmamakta buluyor careyi. mahkemeye gitseniz tek celsede bosanma sebebi bu. artik daha ciddi konusmalar yapmaniz gerekli. durumun ciddiyetini anlamamis. ya da tam bir hödük sizi rahatlatmak umrunda degil.
Bana ulaş lütfen

Konu sahibi konuyu açtığı günden beri siteye girmemiş banlanmış zaten belkide fakeydi🤔

X