Kocam tatmin etmiyor

Normal hayatta bile giyiyime özen gösteririm fazlasıyla, makyaj konusunda sürekli yaptığım şey bie

Laf sokmak yerine fikir belirtseniz belki daha mutlu olurum, erkekler aldatınca erkektir yapar oluyoda kadın düşününce mi suç oluyor anlamadım?
Modern çağda erkektir yaparı duymuyoruz siz hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eşinizi bana benzettim b3n de eşimden kaçmak için bugün git yarın gel derim eşim boşalmadan kalkar banyoya giderim.. Çünkü sıkılıyorum seks gğzel şey ama bi yerden sonra bayıyor hep aynı hareketi yapmak.. Zor işler zor.. Kendi işinizi kendiniz görün bence

Modern çağda erkektir yaparı duymuyoruz siz hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eşinizi bana benzettim b3n de eşimden kaçmak için bugün git yarın gel derim eşim boşalmadan kalkar banyoya giderim.. Çünkü sıkılıyorum seks gğzel şey ama bi yerden sonra bayıyor hep aynı hareketi yapmak.. Zor işler zor.. Kendi işinizi kendiniz görün bence
Peki gerek senin eşine karşı tutumun, gerek konu sahibi arkadaşın eşinin tutumunu doğru buluyor musun?

Peki gerek senin eşine karşı tutumun, gerek konu sahibi arkadaşın eşinin tutumunu doğru buluyor musun?
Tabi ki doğru değil.. Evlenmeden önce cinsellik yaşamadım.. Evlendiğimde saatlerce uçacağımı falan sanıyodum ama hiç öyle olmadı. Allah için eşim harika ama bende iş yok.. Keşke herkes dengi dengine bulsa birbirini..

Ya valla git gel git gel in çık in çık nere kadar saçma değil mi? Valla vakit israfı 😄😜

Tabi ki doğru değil.. Evlenmeden önce cinsellik yaşamadım.. Evlendiğimde saatlerce uçacağımı falan sanıyodum ama hiç öyle olmadı. Allah için eşim harika ama bende iş yok.. Keşke herkes dengi dengine bulsa birbirini..

Ya valla git gel git gel in çık in çık nere kadar saçma değil mi? Valla vakit israfı 😄😜
Bu aktivitenin sana anlamsız gelmesi için orgazm denen şeyden bi haber olman gerek 😜

Ayrıca şu konuda sana katılıyorum. Allah herkese libidosu libidosuna denk eşler Nasib etsin.

Bu aktivitenin sana anlamsız gelmesi için orgazm denen şeyden bi haber olman gerek 😜
Aslında değilim gaayet de haberdarım o işin tatlı kısmı.. Misafirlikte yenilen ama.. Ben yemeği hazırlama kısmını sofra kurma kısmını sevmiyorum yoksa tatlı gğzel canım ona değil diyen taş kesilir 😁

Erken boşalma sorunu olduğunu düşünüyorsanız bence ona bunu anlatın ve bir üroloji doktoruna gitmesini sağlayın. Belki çok basit bir çözümü vardır. Çoğu erkek kabul etmez erken bosaldigini. Anlıyorum sizi bence ciddi bir sorun . Hatta zamanla eşinizi onemsememeye ve sayginizi yitirmeye de başlayabilirsiniz

Yaa kusura bakmayın ama tatminsizlik davranıslarınıza fazla asabiyet olarak yansımış.
Ayrıca aldatmayı düşüncenizin kıyısından bile olsa geçiriyorsanız cidden durum çok vahim.
Buradakilere çok önyargılısınız, kimse sizin problemleriniz yüzünden saldırılmayı haketmiyor burada. Bence iki seçeneğiniz var herşeyden daha önemli ya sağlam bir rahatlayın, ya da buralarda takılmayın.
Kadınlardan nefret ediyorsanız kadınlar kulübünde işiniz ne.

Aslında değilim gaayet de haberdarım o işin tatlı kısmı.. Misafirlikte yenilen ama.. Ben yemeği hazırlama kısmını sofra kurma kısmını sevmiyorum yoksa tatlı gğzel canım ona değil diyen taş kesilir 😁
Sen bu kafayı nerde yaptın acaba 😅 üşengeç misin. Masa hazırlama kısmı da ayrı bi zevk diyoruuum :süslü:

Düşüncesizlik bu başka bir açıklaması yok
Erken boşalma sorunu olsa bile eşini farklı şekilde de tatmin edebilir çoğu "eşim ilgisiz" konularında hanımlar giyinin soyunun süslenin önerisinde bulunduğu için (ki yanlış bulmuyorum) arkadaş belki denedi belki hep okuduğundan farklı bir yorum beklediğini belirtmiş ayrıca yani ben öyle anladım.
Aldatma fikrine gelince gerçekten bu ruhen kötü bir durumda olduğunuzu gösterir
Ama ben bu fikre hanımefendinin sadece cinsel arzuları tatmin olmadığı için değil eşinin tutumundan dolayı kapıldığını düşündüm ha doğru mu? Hayır değil ancak bir olay karşısında her insan farklı tepki verir farklı bir ruh haline bürünür yadırgamamak ve yardımcı olmak gerek diye düşünüyorumm

Normal hayatta bile giyiyime özen gösteririm fazlasıyla, makyaj konusunda sürekli yaptığım şey bie

Laf sokmak yerine fikir belirtseniz belki daha mutlu olurum, erkekler aldatınca erkektir yapar oluyoda kadın düşününce mi suç oluyor anlamadım?
Aldatmak istemiyorum deyince ne bekliyorsun.
Evet bencede aldat zaten nasıl olsa erkekler aldatiyor onlara adet bize kabahat mi diyeyim
Bi git ya. Nefret bile dahi etsen aldatmaya hakkin yok bosanirsin istediğini yaparsın serbestsin ne halinvarsa görür sün.
Aldatanlara geleyim inlar karaktersizin önde gideni onların hakkindan Ancak Rabbim gelir. Onlardan bahsetmek bile istemiyorum.
Fikir belirtmemi istiyorsan. Aldatmak istemiyorum cumleni gor.emezlikten gelerek ancak veririm. Varsayalim öyle birşey demedin
Eşin kac yaşında bilmiyorum. Ama cok aşırı isteyen erkek oldugu gibi kadın da var. Ayni sinin tam tersi de var. Bende öyleyim. Ama herşey oymuş gibi davranmamaya çalışıyorum. Ve kendisinin gelmesini bekliyirum. O özlesin. Bide biraz tecrubesizsoniz mesela detaya girmeden diyim o bitirdiginde uzansin. Sen cik üstüne ve devam et sen ancak öyle zevk alirsin baska türlü doymazsin yoksa. Görünüşe bakilorsa ön sevişme yok fazla.

Aldatmak istemiyorum deyince ne bekliyorsun.
Evet bencede aldat zaten nasıl olsa erkekler aldatiyor onlara adet bize kabahat mi diyeyim
Bi git ya. Nefret bile dahi etsen aldatmaya hakkin yok bosanirsin istediğini yaparsın serbestsin ne halinvarsa görür sün.
Aldatanlara geleyim inlar karaktersizin önde gideni onların hakkindan Ancak Rabbim gelir. Onlardan bahsetmek bile istemiyorum.
Fikir belirtmemi istiyorsan. Aldatmak istemiyorum cumleni gor.emezlikten gelerek ancak veririm. Varsayalim öyle birşey demedin
Eşin kac yaşında bilmiyorum. Ama cok aşırı isteyen erkek oldugu gibi kadın da var. Ayni sinin tam tersi de var. Bende öyleyim. Ama herşey oymuş gibi davranmamaya çalışıyorum. Ve kendisinin gelmesini bekliyirum. O özlesin. Bide biraz tecrubesizsoniz mesela detaya girmeden diyim o bitirdiginde uzansin. Sen cik üstüne ve devam et sen ancak öyle zevk alirsin baska türlü doymazsin yoksa. Görünüşe bakilorsa ön sevişme yok fazla.
O bitirdiğinde ereksiyon hali kayboluyordur muhtemelen.ayrıca erkek yeni boşalmışken arzusu bitmişken kadın üstüne çıkıp hoplasın mı o da bi tuhaf.

Derdinizi anlatırken bile gelebilecek yorumlara kapalı olduğunuzu belirtmişsiniz, arkadaşlar aslında buna dikkat etmiş fakat eleştirildiniz ve bu hoşunuza gitmedi diye hepimizi bir kaşık suda boğacakmışsınız gibi hissettim. Eşinizin üstündede böyle bir baskı kuruyor olabilir misiniz? Aldatmak falan diyorsunuz düşüncesi dahi tiksinç. Belkide sorun dış görünüşüzde değildir gerçekten.

Merhaba, buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama artık çok doldum bunu kimseyle paylaşamayacağım için burada yabancı insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. 2 senelik bir evliliğim bir de 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri bi sorunum var cinsellik. Ona göre bişi yok bana göre çok şey var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor. Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Sakın çok bilmişler atlamasın yok sexsi giyin yok makyaj yap diye.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım. Buradaki sorun ne önerisi olan var mı ben bu durumdan çok sıkıldım aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Dışarı çıkınca tüm erkekler dönüp dönüp bakıyor o halde sorun bende değil, eşim nasıl olsa benimle evli diye mi bu rahatlık? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...
bence erken bosalma sorunu var ve tedavi aramak yerine bunu gurur meselesi yapan erkeklerden.. konusmamakta buluyor careyi. mahkemeye gitseniz tek celsede bosanma sebebi bu. artik daha ciddi konusmalar yapmaniz gerekli. durumun ciddiyetini anlamamis. ya da tam bir hödük sizi rahatlatmak umrunda degil.

İsteksizlik .İstekli bir insan erken boşalmaz bence. Benim eşim de öyleydi doktora zorladım 1 sefer geldi daha gelmedi ve artık boşanıyorum. gerçi benim eşimde öpme sarılma da yoktu temas sevmiyormuş
Afedersın ama temas sevmıyorsa ne b.ka evlenmıs. Cok dogru bır tercıh yapmıssın canım oyle adamla omur gecmezmıs

O bitirdiğinde ereksiyon hali kayboluyordur muhtemelen.ayrıca erkek yeni boşalmışken arzusu bitmişken kadın üstüne çıkıp hoplasın mı o da bi tuhaf.
Tuhaf değil. Oda erkeğe bağlı işte. Ya gerçekten eşi sevmiyordur cinseli yada ereksiyon sorunu vardır.

X