Kocam tatmin etmiyor

Kafaskarsk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
6
7
31
Merhaba, buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama artık çok doldum bunu kimseyle paylaşamayacağım için burada yabancı insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. 2 senelik bir evliliğim bir de 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri bi sorunum var cinsellik. Ona göre bişi yok bana göre çok şey var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor. Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Sakın çok bilmişler atlamasın yok sexsi giyin yok makyaj yap diye.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım. Buradaki sorun ne önerisi olan var mı ben bu durumdan çok sıkıldım aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Dışarı çıkınca tüm erkekler dönüp dönüp bakıyor o halde sorun bende değil, eşim nasıl olsa benimle evli diye mi bu rahatlık? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...

Merhaba, buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama artık çok doldum bunu kimseyle paylaşamayacağım için burada yabancı insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. 2 senelik bir evliliğim bir de 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri bi sorunum var cinsellik. Ona göre bişi yok bana göre çok şey var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor. Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Sakın çok bilmişler atlamasın yok sexsi giyin yok makyaj yap diye.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım. Buradaki sorun ne önerisi olan var mı ben bu durumdan çok sıkıldım aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Dışarı çıkınca tüm erkekler dönüp dönüp bakıyor o halde sorun bende değil, eşim nasıl olsa benimle evli diye mi bu rahatlık? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...
Kıyafet ve makyaj önerenler çok bilmişliklerinden değil, yardımcı olmak istedikleri için yazıyorlar.

Aldatmayı düşünecek kadar gözünüz dönerse boşanmayı düşünün.

İstediğiniz şekilde önerileri diğer arkadaşlar birazdan verir.

Kıyafet ve makyaj önerenler çok bilmişliklerinden değil, yardımcı olmak istedikleri için yazıyorlar.

Aldatmayı düşünecek kadar gözünüz dönerse boşanmayı düşünün.

İstediğiniz şekilde önerileri diğer arkadaşlar birazdan verir.

Normal hayatta bile giyiyime özen gösteririm fazlasıyla, makyaj konusunda sürekli yaptığım şey bie
Aldatmak yerine boşanmayı seçseniz. Belki daha tatmin olursunuz.
Laf sokmak yerine fikir belirtseniz belki daha mutlu olurum, erkekler aldatınca erkektir yapar oluyoda kadın düşününce mi suç oluyor anlamadım?

Doktora çıksın bir problemi var belli.. Ya da birincisinde rahatlayacak ikincisinde sizle uzun süre ilgilenecek bence bu sizin bakımlı veya bakımlı olmamanızla ilgili bişey değil..

Birincisi öz eleştiri insan neden ilk mesajına böyle başlar.
İkincisi çok bilmişlik diye ifade ettiniz, Makyaj ve/veya Seksapellik değil.
Doğru ve düzenli iletişim..

Erken boşalma konusu ise Tıbbi ve Psikolojik bir sorundur.

Normal hayatta bile giyiyime özen gösteririm fazlasıyla, makyaj konusunda sürekli yaptığım şey bie

Laf sokmak yerine fikir belirtseniz belki daha mutlu olurum, erkekler aldatınca erkektir yapar oluyoda kadın düşününce mi suç oluyor anlamadım?
Burada hangi kadın erkektir yapardı yazmış? Ben görmedim siz gördünüz mü?

l

Arkadaşlar fikir belirtmiş zaten. Fikri beğenmediyseniz gidin aldatın o zaman, bize ne ?

Merhaba, 2 senelik bir evliliğim bir de bebeğimiz var. Eşim beni tatmin etmiyor çok kısa sürüyor erken boşalıyor ve hemen banyoya gidiyor, severek evlendik ve neden böyle oluyor ne yapmak lazım bilmiyorum. Defalarca konuştum güzellikle anlattım sıkıntımı ama duymamazlığa veriyor geçiştiriyor.Hep aynı bahaneler yorgunum, sabah erken gideceğim işe, yarın yaparız, uykum var.Ben kendisinden çok daha güzel ve bakımlı bir bayanım bebeğim olduğu halde hiç kendimi salmadım.Bu durumdan çok sıkıldım kesinlikle aldatmak istemiyorum Allah korusun ama insan sinirlenince aklına herşey geliyor, kadınlığımı hissettirmeyecekse beni tatmin etmeyecekse neden evliyim ki? Sex anlıktır an ve an yaşanır ama bizimki utanmasa randevu verecek sabah yaparız yok yarın yaparız görev mi bu anlamıyorum çıldırıcam artık, sürekli yarım kalıyorum beni rahatlatmadan banyoya yıkanmaya gidiyor hiç bir şekilde ikinciye yanaşmıyor bi bahane buluyor kaçıyor gururum zedeleniyor öfkeleniyorum arama mesafe koyuyorum özlesin kendi gelsin diye ilgilenmiyorum gene aynı inat mı gurur mu isteksizlik mi bilmiyorum adını siz koyun...
İsteksizlik .İstekli bir insan erken boşalmaz bence. Benim eşim de öyleydi doktora zorladım 1 sefer geldi daha gelmedi ve artık boşanıyorum. gerçi benim eşimde öpme sarılma da yoktu temas sevmiyormuş

İsteksizlik .İstekli bir insan erken boşalmaz bence. Benim eşim de öyleydi doktora zorladım 1 sefer geldi daha gelmedi ve artık boşanıyorum. gerçi benim eşimde öpme sarılma da yoktu temas sevmiyormuş

Temas sevmiyormuş, kusura bakma ama bana çok inandırıcı gelmedi. Kadının bi kusurunu görünce ve düzelmeyince hemen boşuyorlar, aynı şeyi sanırım onlarda hak ediyor..

Boşver arkadaşım niyet belli sen ne desen boş. 😈

Sizin derdiniz sadece sataşmak fikir sunmak değil cebelleşmeye gelmişsiniz kiminle nasıl zıtlaşırım laf söylerim onun derdindesiniz, sizinde niyetiniz belli o zaman hadi bakalım.

Sizin derdiniz sadece sataşmak fikir sunmak değil cebelleşmeye gelmişsiniz kiminle nasıl zıtlaşırım laf söylerim onun derdindesiniz, sizinde niyetiniz belli o zaman hadi bakalım.
Dostum aslında şöyle yani, kimse sataşmıyor sana. Aslında hepsi iyi çocuklardır :)
Şimdi senin yazılara verdiğin tepkiye etki veriyorlar.

Kaldı ki ilk mesajın cinsellik üzerine olman bunun cabası, birde şöyle bir şey var. Senin gibi onlarca sorun yaşayan hatun var ve inan hiç birisi bu tarz platformlarda dertlerine çare bulabilmiş değillerdir.

Senin yapman gereken önce konuş eşinle sonra bir uzmandan yardım al.

Bir Dost.

Yazmadım varsayın, kadınlardan boşuna nefret etmiyorum. Laf sokma peşindesiniz asıl sizin niyetiniz belli, insan yerine koyup konu açanda kabahat.
Bazi erkekler eşlerinin cinsel ihtiyaçlarını önemsemiyor.bizim onlar gibi olmadiğimizi sadece sevişmenin de yetebileceğini sanıyorlar sanırım.benim bir arkadaşımın eşi böyleydi.ama zamanla anladı olayı ve düzeldi 😅
sizin eşiniz bildiği halde böyle rahat olması garip ama.bir şekilde anlamasının yolunu bulun.sizde onu tatmin etmeyin.sevişip bırakın mesela.cinsel sorunu da olabilir ama size söyleyemiyor olabilir.bunu en iyi siz anlayabilirsinz.ne kadar sürüyor mesela ilişkiniz.eğer erken boşalma sorunu varsa sonrasında sizinle uğraşmak istemiyor olabilir 🙄 erken boşalma zaten isteksizlikten dolayı olan birşey diye biliyorum.ikinciyi de o yüzden yapamıyordur.bence bir şekilde konuşmaya çalışın eşinizle.tedavi için ikna edin.

Ben kendimden eminim kimseye sataşmaya gelmedim istediğiniz cevapları almak istiyorsunuz ama herkes istediği fikri söylemekte özgür biz sataşmaya gelmiyoruz ama siz çemkirmeye gelmişsiniz cevapları beğenip beğememekte size kalmış.

Temas sevmiyormuş, kusura bakma ama bana çok inandırıcı gelmedi. Kadının bi kusurunu görünce ve düzelmeyince hemen boşuyorlar, aynı şeyi sanırım onlarda hak ediyor..
Ben aynı evi ayni yatağı paylaştım benim bir kusurum yok. Anormal bir şekilde ilk geceler bile yaklaşmadı aşırı isteksiz. Sonra ailesi duyunca gurur yaptı

X