Kocam sürekli moralimi bozuyor

Ben sadece tüy konusunda yorum yaptım. Çünkü o bana göre bakımsızlık. Kilo ya da sivilce konusuna girdiğimi hatırlamıyorum. O zaman evlenmeseydi. Adam kendini baştan belli etmiş.

Sizin gibiydim. Bi adamın peşinde koşmaktan kilo verdim, burnumu yaptırdım ama hiç bir işe yaramadı. Yine bana değersiz hissettirdi. Yine başkalarını öncelik tuttu. Çirkin olan siz değilsiniz . Onların kalbi bu yüzden bu psikolojiden çıkın

Anlıyorum sizi keşke hiç taa nişanlılık döneminde böyle olan bir adamla devam etmeseydiniz. Maalesef o konuda hatanız var. Ama madem evlendiniz bu adam bu konularda düzeleceğini sanmam sadece aynısını uygularsanız belki anlar…

Eşiniz cok mu bakımlı biri ?

Hormonlarınıza baktırdınız mı ?
Yok baktırmadım en kısa zamanda baktırıcam.Bacaklarım ve kollarımdaki kıllar tamamen bitti sadece yüzümde kaldı kıllar.Eşimde bakımlı biri değil çok yakışıklı da sayılmaz . Ama mükemmeliyetçi biri ev işlerinde de böyle herşeyi eleştirir.

Evet çok haklısın bende bunu hissettiğimden ve bildiğimden bu psikolojiye girdiğim an kendime bunları hatırlatıyorum teşekkür ederim bana bunları tekrar hatırlattığın için.Beni kaybedince anlıcak değerimi.

Eeee istemiyorsa evlenmeseymiş haspa, silah mı dayadınız evlen diye?

Bu arada konu sahibesi yüzde benim deneyip sonuç aldığım yöntem 1. ev tipi lazer 2 . buz lazer uygun olursa bir bak derim.

Bu arada konu sahibesi yüzde benim deneyip sonuç aldığım yöntem 1. ev tipi lazer 2 . buz lazer uygun olursa bir bak derim.
Yani o zman niye evlendin diyorum evlenmeden önce çirkindin sonra güzelleştin diyor birde özrü kabahatinden büyük.Sana aşık oldum ondan evlendim diyor sallıyor işte .

Ev tipi lazer ıpl makineleri var onlar mı . Ben diyod lazere gittim ama buzdan memnun kalır mıyım bilemedim :/

Siz de onun kusurlarını söyleyin ama böyle aşağılayıcı gibi bakın ve sık sık yapın kendinize de aynada bakarak özgüvenli özgüvenli sözler söyleyin bakın neler oluyor eşim önceden biraz fazla olan kiloma birşeyler söylerdi sen kendi göbeğine bak derdim şimdi de bir şey diyecek olsun hele valla kılından girer dişinden dötünden ordan burdan çıkarım

Aynen öyle. Sırf kıskandığım bir kız için (onun çevresinden) kızda aslında bir şeye benzemiyordu burun estetiği oldum. Hiç bir şey değişmedi . Kilo verdim yok ve farkettim ki ona göre fazla biri olmuşum . Bunlardan sonra iyice uzaklaştı. İyi ki de gitti. Bu adamlara hiç bir şey değmez. Sivilcelere laf eden bir adam.. yahu kendi isteğimizle mi çıkıyor 6 ay zoratenin kullandım anam ağladı yine çıkmaya başladı .

Evet o konuda hatamın olduğunu kabul ediyorum kendime çok kızıyorum . Her söylediğinde ona aynı muameleyi yapıcam anlasın.

Nisanliyken belli etmis keske evlenmeseydiniz diyecegim ama olan olmus. Surekli boyle konusup degersiz hisstettiren biriyle evli kalmazdım..Yerinizde olsam bunun çözümü nedir bilmiyorum onu yapar misler gbi olur mahkemede karsisina öyle cikardim.
Ki yorumları okuyunca şöyle hissettim. Adam kilolu falan demissiniz. Bence siz ona gore fazla güzelsiniz ve aa ben bu guzelligi kaptım diyip asiri bir egoya bürünmüs. Ay sinir oldum kusura bakmayin ama dönsün bir tarafını elestirsin sürekli madem mükemmeliyet arıyor.

Boşver Allah’ın sevgili kuluymuşsun iyiki gitmiş. Gerçekten fazla gelmişsin ona haketmemiş seni. Bende işte keşke akıllı olsaydım da evlenmeseydim. Yani biz napbilirz ki bu durumdan çok mu memnunuz sanki sivilce çıkmasından ya da tüy çıkmasından onların böyle dertleri yok tabi az anlasalar bizi.

Ben eşinizin özgüvensiz olduğunu ve bu durumdan sizi aşağıya çekmeye çalıştığını düşünüyorum.Canınızı acıtmaya çalışıyor başarılı olmasına izin vermeyin. İnsansınız, en başta eşsiniz birbirinizin her halini görüyorsunuz bu derece eleştiri çok acımasızca.Karşısında dik durun sen kendine bak diyin.Ezildiğinizi gördükçe üzerinize gelmeğe devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…