• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli moralimi bozuyor

cerendeniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
178
195
103
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?

Nisanli iken ,flört iken bu şekilde davranan birisi ile neden devam ettiniz?Sorun burda başlıyor, sizi çok seven cok aşık erkekler bile zaman içinde öküzlüge evriliyor bazen.Degilki boyle tipler.Allah askina evlenmeden önce gözünüzü açın, bu tarz şeyleri evlenmeden sorun edin

Siz de aldırın tüylerinizi. Kimse bakımsız birini istemez ki? Ben de lazere gittim ve daha çok çoğaldı. Sizin ki gibi şu an ama her hafta aldırıyorum. Tüylü neden gezeyim ki? Hiç bir erkek yüzünde tüy olan birini arzulamaz bence. Ben de de diş takıntısı var mesela sırf bu yüzden kaç erkeği red ettim. Bence biraz empati yapın

Aynısını kendine uygulardım. Tırnağının ucuna kadar eleştirirdim kendini ne sanıyor acaba haspam.

Ve acaba hormonal bozukluğunuz olabilir mi yüz tüyleri ondan olabiliyor. Eğer yanak bölgenizde ince tüylerse sarartabilirsiniz. Lazer için de doktor kontrolü olan yerleri tercih edin.

Eşinizi de her gün lütfen eleştirin. Yoksa kendini bir şey sanmaya devam edecek.

Siz de aldırın tüylerinizi. Kimse bakımsız birini istemez ki? Ben de lazere gittim ve daha çok çoğaldı. Sizin ki gibi şu an ama her hafta aldırıyorum. Tüylü neden gezeyim ki? Hiç bir erkek yüzünde tüy olan birini arzulamaz bence. Ben de de diş takıntısı var mesela sırf bu yüzden kaç erkeği red ettim. Bence biraz empati yapın
Ama konu sahibi zaten aldırmayıp öyle gezdiğini söylemiyor ki. Kadın lazeri de denemiş yine çoğalmış.

Nisanli iken ,flört iken bu şekilde davranan birisi ile neden devam ettiniz?Sorun burda başlıyor, sizi çok seven cok aşık erkekler bile zaman içinde öküzlüge evriliyor bazen.Degilki boyle tipler.Allah askina evlenmeden önce gözünüzü açın, bu tarz şeyleri evlenmeden sorun edin
Ah keşke salak kafam neden devam ettim diye kafamı taşlara vuruyorum inan haklısın.:(

Ama konu sahibi zaten aldırmayıp öyle gezdiğini söylemiyor ki. Kadın lazeri de denemiş yine çoğalmış.
Ben de denedim ve çoğaldı, hatta beni deli ediyor öyle bir çıkıyor ki. Sert bir şekilde birde. Ama aldırıyorum ne yapayım öyle mi gezeyim ?

Aynısını kendine uygulardım. Tırnağının ucuna kadar eleştirirdim kendini ne sanıyor acaba haspam.

Ve acaba hormonal bozukluğunuz olabilir mi yüz tüyleri ondan olabiliyor. Eğer yanak bölgenizde ince tüylerse sarartabilirsiniz. Lazer için de doktor kontrolü olan yerleri tercih edin.

Eşinizi de her gün lütfen eleştirin. Yoksa kendini bir şey sanmaya devam edecek.
Artık eleştiriyorum kilolusun diyorum şöylesin böylesin diyorum ama aynı. Tvde çıkan bir kadını görse of be diyor ona kalsa beni kıskandırmak için yapıyor şaka yapıyor ama çok moralim bozuluyor .

Demek ki öyle geziyor ki adam sürekli söylüyor. Bence konuda her şey açık ve net.
Siz iyi misiniz ya? Kadını her şeyiyle eleştiren bir adam bir gün aldırmasa eleştirmeye hak mı sahibi oluyor? Kendisi İngiltere prensi mi ki? bu kadını her daim eleştirsin. Hayır belki bir gün aldırmaya geç kaldı ne olacak?

Siz iyi misiniz ya? Kadını her şeyiyle eleştiren bir adam bir gün aldırmasa eleştirmeye hak mı sahibi oluyor? Kendisi İngiltere prensi mi ki bu kadını her daim eleştirsin. Hayır belki bir gün aldırmaya geç kaldı ne olacak?
Valla sizin gibi akıllı kadınlara helal olsun çok haklısınız ben tek başına çocuk bakıyorum bir gün fırsat bulamadım alamadım diyelim bunu sürekli söyleyip moral bozmak zorunda mı ki sadece kıl değil beni beğenmediğini hissediyorum .

Back