- 2 Ekim 2021
- 113
- 52
- 28
- 26
- Konu Sahibi midyesever
-
Çocukluk dönemini tamamlayamamış herhaldeküs olmadığı zamanda bu sorunu konuşmaya çalışın. Devam ederse sizde ona küsün anlasın.
İstersen gerçek bir psikoloğa git deBu seferde diyoki sanki psikoloğa seansa gelmişim gibi hissediyorum böyle konuşma diyor
Hep ben gidiyorum ama hala küs olduğu için kendi haline bırakıyorum sonra kendi yavaş yavaş konuşmaya başlıyor. Eşimin annesi ve babası da böyle sürekli küsler benim ailemde asla küslük olmuyor sanırım ailesinden bunu göre göre doğru bi şey sanmış. 3 gün küs kalabiliyorKüsmesi gereken kişi sizken o küsmüş resmen. Onun gönlünü hep siz mi alıyorsunuz? Yani bıraksanız öyle kalır mı küs şekilde
Ay ne saçma şey. Mesela bu sizi evde yalnız bırakma konusunda siz haklısınız ama o trip atıyor. Sizle konuşmaya başladığında da siz yüz vermeyin bence hemen barışmayın öyle. Hiçbir şey söylenmeyecek mi bu adama yani? Ağız tadıyla tartışılmıyor bileHep ben gidiyorum ama hala küs olduğu için kendi haline bırakıyorum sonra kendi yavaş yavaş konuşmaya başlıyor. Eşimin annesi ve babası da böyle sürekli küsler benim ailemde asla küslük olmuyor sanırım ailesinden bunu göre göre doğru bi şey sanmış. 3 gün küs kalabiliyor
Meraba benim arkadaşıminda öyleydi oda aynı karsiligi verdi oda küstü ondan sonra anladı pofpoflamicaksin daha çok yapıyorlar yoksaKüsen erkek cidden hiç çekilmiyor. Net bir tavır koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?