- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi konu sahibinin buna şaşırmaması daha da ilginç,yani adam öyle bir para veriyorsa ufak bir şeyden kıllanıp,kadının hala daha acaba benden şüpheleniyor mu diye düşünmesi çok garip gerçekten de.İlk konu bir de,neyse kimsenin günahını almayalım benim içim fesat sanırım.Yalnız gerçekten böyle bir şey varsa adam bence şüphelerinde oldukça emin 2000-3000 lira ne demek.
mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
Olayin sizin kredi kartnizdan odenme kismi da sizi daha cok ilgilendirdi degil mi. Cevap verir misiniz hala hap kullaniyor musunuz?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Normalde bu olaylara tepkim çok fazlaydı ama eşim beni haksız yere suçladığı için çok kötü oldum ondan başladım ve beni iş yerinde gecenin üçünde bile arıyorlar bir sıkıntı olunca gidiyorum
sen bu haplara nite taktın sevilciğimm konu sahibi bu olayları başına açtıktan sonra başlamış o haplara yani zaten önceden de umursamaz oldukça geniş bir arkadaşmış kendisi onuda şöle izah ediyor bu olaylar olduktan sonra ben ilaç kulanmaya başladım yani olaylar beni okadar etkiledi diyor
bu da tez konusu mu yoksa
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
Ve ben herkesi komardım insan fırsat vermese kümse böyle yapmaz derdim ama benim başıma geldi ayrıca bende nasıl böyle oldum diye sorguluyorum kendimi nasıl böyle yaptım bu kadr rahattım adamı arattı seni seviyorum de dedi gecenin bir yarısı bana dedi adamla git seni götürsün ve hastanede idreci olmamın sebebi ise benim olgun kişiliğimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet haklisiniz ben o detayi simdi farkettim. Bir de konu sahibinin yazdiklarinda parayi kendi kazandigi vs yaziyor. Kredi kartimdan cekmis vs. Paranin verdigi ozguven ve bencillik olabilir.
ben anlamıyorumki nerde yetişmiş eskimo falanmı acaba adamın programı indirdiğine kızmıyorda kredi kartımdan çektirmiş diyo ona kızıyo evi ben geçindiriyorum eşim hala benim çalışmama bişi demiyo diyo eşi eve kapatsaydı bu kez de öle konu açacakdı eve kapattı beni aldatmadım ben diye