ben sizi suçlamıyorum. her kadın beğenilmek ister, flört eder...burda herkes namus bekçisi kesilmesin. sen eline yüzüne bulaştırmışsın. birincisi bu.
ikinciside bence şu yukarıda yazdığın şeylerden, sizin çokta mutlu bir evliliğiniz olmadığı anlaşılıyor. Güç ilişkileri farklı, parayı kazanıyorsun diye, herşey yapabileceğini sanıyorsun. kimi zamanda bu böyle oluyor. para kazanıyorsan evde daha çok sesin çıkar. Ama sonuçta aileni kaybetmeye değmez. Hovardalıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Eşini biraz daha saymalısın....tavsiyem
Evet haklisiniz ben o detayi simdi farkettim. Bir de konu sahibinin yazdiklarinda parayi kendi kazandigi vs yaziyor. Kredi kartimdan cekmis vs. Paranin verdigi ozguven ve bencillik olabilir.
ben anlamıyorumki nerde yetişmiş eskimo falanmı acaba adamın programı indirdiğine kızmıyorda kredi kartımdan çektirmiş diyo ona kızıyo evi ben geçindiriyorum eşim hala benim çalışmama bişi demiyo diyo eşi eve kapatsaydı bu kez de öle konu açacakdı eve kapattı beni aldatmadım ben diye
Iste bu da parayi eve ben getiriyorumun getirdigi kendini bir hallerde gorme olsa gerek. Zaten onun gozunde adam pek de matah degil, para kazanmiyor ya.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
konu sahibi birde o gecenin bi saatinde meraba yazan 30 yaşındaki iş arkadaşınıza bir dönüş yaptınızmı yani sen kimsinde gece nin o saatinde bana meraba yazıyorsun neden diye bi hesab sordunuzmu ve o arkadaş ne dedi
Seni özledim diyen iş arkadaşına sesini cıkarmadığı icin bunu hafif bulmuş olabileceğini düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaş yeni üye. Acaba bu da mı tez konusu diye düşünmeden edemedim ben ama bilemiyorum........
hadi okadar tavizi verdin benim eşimle bu kadar sorun yaşatacak o adamın merabası onun nefes borusuna düğüm atarım ona hiç ses etmemiş bide adam 1 yıl sonra aramış sesiniz özledim demiş buda allah özlettirmesin demiş bu ney böle aynı şey benim başıma gelse eşim dese allah özlettirmesin ikisini birbirine bantlar gömerim üstünede mum dikerimterledim sinirden haaa
eğer öyleyse çok saçma bi tez konusu veren hocanın beyninden şüphe ederim konuyu yazan konu sahibininde zekasından
Tlfona msj atmıyor face atıyor ayrıca biraz mantık olsa sevgilim olsa dönüp dememmi bana gece msj atma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahahahah koptum
hayata nereden baktığımıza bağlı işte
birde bize namus bekçisi kesilmesin herkes diyenlerede ayrı bi tuhaf oluyorum ne şekilde yaşıyorsak ne görüyorsak ne düşünüyorsak onu yazıyoruz evimde buzlu badem partileri yapıpda konu sahibine çok ayıp etmişsin günah kocanı aldatmışsın dinimizce bu hatanın telafisi yok falanmı diyorum yada benim 3 kocam var da konu sahibine farklımı yorum yapıyorum :)) benim doğrum ne ise o nedir yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?