kocam onu aldattığımı düşünüyor

Kusura bakmayin ama hic oyle namus bekcisi kesilmek degil. Insan kendini biliyor ve ozguveni varsa aman begensin elalemin adamlari diye beklemez. Ister ahlak deyin ister deger yargisi... Oyle bir arayisa girdigi zaaman insan kendini bir gozden gecirsin, bende ne eksik diye.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Olay çözülmüş :))

Canım kimse sana sevgili olmuşsunuz demiyor ki
Sen yüz veriyorsun sözde ilgi istemem ama yan cebime koy misali
Bir de bikere olmuş adam şüphelenmiş aramış kesin bir kanıt bulamamış
Suçsuzdum günahımı bak yapmadım günahımı aldı demen yersiz çünkü programı yükleyince suçlu olduğun gün gibi ortada
Sonra tedbirini almış hepsini kelimesi kelimesine bulmuş ama sen hala bişey yapmadım ki ayağındasın
Senden hoşlanan birine minnettir teşekkürdür bunlar için aradım samimi konuştum çok saçma
Buradaki kimse buna inanmaz
Hala eşim bana haksızlık yapıyor diyorsun
Amirimle samimiyim eşim kızmasın diye gizli konuştum herkese canım der demişsin
Bunda bir şey yok diyorsun sonra ADAM ARTNİYETLİYMİŞ diyorsun
Demekki eşin haksız değilmiş.

Eğer bir evliliğin olsun istiyorsan
Kocacım ben saflık etmişim meğer ben doğru yaptım derken iyi yapmamışım
Herkese sordum suçlu benmişim özür dilerim de işten de çıkıcam telimi de değiştirelim de
Hala adamdan nefret eder miyim diyeceğine dua et o senden etmesin

Son düzenleme:

bu hiç aklıma gelmemişti, çok zekice bi tespit kesinlikle

Eşinle biri yüzünden problem yaşıyosun onu şüphelendirip sonra o elemanla telefonda konuşuyosun doğru anladım değil mi? Çocuk bi de sana sesini özledim diyo? Eşin ne düşünse haklı. Eşini seviyo ve üzmek istemiyosan insanlarla arana mesafe koymayı bileceksin. Sen evli barklı insansın. Eşin bu şekilde rahat davransaydı ne yapardın acaba merak ediyorum...

konu sahibi birde o gecenin bi saatinde meraba yazan 30 yaşındaki iş arkadaşınıza bir dönüş yaptınızmı yani sen kimsinde gece nin o saatinde bana meraba yazıyorsun neden diye bi hesab sordunuzmu ve o arkadaş ne dedi

Seni özledim diyen iş arkadaşına sesini cıkarmadığı icin bunu hafif bulmuş olabileceğini düşünüyorum.

bence evliliğinizde problem varmış başka erkeklerin ilgisi hoşunuza gitmiş. bu normalmi tabiki hayır. aldatma yanlızca fiziken olmaz düşüncesi sizinki gibisi de aldatma. eşim yapsa canına okurum

Ben bekarken bile bu kadarına cüret edemezdi kimse
Kusura bakmayın ama sizinde yüzünüz pek yumuşakmış

Seni özledim diyen iş arkadaşına sesini cıkarmadığı icin bunu hafif bulmuş olabileceğini düşünüyorum.

hadi okadar tavizi verdin benim eşimle bu kadar sorun yaşatacak o adamın merabası onun nefes borusuna düğüm atarım ona hiç ses etmemiş bide adam 1 yıl sonra aramış sesiniz özledim demiş buda allah özlettirmesin demiş bu ney böle aynı şey benim başıma gelse eşim dese allah özlettirmesin ikisini birbirine bantlar gömerim üstünede mum dikerim terledim sinirden haaa

ahahahahah koptum

hayata nereden baktığımıza bağlı işte

Neyse ,

Benim 2.5 yasındayken oglum ben 2.evliliğimi yaptım ve saece 3 aksam balayı için yanından ayrıldım ve butun balayında agladım
sanki bir adam için cocugumu bırakmışım gibi hissettim

bilmem anlatabiliyormuyum

Son düzenleme:
Eşinizi aldatmadiginizi söylüyorsunuz, aldatmak sadece başka biriyle birlikte olmak değildir. Sizin eşinizin tasvip etmediği (farkındaysanız burada bile tasvip edilmiyor davranisiniz) insanlarla ondan gizli saklı konuşmanız ve bu konuşmanın sesini özledim uslubunda olması bile aldatmak, kusura bakmayin. Değil evli bekar yada sevgilisi olan bir bayan bile dipdibe çalıştığı iş arkadaşıyla böyle konuşmaz tabi ilgi duymuyorsa.Biraz gerçekçi olun yani.
Eşiniz yapsa bunu direk aldatildim diye konu acardiniz burda.

Son düzenleme:
Tlfona msj atmıyor face atıyor ayrıca biraz mantık olsa sevgilim olsa dönüp dememmi bana gece msj atma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlle de sevgili olmaya gerek yok ki
Ayrıca buna zaten girizgah denir
Evli barklı kadınsın ayrıca idarecisin elemanlar hangi cesaretle gecenin bi vakti merhaba diyo
Hadi yazdılar diyelim niye kızmıyosun da aradıklarında muhabbet etmeye devam ediyosun ?
Sana 'sesini özledim' bile deniyorsa evli olduğun halde, kabahatin büyüğü sende.. Bu yüzü sen veriyosun..
Eşin yine sabırlıymış..

ahahahahah koptum

hayata nereden baktığımıza bağlı işte

birde bize namus bekçisi kesilmesin herkes diyenlerede ayrı bi tuhaf oluyorum ne şekilde yaşıyorsak ne görüyorsak ne düşünüyorsak onu yazıyoruz evimde buzlu badem partileri yapıpda konu sahibine çok ayıp etmişsin günah kocanı aldatmışsın dinimizce bu hatanın telafisi yok falanmı diyorum yada benim 3 kocam var da konu sahibine farklımı yorum yapıyorum :)) benim doğrum ne ise o nedir yanii

Alkisliyorum bu yorumu:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…