• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

konu sahibi aynı buaraya yazdığın şeyleri eşin yapsa ne yapardın ne düşünürdün

Konu sahibi tahminimce suan oyle duygu yogunlugunda olamaz. Empati kursa da icindeki dunyada hersey normal. Kendine yapacagi en buyuk iyilik haplari birakip, yapacagi yapmayacagi hareketleri sorgulamak olmali. Kocasina da bunu anlatmali.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bi kadın eşime "sesini özledim" dese...
eşimde "allah özletmesin" dese...
bende bunu duysam...
eşimi boşarım...
boşamadan öncede cümle aleme rezil ederim...

hay ağzına sağlık tam ben aynı şeyi yazacaktım. alemın kadını benım eşime senı özledim diyecek oda Allah özletmesin diyecek ikisini de parçalarım. bana biri seni özledim diyecek, onu gene parçalarım da öyle bir cevap vermem.boşanma sebebi bence ne münasebet yani:47::47::47::47:

Ayrıca birşeyi karıştırıyorsunuz benim eşim çalışmama hala birşey demiyor çünkü evin ihtiyacını karşılıyorum ayrıca ben tamamen suçsuZum demiyorum başta olan olaydan sonra antidepresan başladım herşeye daha yumuşak başladım ve bir ay dinlemiş beni 4 .5 defa konuşmuşuz eğer sevgiliysek konuşmalarda niye ne zaman buluşlım demiyoruz ve ben niye aramıyorum ve ağzıma sıçıyor zaten bu kdarını hakettiysem yapsın zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili olmayabilirsiniz.Ama bu telefonda adamla fingirdeşmenizi haklı kılmaz kusura bakmayın.

ya siz ilginçsiniz ya da ben..ben kpss dershanesine gidiyorum ve evliyim orda bana bir erkek bişey sorsa sınıfta ben geriliyorum bırakın samımı muhabbetı normal dersle ılgılı bır muhabbetı bıle kestırıp gayet suratsız bır sekılde kesıyorum kı normalde cok guler yuzluyum ve ksam esıme mutlaka soyluyorum bugun soyle bırı bana soru sordu dıye .ben evlıyım karsımdakı en ufak bır gulusten bıle yanlıs anlar kafasındayım sız ıse maslaah bana gece bır erkek mesaj atsa ben oturup ağlarım kımseyede numaramı vermem o ayrı siizin konumunuzda olsam ıs ıcın ayrı no sosyal hayatım ıcın ayrı no alırım ki iş için olan noyuda gerçekten iş için kullanırım sızın gibi değil

mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum

Cnm benim senin tek hatan kendinde soyledigin gbi samimi olman erkeklerle. Neden samimisin bir erkek ne hakla sana sesini ozledim diyebilior anlamiorum bence esin hakli fakat asiri tepki gostermis ozeliklede herkese ses kayitlarni dinletmesi cabasi o da bu konuda haksiz. Ama sen bu olanlara ragmen sesini ozledim die adama allah ozletmesin diyosun ve bu konusma sana normal geliosa ben bise demiorm ben olsam hepsiyle iliskimi keserdim is yerinde bitek meraba meraba. O yRdim eden de durumu bildigi icin zaten sana trip atamazdi nie konusmuosun benle diye. Anlayisla karsilardi onlardan uzaklasmani. Biraz daha dikkat etmen gerkeiordu hicbir erkek kaldiramaz bunu. Ben bile dusunuorum benim sevglim godecek is yerindeki kizlarla cnim cicim onu gebertirdim yani yada kizlar gelip ona cnm cicim dese sinir krizlerine girwrdim olay yaratirdim. Ki bu durumda erkekler bizden daha beter hic kaldiramazlar o yzden esinin bu tepkisini anliorum fakat oda biraz daha sakin dusunup arada cocuk var diyip duzgun sekilde halletseymis duzeleblirdi.. en kotusude herkese dinletmesi. Derdi ne kime ne ispatlicak insanlar bu konusmalari duynca ne olcak sadece seni rezil etmis ve ozelinizi millete acmis. Bu en nefret ettigm ve yanlis gordugm bise ne olursa olsun bu tarz seyler esler arasinda kalmaliydi. Senin yapman gereken sey sabirli olmak ve bundan sonra kesinlikle erkkelerle muhabbet etme samimi olma. Ama bosanmaya kdr gitti diosun artk esin bunlari gorurmu bilemem cok zor bise allah yardimcin olsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok merak ettim eşiniz sizi nasıl dinlemiş?

ayrıca antıdepresan kullanmıssınız ya bunalıma gırıp boyle bır olaydan sonra konusmaya cesaret dahı etmenız ılgınc

tamam fiziksel olarak aldatmamissindir ama alttan alttan flort etmissin adamlarla. flortoz birisin anlasilan erkeklerin ilgiisi hosuna gidiyor. sen boyle oldugun muddetce cok erkek asilir sana. bir an once ciddiyetini takinip agir ol hanim ol. yoksa tek esin degil hic bir erkek istemez seni karisi olarak.

Ben bekarken de evliyken de hic kimse gece 1de mesaj atmadi(ki talibim coktu). Hic kimse canim opuyorum gibi samimi konusmadi(normal erkek arkadas cevrem). Esiniz hakli biraz. Erkeklerle olan iletisiminizi gozden gecirin bence.

Ben de o kısıma takılı kaldım arkadaşın kocası KGB ajanı falan heralde,o kısmı dünyanın en normal şeyi gibi anlatmış.

Aslında bazı programlar var dinlemek icin ama kocanın icine bu denli bir süphe düşmese 2000 3000 liralık programı kurmaz herhalde telefona.

ayrıca antıdepresan kullanmıssınız ya bunalıma gırıp boyle bır olaydan sonra konusmaya cesaret dahı etmenız ılgınc

Iste antidepresanlar insana asiri ozguven veriyor, rahatlik, umursamazlik, dusunulmeden yapilan hareketler, sozler vs. Ama ilkonce konu sahibinin bunlari kabul edip haplari birakip tepkilerini olcmek istemesi lazim.

eLmeyRa tlfonuma program atmış ve benim kredi kartımdan ödeme yapmış

eşindede tutarsızlık var aldatığını düşündüğün insanla niye aynı evde olmak anlamıyorum ki bi leylalık var budurumda ama anlamadım

Olayin sizin kredi kartnizdan odenme kismi da sizi daha cok ilgilendirdi degil mi. Cevap verir misiniz hala hap kullaniyor musunuz?

Ya arkadaslar sunu merak ediorum.. canimli cicimli konusan kisi ve sesini ozledim diyen kisi ve gece mrb diye yazan kisiler evlimi? Yada sevgilileri varmi? Evlilerse veya sevgilileri varsa, bu adamlar nasl bole bise yapabilior? Esleri biliyormu acaba onlar bilse konu sahibini ne yaparlar cok merak ettim suan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste antidepresanlar insana asiri ozguven veriyor, rahatlik, umursamazlik, dusunulmeden yapilan hareketler, sozler vs. Ama ilkonce konu sahibinin bunlari kabul edip haplari birakip tepkilerini olcmek istemesi lazim.

bende kullandım antidepresan ama ve umursamazlık geldı sınavı bıle takmıyorum baktım hemen alısmadan bıraktım ılerı anksıyete bozuklugu var bende ama bılıncıne vardım ynı kendımdekı umursamazlıgın hersey beyınde

Aslında bazı programlar var dinlemek icin ama kocanın icine bu denli bir süphe düşmese 2000 3000 liralık programı kurmaz herhalde telefona.

Vallahi konu sahibinin buna şaşırmaması daha da ilginç,yani adam öyle bir para veriyorsa ufak bir şeyden kıllanıp,kadının hala daha acaba benden şüpheleniyor mu diye düşünmesi çok garip gerçekten de.İlk konu bir de,neyse kimsenin günahını almayalım benim içim fesat sanırım.Yalnız gerçekten böyle bir şey varsa adam bence şüphelerinde oldukça emin 2000-3000 lira ne demek.

Back