Kocam ok seviyorum:)

bende 3 yıllık evlıyım kızlar bende kocamı cok sevıyorum oda benı cok sevıyo ama fazla ılgı bazen ınsanı bunaltıyo adam işten gelınde ustumden hiç dusmuyo napım

maşallah ya böyle mutluluk haberleri duyunca seviyorum Rabbim herkezi yerinde mutlu etsin.
bende 1,5 yıllık evliyim mutluyum şükür.baba evimden daha çok hemde rabbim daim etsinn.

saygı sevgi çok önemli evlilikte ama cinselliğide unutmayalım 3yıldır evliyim bende ve eşime çok aşığım çok seviyorum onsuz nefes bile alamam allah herksin mutluluğunu daim etsin

Ben kocamla12 senedir evliyim esimiilk günden daha fazla seviyorum. En önemli sey evlilikde saygi. Aksam gelecegi saati dört gözle bekliyorum. O işyerinden bana telefon acacak diye bazen tel. Bile görüşmüyorum arkadaşlarla. Tabiki taryişma oluyor en fazla küslügümüz 2 saat sürer. Annem asla esine sarilmadan iyuma der onun tavsiyelerinle bugüne kadar geldik. Allah bu dunyadada ahiretdede ayirmasin bizi. Yuvada mutlu olmalk cennet bahcesinde olmak gibiymis.

Ben kocamla12 senedir evliyim esimiilk günden daha fazla seviyorum. En önemli sey evlilikde saygi. Aksam gelecegi saati dört gözle bekliyorum. O işyerinden bana telefon acacak diye bazen tel. Bile görüşmüyorum arkadaşlarla. Tabiki taryişma oluyor en fazla küslügümüz 2 saat sürer. Annem asla esine sarilmadan iyuma der onun tavsiyelerinle bugüne kadar geldik. Allah bu dunyadada ahiretdede ayirmasin bizi. Yuvada mutlu olmalk cennet bahcesinde olmak gibiymis.

Bu konu ne kadar güzel böyle herkes sevgisini aşkını haykırsa böyle ben dw çok seviyorum canım kocam 4 senenin ardından evlendik hiç bir zaman sevgimiz azalmadı onu ilk günkünden daha çok seviyorum. Allah sevenleri bu dünyada da ahirette de ayırmasın. Maşallah diyelim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…