Kocam ok seviyorum:)

8 aylık evliyim.Yeni evli sayılırım ama :) kocamıı bende çok seviyorum.. Kedimm benim benim diyerek seviyor benii. Günde binlerce kez öpüyor.Yakışıklı duygusal bitane benim kocam. Tek sorunum bana göre sorun onun haberi bile yok evlendiğimden beri ya aldatılırsam ve aldatan erkeklerin çok olması bunları internette sürekli okumam bende saplantı sorun oldu.Kurtulmak için çabalıyorum hergün okudugum sitelere girmiyorum artık..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

bende kocamı çooooooooooooooooooooooooook seviyorumm
şimdi askerde yanıyorum hasretiylee şafak 105
daha çok var yaaa
mis kokulum çok özledim seni

bende kocacigimi hala ilk günki gibi seviyorum hatta heyecan yapiyorum bi kac saat görüsmedigimiz zaman..

amaaaa beni kizdirdiginda üzdügünde hicde sevmiyorum :76:

bizde 17 aylık evliyiz kocama tapacak derecede çok seviyorum o birtane herşey oda beni çok seviyor beni ilk gördüğünde üstümde pembe bluz vardı onun için beni ogünden beri pembelim die sever bende ona kocişim die severim aşk çok güzel bir duygu heycan hiç bitmiyor ikimizde de .... rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın kimsenin gözüde bizde olmasın aminler inş

kızlar bende dört aylık evliyim yıllar sonra nihayet kavuştuk ve bende kocamı çokçok çok çok çok çokçok çok çok çok çok çok çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum tabi oda beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…