- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
-
Ozelden mesaj attım size yorumu size bırakıyorumKısa ve öz boşan
Ayrıca bu tarz konularda hep güzel alımlı oluyor konu sahipleri dikkatimi çekti
Ben demiyorum maalesef ki dedirtiyorlar.ben artık herseyi göze aldim çıktım bu yola ,büyüklerin mantığı ,başında kocan olsun,yarin mutlaka isteyenin olacak çocuklarına üvey baba ile büyütmek kolaymi sanıyorsun vs vs vs gibi birsuru şey ,hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum da istemiyorum da bunu anlatamıyorum kimseye,elbette hem anne hem baba olmak çok zorlicak yeri geldiğinde ama şu yaşadığım psikoloji den surekli kendimi suclamaktan ,bu evliliği sorgulamaktan daha zor olmayacaktırBu kadar yaşadığınız travmatik olay var, aldatılmışsınız, muhtemelen eşinizin cinsel yönelimi başka ve özgüveniniz yerle yeksan. Hala elektrik su için bırakmasam mı diyorsunuz? Keşke çocuğunuz olmadan ayrılabilseymişsiniz ama yapacak bir şey yok. Ayrılmak en doğru karar. Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur.
Bana resmini atmanın ne anlamı var ki? Çirkinsin desem ne farkeder tarzım değilsin diyeyimOzelden mesaj attım size yorumu size bırakıyorum(
Ben demiyorum maalesef ki dedirtiyorlar.ben artık herseyi göze aldim çıktım bu yola ,büyüklerin mantığı ,başında kocan olsun,yarin mutlaka isteyenin olacak çocuklarına üvey baba ile büyütmek kolaymi sanıyorsun vs vs vs gibi birsuru şey ,hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum da istemiyorum da bunu anlatamıyorum kimseye,elbette hem anne hem baba olmak çok zorlicak yeri geldiğinde ama şu yaşadığım psikoloji den surekli kendimi suclamaktan ,bu evliliği sorgulamaktan daha zor olmayacaktır
Hayır sn yanlış yapmıyosun canım bunu yapmaya geç bile kalmışsın. Hayat kendni üzmek icin cok kısa hayatını öyle bi adam icin harcama derim cok dogru yapmışsın ben dönme derim bi evlilikte sevgi saygı bittiyse onu bnu yapmıs ne önemi var sanki elektrik suyu senin icinmi yapıyor onuda bi zahmet yapsın yani mecbur yapacak.Artık surekli kendimi sorgulamak tan yoruldum .benmi yanlis yapıyorum diye .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için
Hiç umudum yok ama inşaallah olabilirim mutluParavan evlilik, 2 çocuk... imajım sağlam diyor şu an... bence bu gay, travesti meselelerini çocuklarının psikolojisi için hiç sunma mahkemeye, anlaşmalı olarak boşan, eğer kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan, 1000 tl veririm ömür boyu size mi bakıcam diyen onursuz, gurursuz bir adamın nafakasını da istemem.... 8 yıllık evlilikte öpüşmemek ne demek ya... zaten hiç normal değilmiş, keşke başında bitirseydiniz... hüsran evlilikten çıkanlar, sonra çok mutlu oluyor, eminim çok mutlu olacaksınız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?