• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Sonsuzmutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
43
17
3
36
Merhaba arkadaşlar,yillardir siteyi takip ederim,bende artık sorunuma farklı bakış açılarından fikir almak istiyorum.
Konuyu baştan anlatmaya kalksam çok uzar gider.kisaca 8 yıllık evliyim esim ile evlendiğimizden beri bi cinsel isteksizlik problemi var en başlarda önemsemiyordum ama zamanla bunun normal olmadığını anladım .2-3 ay ben yanasmazsam hiç aklına gelmez,cok konuştum ama hep yorgunluk vs diyip gecistiriyordu,opusmekten nefret eder,vucuduma dokunmuslugu yoktur.ben süslenir hazırlanırim değişik iç çamaşırları alırım hep ama her seferinde arkasını dönüp uyur.yillarca bir suru bahanelerle geldi bana 57 kilo olduğum zamanlarda bile beni kilolu olmakla suçladı ,surekli beni vücudum vs ile eleştirirdi ,şöyle bi durumda var ben çok güzel ve alımlı bi kadınım çevredeki herkes bu şekilde söyler.bizim bu sorunumuzu ben aileme anlattım her seferinde çocuğun için idaree et dediler.ama artık dayanamıyorum bende sevilmek öpülmek istiyorum ,o ise giderken kapıda uğurlamak için çıktığımda opsun diye gözlerinin içine bakmaktan biktim .ve bunları defalarca konuştum annem konustu ,anneme en son 37 yaşındayım yaslandim artik sanırım demiş.bu yıllar öncede böyleydi ama,aylarca ailemin yanında kalirim eve döndüğümde yine bisi olmaz ozlemiyor çünkü beni ..bunun yanı sıra hamilelgimde eski sevgilisiyle 1 ay boyunca günde 100 mesaj 5-6saat konusmalarini yakaladim kız evli .yaşadığım travmalar üst üste geldi ,doğum için annem yanıma geldiğinde annemi kovmaktan beter etti suratsizligi ,pintiligi apayrı bi konu zaten ,annemin icitigi suyu yediği yoğurdu bile konuşan bi karakteri var .ben evde bisiler satarak ihtiyaçlarimi karşılamaya çalışıyorum,cunku sigarami filan asla almicagini söylüyor .biyere goturcegi zaman arabamız olmasına rağmen otobüs ile gitmek için israr eder,arabayla gittiğimizde de mutlaka bana benzin aldirtir yada hesabı odetir hep çıkar ilişkisi var evliligimde..mesela hamileyken erkek kardeşim gelmişti ,eşim işte idi hastaneye gitmem gerekli oldu arabayı kardeşime vermedi bile ,kimseye vermze arabasını biriisi isticek diye ödu kopar ,çok karışık oldu biliyorum ama en sonki olayimiz gece ben yine hazırlanmış ken o uyumayi tercih etti sabaha kadar ağladım ,o arada onun sosyal hesabına girdim ,geçmişinde yaşadığımız şehirdeki trans ve travestiler aratilmisti,kisa çaplı bi sok geçirdim resmen ,uyandırdım ne bunlar diye önce ben bakmadim dedi ,sonra arkadaşım baktı dedi ,en son denk geldi baktım dedi ..3 aylık bebebgimi alıp terkettim evi ...anlaşmalı dava açtik nafakada bile pazarlık etti benimle ,annem halen seni dovmuyor sovmuyor aç açıkta bırakmıyor diyor...çocuklarının babası ,dul olmak çok zor diyor.bu adamla ömur gecermi??devlet memuru iyi bi işi var çocukları ile ilgilenen bi baba elektrik suyunu aksatmayan bi baba olması evlilik için yeterli mi?

Hepsini okumadim ama hayir eşiniz normal degil kesinlikle.
37 yas yasli mi oluyor?
Asil cocuklarin büyüdüğü, gece uykularinin vs duzeldigi zamanlar. Genelde çiftlerin cinsel hayati o donemlerde düzene giriyor.

Kusura bakmayın ama evlendiğinizden beri sorunlar var ve siz bebek yapıyorsunuz.
İşte sonra çocuğumun hatırına diye böyle cebelleşirsiniz.
Sakın.
Adamın belli ki tercihleri farklı ve bazen büyüklere bunu ifade etmek güç oluyor.
Her ne olursa olsun kararınızdan dönmeyin.
Sizinle neden yakınlaşmadığı belli işte.
Zaten geçiminizi de kendiniz sağlıyormuşsunuz kocalık vazifesini de yerine getirmiyor neden katlanasınız ki?
Size kadın olduğunuzu hissettirmiyor, maddi, manevi, duygusal, ruhsal, cinsel hiç bir getirisi yok.
Adam külfet resmen.

Bende öyle düşünüyorum 4/4 lugu geçtim 4/1 lik bile tutarlılığı yok:KK43:

Cimriliği, pintiliği, ailene davranış şekli
Özellikle sana karşı tutumu
Cinsellik yok, sevgi yok, saygı hiç yok.

Zaten evden 3-5 bir şekilde ihtiyaçlarını giderebilecek
kadar kazanıyormuşsun.
Nafakada bağlanır çocukların için..
İnan daha mutlu olursunuz.

Kusura bakmayın ama evlendiğinizden beri sorunlar var ve siz bebek yapıyorsunuz.
İşte sonra çocuğumun hatırına diye böyle cebelleşirsiniz.
Sakın.
Adamın belli ki tercihleri farklı ve bazen büyüklere bunu ifade etmek güç oluyor.
Her ne olursa olsun kararınızdan dönmeyin.
Sizinle neden yakınlaşmadığı belli işte.
Zaten geçiminizi de kendiniz sağlıyormuşsunuz kocalık vazifesini de yerine getirmiyor neden katlanasınız ki?
Size kadın olduğunuzu hissettirmiyor, maddi, manevi, duygusal, ruhsal, cinsel hiç bir getirisi yok.

Adam külfet resmen.

tamamen katılıyorum.
en azından onun yemeği, ütüsü, beresiyle
uğraşmazsın artık.

Back