kocam neden boyle yapiyor

trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin.

saçmalık...

Bide böyle bir konu açarken çocuklarınıza minik kuşlar ogulcuklar diye yazmanız da tuhaf geldi çok ta onemsemiyosunuz bu durumu anlaşılan çocuklarla ilgili herhangi birsey anlatır gibi yazmışsınız

Kocam çocuklarıma vuracak, ben de oğulcuklarım diye ahlanıp vahlanacağım ha... Siz iyi misiniz? Yahu annesisiniz onların, koruyacaksınız, bu kadar basit. Kum torbası doğurmadınız herhalde. Boşanarak koruyamıyorsanız, tehdit ederek, olmadı kafasına tavayı geçirip koruyun. Böyle bir manyağa umarım 4. bir çocuk doğurmazsınız. Yazık yahu.

Konu gerçek değilse siz hastasınız, gerçekse eşiniz. Gerçek olma ihtimali için söylüyorum “o adamın ümüğünü sıkmadan yaşamayı nasıl içimiz alıyor”
Kocam dahil çocuğuma el kaldıracak adamı parçalarım. Siz parçalamıyorsanız, dilerim o çocuklar bir an önce sizden kurtulur.

Cocuklara cok uzuldum bizim ev de ses yukselse saka bile olsa kizim bebek olmasina ragmen hemen panikliyor o cocuklar hergun yataga nasil giriyorlar acaba neler dusunuyorlar cok uzuldm yavrulara bakin smdi siddet goruyorlar karsilik vermek icin gucleri yetmiyor belki ama bundan bir kac yil sonra birinin gucu yetecek ve artik bu davranslara dayanamayacak o yavru karsilik verecek cok kotu sonuclar ortaya cikablr etrf tvler boyle orneklerle dolu lutfen cocuklarinizi ezdrmeyinnn kendinize de yazik bosanin onra sahip cikin gucunz yoksa devlete siginin o sahip ciksin yavrularin gelecegini karartmayin

Nasıl dayandın ablacım sen o kadar yıl öyle adama? Psikolojik rahatsız belli bir de üç çocuk yapmışsın öyle bir adamdan hadi ilk cocuk neyse niye diğerlerinin bu adamı çekmesine sebep oldun? Tutunacak dalın varsa çekme bu adamı çektirme çocuklarına hep diyorum özellikle kadınların kendi ayaklarının üstünde durması şart. Yasadıklarınız hiç normal değil ya eşiniz tedavi olsun ki zannetmiyorum ya da siz daha fazla çekmeyin çektirmeyin.

kadin basima yapabilcegim herseyi yaptim kac kere zor kurtardim elinden allah korusun yarin oburgun bana bisey olursa kuzucuklarima ne olur diye korkuyom
Insan evcil hayvanina böyle davrandirtmaz iyimisin sen bana bişey olursa ne demek adresinizi verin de aile Bakanlığından biz yardım isteyelim çocuklar için yazık sizin gibi insanların elinde buyumesinler....

Şiddetini bastırması için terapi alsa belki farkında değildir o sebilere neler çektirdiğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…