- 29 Haziran 2019
- 3
- -1
- 1
- 39
- Konu Sahibi prenses_seda41
-
Allah sabir versin okurken gerildim resmen. Çocuklariniz boyle bir ortamda mutlu bireyler olamazlar. Eşinizin ciddi ruhsal sorunlari var belli ki. Ailenizle ya da onun ailesi ile paylastiniz mı? . Doktora gitmeye de yanaşmayacaktir. Ilerde o evlatlar da ona şiddet uygular.mrb kk ailesi.. direk konuya giriyim.. ben kocaeli yuvacikta yasiyom. 11 yillik evliyim uc oglan annesiyim. kocamdan biktim artik. neden biktin diye sorcak olursaniz minik kuslarima cok kotu davraniyo. surekli ortada bisi yokekn onlara kufrediyo enselerine saplak atiyo.. yapma diyorum sana mi sorcam be kadin diyip tersliyo.. bana hicbisi yapmaz ama ogulcuklarimi hic sevmiyo nedense. bi keresin de bayram ziyareti icin dayimlara gidioyduk.... trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin. daha neler neler var. mac izlerken besiktas gol yeyince cok sinirleniyo. hemen kosarak oglanlarin odasina gidip bi bahane bulup hepsine vuruyo. kocam tansiyon hastasi oldugu icin yemekleri tuzsuz olmak zorunda arkadaslar sizde bilirsiniz. bi keresin de yemege niye tuz atmadin diye bana bagirdi. sonra kucuk oglandan tuzlugu istedi.sona tuzlugu verince oglanin kafasina gecirdi.dun gece isten gelince benim telefonla oynarken babasina terligini getirmedid iye kocam suratina tukurdu. bende boyle hikaye cok ama yazdikca uzuluyom. lutfen bana akil verin. bu is yakidna bosanmaya kadar gitcek yoksa.
Canım bu adam cocukken cok dayak yemiş olabilir bunu istemsiz olarak belki yapıyordur ama o dediğin seylerle o küçük yavruların ne günahı var ki...Dua et bacım.. O cocukların psikolojik travma gecirir senin de tepkisiz kalmana anlam veremiyorum... Üvey baba sandım bi anda...mrb kk ailesi.. direk konuya giriyim.. ben kocaeli yuvacikta yasiyom. 11 yillik evliyim uc oglan annesiyim. kocamdan biktim artik. neden biktin diye sorcak olursaniz minik kuslarima cok kotu davraniyo. surekli ortada bisi yokekn onlara kufrediyo enselerine saplak atiyo.. yapma diyorum sana mi sorcam be kadin diyip tersliyo.. bana hicbisi yapmaz ama ogulcuklarimi hic sevmiyo nedense. bi keresin de bayram ziyareti icin dayimlara gidioyduk.... trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin. daha neler neler var. mac izlerken besiktas gol yeyince cok sinirleniyo. hemen kosarak oglanlarin odasina gidip bi bahane bulup hepsine vuruyo. kocam tansiyon hastasi oldugu icin yemekleri tuzsuz olmak zorunda arkadaslar sizde bilirsiniz. bi keresin de yemege niye tuz atmadin diye bana bagirdi. sonra kucuk oglandan tuzlugu istedi.sona tuzlugu verince oglanin kafasina gecirdi.dun gece isten gelince benim telefonla oynarken babasina terligini getirmedid iye kocam suratina tukurdu. bende boyle hikaye cok ama yazdikca uzuluyom. lutfen bana akil verin. bu is yakidna bosanmaya kadar gitcek yoksa.
Siz napiyosunuz bunlar olurken?mrb kk ailesi.. direk konuya giriyim.. ben kocaeli yuvacikta yasiyom. 11 yillik evliyim uc oglan annesiyim. kocamdan biktim artik. neden biktin diye sorcak olursaniz minik kuslarima cok kotu davraniyo. surekli ortada bisi yokekn onlara kufrediyo enselerine saplak atiyo.. yapma diyorum sana mi sorcam be kadin diyip tersliyo.. bana hicbisi yapmaz ama ogulcuklarimi hic sevmiyo nedense. bi keresin de bayram ziyareti icin dayimlara gidioyduk.... trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin. daha neler neler var. mac izlerken besiktas gol yeyince cok sinirleniyo. hemen kosarak oglanlarin odasina gidip bi bahane bulup hepsine vuruyo. kocam tansiyon hastasi oldugu icin yemekleri tuzsuz olmak zorunda arkadaslar sizde bilirsiniz. bi keresin de yemege niye tuz atmadin diye bana bagirdi. sonra kucuk oglandan tuzlugu istedi.sona tuzlugu verince oglanin kafasina gecirdi.dun gece isten gelince benim telefonla oynarken babasina terligini getirmedid iye kocam suratina tukurdu. bende boyle hikaye cok ama yazdikca uzuluyom. lutfen bana akil verin. bu is yakidna bosanmaya kadar gitcek yoksa.
oncden boyle degildi hic... melek gibiydi birden degistiKritik soruyu ben sorayım bu sefer böyle bir adama neden 3 çocukçocuklara vururken siz ne yapıyorsunuz?
Ay o çocuklara üzüldüm Neden çocuklarını korumuyorsun? Kocan hasta hasta ..İkiniz de iyi değilsiniz bence.mrb kk ailesi.. direk konuya giriyim.. ben kocaeli yuvacikta yasiyom. 11 yillik evliyim uc oglan annesiyim. kocamdan biktim artik. neden biktin diye sorcak olursaniz minik kuslarima cok kotu davraniyo. surekli ortada bisi yokekn onlara kufrediyo enselerine saplak atiyo.. yapma diyorum sana mi sorcam be kadin diyip tersliyo.. bana hicbisi yapmaz ama ogulcuklarimi hic sevmiyo nedense. bi keresin de bayram ziyareti icin dayimlara gidioyduk.... trafikte birisi bize makas atinca sinirlendi bizim en buyuk oglani arabadan indirip gogsune yumruk atti nefesi kesildi yavrucagin. daha neler neler var. mac izlerken besiktas gol yeyince cok sinirleniyo. hemen kosarak oglanlarin odasina gidip bi bahane bulup hepsine vuruyo. kocam tansiyon hastasi oldugu icin yemekleri tuzsuz olmak zorunda arkadaslar sizde bilirsiniz. bi keresin de yemege niye tuz atmadin diye bana bagirdi. sonra kucuk oglandan tuzlugu istedi.sona tuzlugu verince oglanin kafasina gecirdi.dun gece isten gelince benim telefonla oynarken babasina terligini getirmedid iye kocam suratina tukurdu. bende boyle hikaye cok ama yazdikca uzuluyom. lutfen bana akil verin. bu is yakidna bosanmaya kadar gitcek yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?