- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Cok duygusal yazmışsın gerek yoktu bence ve inan bana dogru dürüst okumamıştır bile uzun gelip , net cehennem ol sen ve sevgilin de ben sunu yaptım bunu yaptım anlatma nankör herif cok iyi biliyor kullandığını ve emin ol köpek gibi sürünecek pişman olacak ama inş gec kalmış olur affetme derimBen erdemli oldum yine de iyi ayrilmak istedim. Dun yazdiklarima aldigim cevapsa su oldu kizlar:
Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.
Iste bu laf benim cigerimi deldi. Butun bunlar bile beni bu kadar uzmemisti. Bu sadece vicdansizlik. Yine de cevabim su oldu:
Su soyledigin bana iste cok koydu. Gunlerce sana yalvardim bana dogruyu soylemen icin. Neyse gercek hayatindan cekip giderim dedim. Ben sana ne kotuluk ettim ki. Emin ol ben seni ondan daha cok herkesten daha cok sevdim daha cok deger verdim. Senden baskasina bakmadim herkesi ben karsima aldim. Soyledigim seylerin hepsi canimin acisindandi. Ama sen yine beni acitmayi basardin. Cok iyi bi laf ettin. Gozun arkada kalmaz artik. Emin ol bundan sonra ne senin ne cocugunun ne de sevdigin kadinin adi agzima alinmiycak. Ben bu zamana kadar beni sevdigini düşündüm. Sorun bende sandim. Kendimi sucladim cogu zaman. Ama su son sozunu de yaptigini da hic haketmedim ben. Ozur dilerim sana bi cocuk vermedim. Hoscakal.
kocası nasıl nüfusa almış kız bu adamla peydahladığı çocuğu.beynim inan Error! verdi.Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..
Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.
Ben metresteki özgüvene şaşırdım. Kendi evli ama yine de karşımdakinin evliliği hakkımda hesap sorabiliyorHayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.
Davayı nerede açtınız eğer eşiniz boşanmak istemezse mahkeme uzar ve 3 yıl sürüyor.eşin boşanmak istemezse yani 3 sene sonra boşanmış oluyorsun.Bana mesaj atmis. Evinizde esyalarim var falan diye. Makhemeye gelince hepsini kendim veririm dedim. Gelip gelmiycegini bilmiyormus.
Gelmezse ne olur ne kadar uzar peki?
Istanbulda acicam. Daha gun belli olmadi. 3 yil ne demek yane yapmaya calisiyor bu adam anlayamiyorum.
Ses kaydı karşı taraftan habersiz yapıldığı için suç oluyor.Ses kaydi da var fakat avukat ses kaydinin delil olmadigini soyledi. Bilmiyorum ya karnima agrilae giriyor. Yemeden icmeden kesildim resmen. Ne kadar zormus. ALLAH kimseye vermesin boyle biseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?