Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 yıllık evliyim 3 aylık bir çocuğum var eşim uzun zamandır çok ilgisiz davranıyor benle iliskiye girmek istemiyor ve kendini odaya kapatıp 31 çekiyor bundan rahatsız olmaya başladım ben dokunmak istesem bile izin vermiyor ne yapmaliyim
1 yıllık evliyim 3 aylık bir çocuğum var eşim uzun zamandır çok ilgisiz davranıyor benle iliskiye girmek istemiyor ve kendini odaya kapatıp 31 çekiyor bundan rahatsız olmaya başladım ben dokunmak istesem bile izin vermiyor ne yapmaliyim
Dogum yaptiysan yeni bebek, anne olman artik vs kafasini karistirmis olabilir. Konus onunla sen elinle yap, hep böyle yap demiyorum ama bu sekilde onu bu döngüden cikarabilirsin ( anne - es döngüsü)